Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMichaluska píše:
Fakt nevrže???Kámoška má 2009,jezdí s ním devět měsíců a je to jedna velká skřípotinaPrej ho ale nikdy nepromazávala!!!mě ho za ten měsíc,co ho mám promazával přítel a přední kolečko jsem si nechala promazat na prodejně
Pán mi i poštěloval brzdu
trochu mi připržďovala přední kolečko…Mě to skřípe při jakémkoliv vychýlení.To je nerovnej chodník…po trávníku vyloženě hraje
Paní v obchodě,mi ríkala,že jí slalom teda taky neskřípal.No nic,zavolám tam…budu ho tam muset poslat
Jinak je to ovšem ten NEJLEPŠÍ kočárek,co jsem kdy měla
já nechi být bez něj … ach joooo
Taky se pořád odhodlávám ho tam odvézt, ale vůbec se mi nechce. Nevrže nám teda pořád, ale stejně mě to štve samozřejmě.
Jako taky nevrže pořád,ale vrže!!!Kdyby to byl kočárek za poloviční cenu,tak to asi tak neřeším!!!Kámoška má kočárek Tako a rozhodně jí nevrže ani neskřípe!!!!Když si koupím tak drahej kočárek,neočekávám nějaké trable
Jdu tam zavolat …
Michaluska píše:
Jako taky nevrže pořád,ale vrže!!!Kdyby to byl kočárek za poloviční cenu,tak to asi tak neřeším!!!Kámoška má kočárek Tako a rozhodně jí nevrže ani neskřípe!!!!Když si koupím tak drahej kočárek,neočekávám nějaké trableJdu tam zavolat …
Ahoj Slalomačky
tak fusak nakonec nebude žádný, malá pošlape po svých v kombinéze a mám original nánožník + deku. Byla jsem v prodejně s naším Reversem a prodavačka třeštila oči, povídala „ježiš ten Revers takhle s dítětem je fakt velkej, to se nezdá, když stojí samotný na krámu“ tak další, kdo se u kočárků pohybuje a sám ani neví, co prodává…nojo, je fakt, že to tak opticky vypadá, páč má delší záda a látka bočního vedení zádové opěrky jde jakoby do sedáku, ale je to jen zdání, jak potvrzujou reakce okolí, když v tom vidí pak dítě sedět.
K těm tenkým neoprenovým stříškám u Jané - jsou super, vůbec nepoužívám pláštěnku, u Reversu jde stříška překlopit až přes nohy dítěte a otočené ke mně nezmokne - nezafoukává tam.
PS: holky, nemáte někdo na prodej korbu Jané Capazo 2010 v barvě MoltenRed (na fotce)???? Všude maj jen ten malý Transporter nebo ještě menší Matrix
Může být i s autosedačkou, nebouranou.
jéé to dík za info, zrovna řeším, jestli koupit pláštěnku nebo počkat až jak to bude fungovat
Záleží co máš za Slaloma. U toho neotočného jsem bez ní být nemohla, do kočárku pršelo, i když nefoukalo, stačilo tam napršet jen normální chůzí a tou velkou, vysokou a širokou nepraktickou boudou.
Mám doma pláštěnku z klasického Slaloma i z Reverse a obě leží spokojeně v baráku ![]()
Pokud bych jí používala, asi bych sáhla po té z klasického Slaloma, ta Reversácká má pružné výztuže a je hůř skladná, zas je menší objemově. Na kočárku je super, ale když přestane pršet, dá se složit jen přehnutím a zabírá místo v košíku, což je třeba v našem arzenálu kyblíků a bábovek znát. A nemá přesah na suché zipy i na tašku na kočárku, což by třeba někdo chtěl, i když je taška z Reverse nepromokavá (mohu potvrdit).
Saroya píše:
jéé to dík za info, zrovna řeším, jestli koupit pláštěnku nebo počkat až jak to bude fungovat
aha myslela jsem na tu boudičku, co ji sháníš, budu mít limitovanou edici…šlo mi o to, jestli to je promokavý, ale je fakt že ono tam i bude fučet zvenčí, takže koupim…neoriginální teda, ta stojí cca 2stovky či co
a je jiná na hlubokou a na sporťák?
Ne, je stejná na korbičku i na sporťák.
Já bych teda v dešti dala určitě pláštěnku, protože střecha nezakryje celý kočárek a nenechala bych malýmu zmoknout nohy. ![]()
Mám neoriginální pláštěnku na hlubokou korbičku z limitované edice, ale nasazuji ji až při velkém lijáku. Drobný déšť fakt boudička nepropustí (u toho lijavce se mi to nechce riskovat a zkoušet to
. Ke sporťáku je pak originál pláštěnka.
Dappp píše:
Ne, je stejná na korbičku i na sporťák.
Já bych teda v dešti dala určitě pláštěnku, protože střecha nezakryje celý kočárek a nenechala bych malýmu zmoknout nohy.
počítala jsem s ní, spíš mě potěšila zpráva, že není nutná
ale pořídím ji
My jsme střechu vyzkoušeli jen když mrholilo, že nás to chytlo po cestě a neměla jsem pláštěnku po ruce, tak v pohodě, ale do deště je prostě pláštěnka nutná. Koukni na fotky, nechala jsem si ušít na MMB tašku na pláštěnku aby mi nezabírala místo v košíku a vozím jí teď pořád s sebou, že na to nemusím myslet a mám tam i deštník.
Dappp píše:
My jsme střechu vyzkoušeli jen když mrholilo, že nás to chytlo po cestě a neměla jsem pláštěnku po ruce, tak v pohodě, ale do deště je prostě pláštěnka nutná. Koukni na fotky, nechala jsem si ušít na MMB tašku na pláštěnku aby mi nezabírala místo v košíku a vozím jí teď pořád s sebou, že na to nemusím myslet a mám tam i deštník.