Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDappp píše:
My jsme střechu vyzkoušeli jen když mrholilo, že nás to chytlo po cestě a neměla jsem pláštěnku po ruce, tak v pohodě, ale do deště je prostě pláštěnka nutná. Koukni na fotky, nechala jsem si ušít na MMB tašku na pláštěnku aby mi nezabírala místo v košíku a vozím jí teď pořád s sebou, že na to nemusím myslet a mám tam i deštník.
kde máš ty fotky? v tvém profilu galerku nevidím ![]()
Dappp píše:
Ne, je stejná na korbičku i na sporťák.
Já bych teda v dešti dala určitě pláštěnku, protože střecha nezakryje celý kočárek a nenechala bych malýmu zmoknout nohy.
Holky, když mám pláštěnku na sporťák, tak ji lze použít i na hlubokou korbu? ![]()
JaninkaKelt píše:Dappp píše:Holky, když mám pláštěnku na sporťák, tak ji lze použít i na hlubokou korbu?
Já bych teda v dešti dala určitě pláštěnku, protože střecha nezakryje celý kočárek a nenechala bych malýmu zmoknout nohy.
taky jsem se ptala, už tu padlo že jo
Tak ta taštička by se mi taky líbila
Pláštěnka mi zabírá půl košíku… Můžete mi sem prosím dát odkaz na paní, co to šije? Děkuji ![]()
Markéta2208 píše:
Tak ta taštička by se mi taky líbilaPláštěnka mi zabírá půl košíku… Můžete mi sem prosím dát odkaz na paní, co to šije? Děkuji
JaninkaKelt píše:Dappp píše:Holky, když mám pláštěnku na sporťák, tak ji lze použít i na hlubokou korbu?
Ahoj, pláštěnka na sporťák je dělaná na výškový rozdíl od nejvyššího bodu boudy po nejnižní místo sklopené podnožky, kdežto korba je rovná, jen z ní vystupuje bouda (snad to píšu srozumitelně.) Asi na hlubokou korbu nějak půjde nandat, ale že by pasovala, to se mi moc nezdá. Když pláštěnku ze Slaloma nebo Reverse porovnám s pláštěnkou na hluboký kočár od Emitexu, je to úplně jiný střih.
Holky já jsem našla ještě tuto, ale ta od ivulik je asi lepší http://www.mimibazar.cz/foto.php?… taky o ní uvažuji ![]()
Já jsem blbá to je stejná paní jen taštička je jiná
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tak tato je jiná snad ![]()
Juva, holky, moc vám děkuji za ty odkazy, vypadá to fakt dobře, asi to objednám
Protože je fakt, že ten košík není dvakrát největší a pláštěnku vozím pro jistotu pořád a zabírá tam zbytečně místo ![]()
A jinak já teda kupovala na hlubokou korbu univerzální pláštěnku, ale je pravda, že tu na sporťák jsem ani nestudovala…Ta je ještě schovaná ve sklepě ![]()
Šila mi to stejná paní jako dávala odkaz Ivulik, takže doporučuju, je to i s paragonem. Přístup do košíku to neomezuje, touhle stranou tam stejně nic nedávám, jen z boku. Vůbec to nesundavám, ani nevím že tam je. ![]()
A s tou pláštěnkou jste mě teda zmátli, ale já jsem přesvědčená o tom, že když jsem měla trojkombinaci janéčko, tak jsem měla jen jednu pláštěnku. ![]()
Dappp píše: Šila mi to stejná paní jako dávala odkaz Ivulik, takže doporučuju, je to i s paragonem. Přístup do košíku to neomezuje, touhle stranou tam stejně nic nedávám, jen z boku. Vůbec to nesundavám, ani nevím že tam je.
A s tou pláštěnkou jste mě teda zmátli, ale já jsem přesvědčená o tom, že když jsem měla trojkombinaci janéčko, tak jsem měla jen jednu pláštěnku.
Tak jsem na to koukala a měla jsem opravdu jen jednu pláštěnku, takže pasuje na oboje. Myslím že Markéta má trojkombinaci, tak nám může říct kolik dostala pláštěnek? ![]()
Saroya píše:Úplně nahoře máš fotoalbum tématu 55 fotek, tak tam koukni i na kočárky.Dappp píše:kde máš ty fotky? v tvém profilu galerku nevidím
My jsme střechu vyzkoušeli jen když mrholilo, že nás to chytlo po cestě a neměla jsem pláštěnku po ruce, tak v pohodě, ale do deště je prostě pláštěnka nutná. Koukni na fotky, nechala jsem si ušít na MMB tašku na pláštěnku aby mi nezabírala místo v košíku a vozím jí teď pořád s sebou, že na to nemusím myslet a mám tam i deštník.
Dostala jsem jen jednu, ale měla jsem za to, že je na sporťák, takže jsem ji ani nerozbalila a koupila univerzální na hlubokou korbu
A možná teda zbytečně
No, bohužel máme věci na sporťák uskladněné u babičky, jinak bych na to hned šla kouknout…