Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
16.10.11 15:52
ivulik123 píše:
Dapp,pláštěnka ještě nepřišla :cry: nechám tomu ještě týden a pak se jí určo znovu ozvu,já platila za celý sporťák i s pláštenkou ona jí tam uváděla takže se nedám
Dappp píše:
Hlavně abys byla spokojená, ale já s taštičkou jsem a ještě jsem si od ní nechala ušít náhradní potah na madlo a taky dobrý. :palec:
Už ti přišla ta pláštěnka?

No to je jasný, nedej se. Ale ona jí určitě pošle, neboj. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
16.10.11 15:55
Markéta2208 píše:
Dappp píše:
Markéta2208 píše:
Taky jsem včera vytáhla rukávník, mám tento: http://www.ondalek.cz/…kojet-kocaru
Je to suprovní, je tam s tou brzdou sice míň místa na ruce, ale sedí to i tak dobře :) Nemůžu si to vynachválit, jeden z nejlepších nápadů, co znám :D Blaho pro moje věčně fialové ruce :)
Ten vypadá větší než ten můj, možná pro tu brzdu lepší, že víc zakryje ruce, ale zase trochu dražší…
Já mám tento… http://www.e-broucek.cz/…k-ke-kocarku
No, je suprovní, ale ta cena :roll: Netušila jsem, že emitex to má takové levné. Příště musím víc hledat, než něco objednám :D

Tak zase máš trochu jiný než ostatní, tenhle jsem ještě u nikoho neviděla. Já ten emitexový kupovala u nás v dětským, ani mě nenapadlo kouknout, jestli nemají na netu i jiný. Ale svůj účel plní dobře. Už ho budu muset taky vyndat a vyprat, ta zima je děsná, to byl skok teda. Děti už nosí zimní bundu, v půlce října. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.10.11 11:38

Tak mi zítra přivezou kočár, dokoupila jsem teda ještě za 2 stovky neoriginální pláštěnku na hlubokou korbičku, protože dostanu jen na sporťák.
a těším se.
jen ženy, řekněte, přiveze mi to PPL - bude to v krabicích, jak jsou velké? řeším, jestli to nějak zvládnu dostat do výtahu, nebo je poprosím, aby mi pomohli. mám hlubokou korbu a sporťák, nánožník, bez autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
17.10.11 12:10

To by se ti mělo vejít v pohodě do výtahu, budou to dvě krabice. Tak hned napiš dojmy… :-D
A vyzkoušej tu pláštěnku, uvidíš že bude pasovat! I když u starých janéček byla trošku jiná pláštěnka, tak stejně si nemyslím, že by jste k trojkombinaci, kde máte úplně všechno, museli dokupovat pláštěnku na korbičku, to je prostě nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.10.11 13:36
Dappp píše:
To by se ti mělo vejít v pohodě do výtahu, budou to dvě krabice. Tak hned napiš dojmy… :-D
A vyzkoušej tu pláštěnku, uvidíš že bude pasovat! I když u starých janéček byla trošku jiná pláštěnka, tak stejně si nemyslím, že by jste k trojkombinaci, kde máte úplně všechno, museli dokupovat pláštěnku na korbičku, to je prostě nesmysl.

no říkala mi to prodavačka, že je tam jen na sporťák, tak jsem jí řekla, ať tam teda přidá i na hlubokou, ty 2kila už mě nezabijou, dám vědět
jako to že se to do výtahu vejde, to teda mě ani nenapadlo pochybovat, spíš jestli s těhotenským břichem to zvládnu nějak tam dopravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.10.11 13:42
jj,Saroya jsou to dvě krabice,nevím jak máte velký výtah snad tam naskládáš obě krabice a vlezeš se tam s bříškem i ty,ta krabice s korbou tak těžká nebyla to jsem zvládla odnést sama,ale na ten sporťák jsem si volala manžela a on ho odnes do patra,ale kdyby manža doma nebyl tak bych to asi taky musela zvládnout sama :nevim: tak potom písni dojmy,ju papa :kytka: :mavam:
Saroya píše:
Dappp píše:
no říkala mi to prodavačka, že je tam jen na sporťák, tak jsem jí řekla, ať tam teda přidá i na hlubokou, ty 2kila už mě nezabijou, dám vědět
jako to že se to do výtahu vejde, to teda mě ani nenapadlo pochybovat, spíš jestli s těhotenským břichem to zvládnu nějak tam dopravit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.10.11 13:47

dík za info, ozvu se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
17.10.11 16:07

Vidíš, to mě vůbec nenapadlo, že máš bříško… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.10.11 19:52

holky co máte limited edition…propadá se vám u hlubokého lůžka bouda???? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
17.10.11 20:48

Jak propadá? Jako že nedrží tvar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.10.11 22:20

jestli se propadá bouda ti řeknu zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.10.11 08:01
No já ten sporťák měla postavený celý jen jeden den,boudička držela tvar :think: je sice pružnější,ale to bych řekla,že je tím neoprénovým materiálem že pruží :nevim:
DianaAndílek píše:
holky co máte limited edition…propadá se vám u hlubokého lůžka bouda???? 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
18.10.11 09:45

jj jako že nedrží tvar, že se ten prostřední drát na boudě otáčí a bouda se propadá dovnitř :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.10.11 10:47

tak jsem dovlekla domů obr krabici, ve který byly dvě velký krabice a v nich už naštěstí ne další krabice, ale kočár. ještě jsem to nesložila, protože mi na to nestačila mentální kapacita, ale během dne se snad mozkové buňky umoudří a pochopím návod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
18.10.11 10:49

No, když člověk zatlačí rukou, tak se ta bouda propadne :( Taky mě to nemile překvapilo. Jak to může být nebezpečné, mi došlo, až když jsem měla korbu sundanou u doktorky v čekárně a malá holčička mi do ní málem vlítla. Kdybych ji nechytila, tak skončí malému na hlavě :( U normálního kočárku by ten pád na mimi myslím bouda zbrdila…To je fakt pitomé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí