Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Projeeště jsem se vás chtěla zeptat, jestli vám stačí ta taška ke kočárku, případně jakou přebalovací tašku jste dokoupily
Saroya píše:
tak to vypadá slibně, že pláštěnka opravdu přijdejá dneska zpanikařila, že nám nedali ke sporťáku nánožník- jj byl tam ale přehlédla jsem ho, tak jsem volala do Handy Praha, jestli jako fakt tam má být (napadlo mě to v tramvaji) a že se doma mrknu. Jsem fakt plašan- střechu a nánožník na sporťák jsem nezkoušela totiž.
Holky, těším se, až budem jezdit, akorát ještě je trošku napínavý, jestli se vlezu do korbičky se zimním fusakem, tchýně slíbila nějaký starší s beránkem teploučký, ale říkám si, aby nebyl příliš veliký. Na poslední chvíli dokupovat fusak by se mi nechtělo…je jich mraky a zorientovat se, co je vhodné a ještě abych na to měla
tak doufám, že ho tam narvem
Já si taky myslím, že ti tam ten beránek nevleze, ale možná ano, ale malá v něm nechtěla vubec být, já ho měla od kamarádky půjčenej. Foto je z crozra.
Saroya píše:
jeeště jsem se vás chtěla zeptat, jestli vám stačí ta taška ke kočárku, případně jakou přebalovací tašku jste dokoupily
Mě ta taška bohatě stačí
Když vidím, co mají jiné mamky, tak ta naše je fakt docela velká oproti jiným. Nosím tam cca 3 plínky, dvě látkové plínky, tu přebalovací podložku, půllitrovku pití, hračky pro malého, peněženku a serepetičky pro mě. Už jinou tašku nenosím. Akorát se teda do ní blbě leze, když je připlá na kočáru, ale už jsem si zvykla a vím, kde co mám ![]()
Saroya píše:
tak to vypadá slibně, že pláštěnka opravdu přijdejá dneska zpanikařila, že nám nedali ke sporťáku nánožník- jj byl tam ale přehlédla jsem ho, tak jsem volala do Handy Praha, jestli jako fakt tam má být (napadlo mě to v tramvaji) a že se doma mrknu. Jsem fakt plašan- střechu a nánožník na sporťák jsem nezkoušela totiž.
Holky, těším se, až budem jezdit, akorát ještě je trošku napínavý, jestli se vlezu do korbičky se zimním fusakem, tchýně slíbila nějaký starší s beránkem teploučký, ale říkám si, aby nebyl příliš veliký. Na poslední chvíli dokupovat fusak by se mi nechtělo…je jich mraky a zorientovat se, co je vhodné a ještě abych na to měla
tak doufám, že ho tam narvem
Fusák budeš muset ozkoušet…Já mám Lodger a teďka když jsem to zkoušela, tak je tam dost na fest a to má malý 3měsíce. Jsem zvědavá, kdy budem muset do sporťáku, ale na celou zimu to v hlubokém nevidím, i když to byl můj původní plán ![]()
Holky od kolika měsíců jste měli prcka ve sporťáku? Musí už umět sedět? Nebo když mu to dám nejníž, tak že bude spíš ležet, že to nebude vadit? Co myslíte?
Ahoj, taky uvažujeme na Jané Slalom, jen nevím který? Samozřejmě se mi také líbí Molten Red, i když budeme mít zřejmě kluka, podmínku mám v otočném sezení u sporťáku, což má tuším Reverse. Chtěla jsem se zeptat, jakou korbu k tomuto sporťáku máte?
Suer mi tam pásnul fusak kaiser thermo flees. Je tenký a hoodně hřeje. ![]()
hm tak to teda jste mě s fusaky nepotěšily, budu ho tu mít až příští víkend…tak se uvidí
hallooo píše:
Ahoj, taky uvažujeme na Jané Slalom, jen nevím který? Samozřejmě se mi také líbí Molten Red, i když budeme mít zřejmě kluka, podmínku mám v otočném sezení u sporťáku, což má tuším Reverse. Chtěla jsem se zeptat, jakou korbu k tomuto sporťáku máte?
nemám revers, ale slalom pro novou limit. edici molten red, korbička je Strata
Ahoj, po zkušenostech se Slalomem Pro mám Slalom Reverse a jsem max spokojená. Teď k němu budu kupovatm pro druhé mimčo korbu Jané Capazo, barvu Molten Red, jako mám sporťák. Kdyby tě něco zajímalo, ptej se.
hallooo píše:
Saroy, fusak se do korby asi nevejde. Ty korbičky jsou zateplené, teď jsem koukala na takový ten fusak jen z fleecu, má jakoby kapucku a přehybá se přes mimčo jako zavinka.
Taška ke kočárku mi bohatě stačila. Od klasického Slalomu byla menší, ale zase víc členěná uvnitř, od Reverse je míň členěná, ale lze ji na výšku jednou tolik zvětšit.
PS: Strata je označení autosedačky od Jané. Korby se jmenují Capazo, Transporter (někdy uváděn jako Capazo Transporter) nebo Matrix (někdy uváděna jako Matrix Light).
Sestava Sistema Matrix Light je s Matrix korbou, která se polohuje jako korba nebo autosedačka, sestava Formula Strata Transporter obsahuje autosedačku Strata a hlubokokou korbu s pevným dnem Transporter. Capazo se dá objednat samostatně.
Hluboká korba Capazo je největší, pak je Transporter a Matrix je nejmenší. Všechny jsem měřila v reálu, na údaje prodejců se někdy nedá spolehnout nebo neznají vnitřní rozměry. Všechny mají zateplený vnitřek, homologaci do auta jako/nebo místo autodačky a pasují na všechny bezadaptérové podvozky Jané nebo Concord (tj podvozky asi od roku 2006).
Saroya píše:
hm tak to teda jste mě s fusaky nepotěšily, budu ho tu mít až příští víkend…tak se uvidíhallooo píše:nemám revers, ale slalom pro novou limit. edici molten red, korbička je Strata
díky za opravu s tou korbičkou
no, tak se začnu rozhlížet po fusaku
přišla jsem s tím, že se to určitě do korby nevejde a potřebuju ho aspoň oměřit a přítel i jeho maminka, že nebooj to se určitě vejde, grrrrrrr ![]()
ahoj holky,já mám žlutej slalom 2011 a fusak emitex a je to tam teda narvanýa to dost…takže taky nevim v čem bude malá v zimě,jěště že se s tak malýma nemá moc chodit ven…
jinak s kočárkem jsme byli venku asi 3× a už nám vrže nejspíš přední kolečko ![]()
Culie píše:
ahoj holky,já mám žlutej slalom 2011 a fusak emitex a je to tam teda narvanýa to dost…takže taky nevim v čem bude malá v zimě,jěště že se s tak malýma nemá moc chodit ven…
jinak s kočárkem jsme byli venku asi 3× a už nám vrže nejspíš přední kolečko
no já sem se taky vyděsila,ale zkusíme to asi namazat…a fusak to je síla naše Sofí má necelé 3 týdny
ech, tak už vidím našeho obříka v beránku…no tak dobrá, v nouzi zavinovačka a dvě deky a rychle dokoupit fusak..no snad ho dovezou abych to zjistila, ještě než si mimi narodí