Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proivulik123 píše:
Dapp,pláštěnka ještě nepřišlanechám tomu ještě týden a pak se jí určo znovu ozvu,já platila za celý sporťák i s pláštenkou ona jí tam uváděla takže se nedám
Dappp píše:
Hlavně abys byla spokojená, ale já s taštičkou jsem a ještě jsem si od ní nechala ušít náhradní potah na madlo a taky dobrý.
Už ti přišla ta pláštěnka?
No to je jasný, nedej se. Ale ona jí určitě pošle, neboj. ![]()
Markéta2208 píše:Dappp píše:No, je suprovní, ale ta cenaMarkéta2208 píše:Ten vypadá větší než ten můj, možná pro tu brzdu lepší, že víc zakryje ruce, ale zase trochu dražší…
Taky jsem včera vytáhla rukávník, mám tento: http://www.ondalek.cz/…kojet-kocaru
Je to suprovní, je tam s tou brzdou sice míň místa na ruce, ale sedí to i tak dobřeNemůžu si to vynachválit, jeden z nejlepších nápadů, co znám
Blaho pro moje věčně fialové ruce
Já mám tento… http://www.e-broucek.cz/…k-ke-kocarkuNetušila jsem, že emitex to má takové levné. Příště musím víc hledat, než něco objednám
Tak zase máš trochu jiný než ostatní, tenhle jsem ještě u nikoho neviděla. Já ten emitexový kupovala u nás v dětským, ani mě nenapadlo kouknout, jestli nemají na netu i jiný. Ale svůj účel plní dobře. Už ho budu muset taky vyndat a vyprat, ta zima je děsná, to byl skok teda. Děti už nosí zimní bundu, v půlce října. ![]()
Tak mi zítra přivezou kočár, dokoupila jsem teda ještě za 2 stovky neoriginální pláštěnku na hlubokou korbičku, protože dostanu jen na sporťák.
a těším se.
jen ženy, řekněte, přiveze mi to PPL - bude to v krabicích, jak jsou velké? řeším, jestli to nějak zvládnu dostat do výtahu, nebo je poprosím, aby mi pomohli. mám hlubokou korbu a sporťák, nánožník, bez autosedačky.
To by se ti mělo vejít v pohodě do výtahu, budou to dvě krabice. Tak hned napiš dojmy… ![]()
A vyzkoušej tu pláštěnku, uvidíš že bude pasovat! I když u starých janéček byla trošku jiná pláštěnka, tak stejně si nemyslím, že by jste k trojkombinaci, kde máte úplně všechno, museli dokupovat pláštěnku na korbičku, to je prostě nesmysl.
Dappp píše:
To by se ti mělo vejít v pohodě do výtahu, budou to dvě krabice. Tak hned napiš dojmy…
A vyzkoušej tu pláštěnku, uvidíš že bude pasovat! I když u starých janéček byla trošku jiná pláštěnka, tak stejně si nemyslím, že by jste k trojkombinaci, kde máte úplně všechno, museli dokupovat pláštěnku na korbičku, to je prostě nesmysl.
no říkala mi to prodavačka, že je tam jen na sporťák, tak jsem jí řekla, ať tam teda přidá i na hlubokou, ty 2kila už mě nezabijou, dám vědět
jako to že se to do výtahu vejde, to teda mě ani nenapadlo pochybovat, spíš jestli s těhotenským břichem to zvládnu nějak tam dopravit
Saroya píše:Dappp píše:no říkala mi to prodavačka, že je tam jen na sporťák, tak jsem jí řekla, ať tam teda přidá i na hlubokou, ty 2kila už mě nezabijou, dám vědět
To by se ti mělo vejít v pohodě do výtahu, budou to dvě krabice. Tak hned napiš dojmy…
jako to že se to do výtahu vejde, to teda mě ani nenapadlo pochybovat, spíš jestli s těhotenským břichem to zvládnu nějak tam dopravit
holky co máte limited edition…propadá se vám u hlubokého lůžka bouda???? ![]()
DianaAndílek píše:
holky co máte limited edition…propadá se vám u hlubokého lůžka bouda????
jj jako že nedrží tvar, že se ten prostřední drát na boudě otáčí a bouda se propadá dovnitř ![]()
tak jsem dovlekla domů obr krabici, ve který byly dvě velký krabice a v nich už naštěstí ne další krabice, ale kočár. ještě jsem to nesložila, protože mi na to nestačila mentální kapacita, ale během dne se snad mozkové buňky umoudří a pochopím návod ![]()
No, když člověk zatlačí rukou, tak se ta bouda propadne
Taky mě to nemile překvapilo. Jak to může být nebezpečné, mi došlo, až když jsem měla korbu sundanou u doktorky v čekárně a malá holčička mi do ní málem vlítla. Kdybych ji nechytila, tak skončí malému na hlavě
U normálního kočárku by ten pád na mimi myslím bouda zbrdila…To je fakt pitomé…