Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProSaroya píše:
ech, tak už vidím našeho obříka v beránku…no tak dobrá, v nouzi zavinovačka a dvě deky a rychle dokoupit fusak..no snad ho dovezou abych to zjistila, ještě než si mimi narodí
Já nevím jak je tam místo v korbě, ale určitě se ti tam mimi chvilku ze začátku vleze. A podle mě na hezkej beránek s krásným chlupem nemá žádnej fusak. Pak si koupíš stejně něco jinýho ![]()
je to opravenej starej beránek, takže možná budu ráda, že se nevejde
ještě jsem ho neviděla…ale myslím, že když ne do kočárku, tak třeba na podložení do postýlky rozdělanej by moh bejt fajn, uvidíme..
Ahoj, já mám fusak Emitex Combi ve sporťáku a malej by se tam v pohodě vešel 2×, ale loňskou zimu, když jsem jezdila s hlubokým (ne Jané), tak ve 4 měsících už to měl na milimetry
a to je zimní dítě
....., my jsme venku aspoň hodinku každý den pokud nebylo víc jak -5 a bez fusaku si to neumím představit, nevím proč ty výrobci dělají pořád menší a menší korbičky
že by úspora materiálu …
Ve sporťáku v tom téměř lehu sice nemusí umět dítko sedět, prostoru tam bude mít dost, ale na ležící mimi tam podle mě dost zafukuje a nánožník u stříšky není kam upevnit - to mě dost štve i našeho skoro ročního ![]()
Beránka máme doma na půdě taky, už jsem ho vyvětrala - na sáňky bude skvělej ![]()
Culi fakt takovy prcek uz nema misto v korbe? já jsem malou vozila ve fusaku do konce dubna a to bylo male 4,5 mesice a porad se mi tam v pohode vesla is fusake a celou korbu jsem mela protahlou teplou dekou a tu jsem davala i pres telicko, byla dlouha .. za nas spokojenost ![]()
berushka18 píše:
Culi fakt takovy prcek uz nema misto v korbe? já jsem malou vozila ve fusaku do konce dubna a to bylo male 4,5 mesice a porad se mi tam v pohode vesla is fusake a celou korbu jsem mela protahlou teplou dekou a tu jsem davala i pres telicko, byla dlouha .. za nas spokojenost
Chtěla bych se zeptat jestli se někomu uvolnila vepředu ta kotoučová brzda. Já jsem ji měla v pohodě a najednou je uvolněná, zvládl to váš chlap opravit? Díky za rady a odpovědi ![]()
Ahoj holky,tak já jsem si taky zrovna dneska objednala tento kočárek(žlutý)tak jsem moc zvědavá,jak s ním budu spokojená,moc se mi na první pohled líbí,tak věřím,že bude OK, v úterý nám dorazí,tak už se nemůžu dočkat ![]()
Jenny83 píše:
Ahoj holky,tak já jsem si taky zrovna dneska objednala tento kočárek(žlutý)tak jsem moc zvědavá,jak s ním budu spokojená,moc se mi na první pohled líbí,tak věřím,že bude OK, v úterý nám dorazí,tak už se nemůžu dočkat
zluty se mi libil nejvic, ale mame cerveny, nakonec jsem za tmavsi asi i radsi, spokojena budeš urcite ![]()
Brzdu jsem si nějak uvolnila sama,když jsem se snažila vyčistit kolo, taky jsem jí nějak sama dala zpět, chlap to určitě zvládne. ![]()
Dneka jsem si z Handy přivezli jané slalom pro - tu limitovanou verzi 2011. Zkoušeli jsme nacvakávat korbičku a autosedačku a chci se vás zeptat, je normální, že obojí se na podvozku lehce vrklá? že jde s korbou i autosedačkou jakoby houpat k sobě a od sebe (je tam prostě vůle třeba 3cm do každýho směru). Mně se to moc nelíbí, spíš bych čekala, že to bude dost napevno..
Ahoj, jj, to je normální…Mě navíc ta autosedačka jde hrozně špatně z toho vydělat
Teda já ji z podvozku nevydělám, nemám na to sílu, a manželovi to dá teda dost zabrat… S hlubokou korbou to je bez problémů…