Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
13.10.11 13:51
Dappp píše:
My jsme střechu vyzkoušeli jen když mrholilo, že nás to chytlo po cestě a neměla jsem pláštěnku po ruce, tak v pohodě, ale do deště je prostě pláštěnka nutná. Koukni na fotky, nechala jsem si ušít na MMB tašku na pláštěnku aby mi nezabírala místo v košíku a vozím jí teď pořád s sebou, že na to nemusím myslet a mám tam i deštník.

kde máš ty fotky? v tvém profilu galerku nevidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
13.10.11 15:01
Dappp píše:
Ne, je stejná na korbičku i na sporťák.
Já bych teda v dešti dala určitě pláštěnku, protože střecha nezakryje celý kočárek a nenechala bych malýmu zmoknout nohy. :nevim:

Holky, když mám pláštěnku na sporťák, tak ji lze použít i na hlubokou korbu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.10.11 15:50
JaninkaKelt píše:
Dappp píše:
Já bych teda v dešti dala určitě pláštěnku, protože střecha nezakryje celý kočárek a nenechala bych malýmu zmoknout nohy. :nevim:
Holky, když mám pláštěnku na sporťák, tak ji lze použít i na hlubokou korbu? :nevim:

taky jsem se ptala, už tu padlo že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
13.10.11 18:15

Tak ta taštička by se mi taky líbila :) Pláštěnka mi zabírá půl košíku… Můžete mi sem prosím dát odkaz na paní, co to šije? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.10.11 19:05
Markét já jsem našla tuhle paní na MMB
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tak o ní docela silně uvažuji,ještě jsem zvědavá co nám napíše Dapp jestli má někoho jiného nebo je to ta samá paní
Markéta2208 píše:
Tak ta taštička by se mi taky líbila :) Pláštěnka mi zabírá půl košíku… Můžete mi sem prosím dát odkaz na paní, co to šije? Děkuji :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.10.11 19:26
holky,já si myslím že pláštěnka na korbu je jiná nežli na sporťák,podívejte se jaká je pláštěnka u sporťáku
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… jí sice doma ještě nemám jenom mě to zaujalo,tak jsem pohledala na netu,ale mám doma pláštěnku na hlubokou korbu a ta je opravdu jinak šitá nežli na ten sporťáček
JaninkaKelt píše:
Dappp píše:
Holky, když mám pláštěnku na sporťák, tak ji lze použít i na hlubokou korbu? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.10.11 19:40

Ahoj, pláštěnka na sporťák je dělaná na výškový rozdíl od nejvyššího bodu boudy po nejnižní místo sklopené podnožky, kdežto korba je rovná, jen z ní vystupuje bouda (snad to píšu srozumitelně.) Asi na hlubokou korbu nějak půjde nandat, ale že by pasovala, to se mi moc nezdá. Když pláštěnku ze Slaloma nebo Reverse porovnám s pláštěnkou na hluboký kočár od Emitexu, je to úplně jiný střih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.10.11 19:59

Holky já jsem našla ještě tuto, ale ta od ivulik je asi lepší http://www.mimibazar.cz/foto.php?… taky o ní uvažuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.10.11 20:23

Já jsem blbá to je stejná paní jen taštička je jiná :mrgreen: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tak tato je jiná snad :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
13.10.11 20:27

Juva, holky, moc vám děkuji za ty odkazy, vypadá to fakt dobře, asi to objednám :) Protože je fakt, že ten košík není dvakrát největší a pláštěnku vozím pro jistotu pořád a zabírá tam zbytečně místo :roll:

A jinak já teda kupovala na hlubokou korbu univerzální pláštěnku, ale je pravda, že tu na sporťák jsem ani nestudovala…Ta je ještě schovaná ve sklepě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.10.11 08:14

Šila mi to stejná paní jako dávala odkaz Ivulik, takže doporučuju, je to i s paragonem. Přístup do košíku to neomezuje, touhle stranou tam stejně nic nedávám, jen z boku. Vůbec to nesundavám, ani nevím že tam je. :palec:
A s tou pláštěnkou jste mě teda zmátli, ale já jsem přesvědčená o tom, že když jsem měla trojkombinaci janéčko, tak jsem měla jen jednu pláštěnku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
14.10.11 08:18
Dapp,díky,tak to ještě proštuduju :think: a objednám,dííííky za foto :palec:
Dappp píše: Šila mi to stejná paní jako dávala odkaz Ivulik, takže doporučuju, je to i s paragonem. Přístup do košíku to neomezuje, touhle stranou tam stejně nic nedávám, jen z boku. Vůbec to nesundavám, ani nevím že tam je. :palec:
A s tou pláštěnkou jste mě teda zmátli, ale já jsem přesvědčená o tom, že když jsem měla trojkombinaci janéčko, tak jsem měla jen jednu pláštěnku. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.10.11 08:21

Tak jsem na to koukala a měla jsem opravdu jen jednu pláštěnku, takže pasuje na oboje. Myslím že Markéta má trojkombinaci, tak nám může říct kolik dostala pláštěnek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.10.11 08:22
Saroya píše:
Dappp píše:
My jsme střechu vyzkoušeli jen když mrholilo, že nás to chytlo po cestě a neměla jsem pláštěnku po ruce, tak v pohodě, ale do deště je prostě pláštěnka nutná. Koukni na fotky, nechala jsem si ušít na MMB tašku na pláštěnku aby mi nezabírala místo v košíku a vozím jí teď pořád s sebou, že na to nemusím myslet a mám tam i deštník.
kde máš ty fotky? v tvém profilu galerku nevidím :think:
Úplně nahoře máš fotoalbum tématu 55 fotek, tak tam koukni i na kočárky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
14.10.11 14:38

Dostala jsem jen jednu, ale měla jsem za to, že je na sporťák, takže jsem ji ani nerozbalila a koupila univerzální na hlubokou korbu :) A možná teda zbytečně :oops: No, bohužel máme věci na sporťák uskladněné u babičky, jinak bych na to hned šla kouknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí