Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMáme od Emitexu Cocoon a je úžasnej. Máme ho v korbě Slalomu i v autosedačce - má rozdělené nožičky, takže malého dám do sedačky, povolim pásky a zapnu přes fusak (když teda nejedeme dlouho, to by se upekl). Je až do 3 let, omyvatelný spodek na nožičky a nánožníček v kapsičce. Koukněte na něj. Mám jen ten a pak po malé péřák na největší mrazy (jezdíme s Croozerem na lyžích).
Holky nevíte náhodou, kde by bylo možno vidět Jané Slalom někde v okolí Ostravy? Nějaký obchod, kde si ho můžu i osahat???
Díky
Ahoj, my jsme taky z Ostravy a jeli pro něj do Opavy…Nic blíž jsem nenašla
Je to http://www.miminecko.cz/…ts/index.php, moc milá paní. Ale lépe předem zavolat, jestli ho mají zrovna na prodejně.
Markéta2208 píše:
Ahoj, my jsme taky z Ostravy a jeli pro něj do Opavy…Nic blíž jsem nenašlaJe to http://www.miminecko.cz/…ts/index.php, moc milá paní. Ale lépe předem zavolat, jestli ho mají zrovna na prodejně.
díky moc, zkusím tam zavolat
Lennn píše:
Holky nevíte náhodou, kde by bylo možno vidět Jané Slalom někde v okolí Ostravy? Nějaký obchod, kde si ho můžu i osahat???
Díky
Dnes jsem dala kočár do krabice a přijeli si pro něj s GLS a budu čekat jak dopadne reklamace. Jsem z toho dost špatná. Kočár přišel se špatným drukem, špatný ložiska po měsíci nic moc ježdění a ještě začal vrzat v plastech. No já mám prostě smůlu ať koupím cokoliv.
alanis píše:
Dnes jsem dala kočár do krabice a přijeli si pro něj s GLS a budu čekat jak dopadne reklamace. Jsem z toho dost špatná. Kočár přišel se špatným drukem, špatný ložiska po měsíci nic moc ježdění a ještě začal vrzat v plastech. No já mám prostě smůlu ať koupím cokoliv.
Přes mimibazar, ta Míša vanny nebo jak. Prostě jsem nešťastná hned jsme si ho oblíbili i můj chlap říkal, že se s ním fakt dobře jezdí. Teď budeme bez něho minimálně 14 dnů.
alanis píše:
Přes mimibazar, ta Míša vanny nebo jak. Prostě jsem nešťastná hned jsme si ho oblíbili i můj chlap říkal, že se s ním fakt dobře jezdí. Teď budeme bez něho minimálně 14 dnů.
alanis píše:
dapp rosim te mas uz ten origos fusak ? ja se teda pro nej taky nakonec rozhodla :_))) hrozne jsem chtela od quinny ale nikdo mi nebyl schopen rict zda bude pasovat na nas kocarek..pak jsem si vyhlidla z pinke ten se mi taky moooc libil ale hodne mi tam vadilo rozepinani fusaku na jedne strena, to by se mi tam mala tezko davala jeste pres madlo.. lodger je super ale chci jeste nec ona stridacku .-) takze jsem objednala tento a pristi tyden by mel prijit… jako jediny co se mi libil.. do cerna jsem nechtela, černou mame nunu tak aby to uz nebylo moc cerne
a k nasem zlutemu janecku by mel sedet krasne, aspon v nem mala poradne vynikne
no ale jestli ho uz mas doma hodila by jsi mi prosim jeste foto v kocarku ? a pak by me jeste zajimalo zda s fusakem vyuzivas, vyuzijes nanoznik ? ja jsem si k tomu nanozniku co byl u kocarku koupila jeste od jane nanoznik cerveny, ale kamo mi rikala ze fusak + nanoznik na sportak by uz asi bylo moc.. tak asi ten cerveny bych prodala a stejne v zaloze budu mit jeste ten co byl u kocarku ![]()
Berushko já na Tebe myslela jak jsi mi radila ať koupím kočár se servisem. Víš jak jsem dopadla, ale doufám, že ho dají do kupy. Já používala i fusak a na něj nánožník, protože malá spala venku i dvě hodiny.
alanis četla jsem ale neboj v servisu ti ho daji dok upy! nikdy se neda rict ze zrovna kdyz vezmes bez moznosti servisu tak vadny nebude a servisovany ano… ale vzdy lepsi kdyz mas kocarek registrovany nez kdyz neni…!
dapp zapomela jsem vlozit fotku
tenhle jsem vzala
Ahoj, no ten fusak jsem měla objednaný v Malvíku skoro dva měsíce a pořád mi psali, že neví, kdy bude, takže jsem objednávku zrušila. ![]()
Tak si počkáme na tvoje dojmy a fotky, jsem zvědavá, ty fusaky jsou náááádherný a tenhle bude krásně sedět do tvého kočárku.
Já teda dávám taky fusak i nánožník, už taky kvůli tomu, že mi přijde, že to líp vypadá.
A teď zatím mám jen lodger, tak je to s nánožníkem lepší. A na zimu mám starý emitex, už to tak asi nechám, já bych ten pytel užila už jen teď ty tři měsíce, malýmu jsou akorát zítra dva roky
, takže příští zimu už v kočáře nebude.
alanis píše:
Musím říct, že byla reklamace fakt rychle vyřízená a kočár jak nový, jsem ráda, že jsem se donutila ho tam dát. Ale já ho mám teda už od ledna, v tvém případě bych byla pěkně nasr… ![]()
Používáte někdo návleky na botičky do kočárku? Nebo jak řešíte čůrání - vyndat a zandat se špinavýma botama… sice jsem to už absolvovala se starším, ale vůbec si to nepamatuju, nejspíš to vždycky vydržel domu. ![]()