Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
23.10.11 20:51
Saroya píše:
ech, tak už vidím našeho obříka v beránku…no tak dobrá, v nouzi zavinovačka a dvě deky a rychle dokoupit fusak..no snad ho dovezou abych to zjistila, ještě než si mimi narodí

Já nevím jak je tam místo v korbě, ale určitě se ti tam mimi chvilku ze začátku vleze. A podle mě na hezkej beránek s krásným chlupem nemá žádnej fusak. Pak si koupíš stejně něco jinýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.10.11 10:58

je to opravenej starej beránek, takže možná budu ráda, že se nevejde :mrgreen: ještě jsem ho neviděla…ale myslím, že když ne do kočárku, tak třeba na podložení do postýlky rozdělanej by moh bejt fajn, uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
24.10.11 12:24

Holky,před chvílí dorazila pláštěnka :dance:jupíííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.10.11 12:31

no tak sláva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
24.10.11 12:38
:palec: :palec: :palec: taqky sem si oddechla :lol:
Saroya píše:
no tak sláva
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
24.10.11 13:24

Ivulik, tak to je super :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
24.10.11 20:23

Ahoj, já mám fusak Emitex Combi ve sporťáku a malej by se tam v pohodě vešel 2×, ale loňskou zimu, když jsem jezdila s hlubokým (ne Jané), tak ve 4 měsících už to měl na milimetry :roll: a to je zimní dítě :-P ....., my jsme venku aspoň hodinku každý den pokud nebylo víc jak -5 a bez fusaku si to neumím představit, nevím proč ty výrobci dělají pořád menší a menší korbičky :nevim: že by úspora materiálu … :mrgreen: Ve sporťáku v tom téměř lehu sice nemusí umět dítko sedět, prostoru tam bude mít dost, ale na ležící mimi tam podle mě dost zafukuje a nánožník u stříšky není kam upevnit - to mě dost štve i našeho skoro ročního :-?
Beránka máme doma na půdě taky, už jsem ho vyvětrala - na sáňky bude skvělej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
27.10.11 22:26

Culi fakt takovy prcek uz nema misto v korbe? já jsem malou vozila ve fusaku do konce dubna a to bylo male 4,5 mesice a porad se mi tam v pohode vesla is fusake a celou korbu jsem mela protahlou teplou dekou a tu jsem davala i pres telicko, byla dlouha .. za nas spokojenost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
28.10.11 11:10
no na dýlku tam má jěště nějaké místo,ale na šířku nic moc teda.nevim jak jí tam budu vozit do půl roku
berushka18 píše:
Culi fakt takovy prcek uz nema misto v korbe? já jsem malou vozila ve fusaku do konce dubna a to bylo male 4,5 mesice a porad se mi tam v pohode vesla is fusake a celou korbu jsem mela protahlou teplou dekou a tu jsem davala i pres telicko, byla dlouha .. za nas spokojenost :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
28.10.11 19:31

Chtěla bych se zeptat jestli se někomu uvolnila vepředu ta kotoučová brzda. Já jsem ji měla v pohodě a najednou je uvolněná, zvládl to váš chlap opravit? Díky za rady a odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
28.10.11 20:10

Ahoj holky,tak já jsem si taky zrovna dneska objednala tento kočárek(žlutý)tak jsem moc zvědavá,jak s ním budu spokojená,moc se mi na první pohled líbí,tak věřím,že bude OK, v úterý nám dorazí,tak už se nemůžu dočkat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.10.11 20:24
Jenny83 píše:
Ahoj holky,tak já jsem si taky zrovna dneska objednala tento kočárek(žlutý)tak jsem moc zvědavá,jak s ním budu spokojená,moc se mi na první pohled líbí,tak věřím,že bude OK, v úterý nám dorazí,tak už se nemůžu dočkat :dance:

zluty se mi libil nejvic, ale mame cerveny, nakonec jsem za tmavsi asi i radsi, spokojena budeš urcite :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
28.10.11 21:24

Brzdu jsem si nějak uvolnila sama,když jsem se snažila vyčistit kolo, taky jsem jí nějak sama dala zpět, chlap to určitě zvládne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
29.10.11 16:48

Dneka jsem si z Handy přivezli jané slalom pro - tu limitovanou verzi 2011. Zkoušeli jsme nacvakávat korbičku a autosedačku a chci se vás zeptat, je normální, že obojí se na podvozku lehce vrklá? že jde s korbou i autosedačkou jakoby houpat k sobě a od sebe (je tam prostě vůle třeba 3cm do každýho směru). Mně se to moc nelíbí, spíš bych čekala, že to bude dost napevno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
29.10.11 16:52

Ahoj, jj, to je normální…Mě navíc ta autosedačka jde hrozně špatně z toho vydělat :( Teda já ji z podvozku nevydělám, nemám na to sílu, a manželovi to dá teda dost zabrat… S hlubokou korbou to je bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí