Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
600
17.11.11 08:16

Máme od Emitexu Cocoon a je úžasnej. Máme ho v korbě Slalomu i v autosedačce - má rozdělené nožičky, takže malého dám do sedačky, povolim pásky a zapnu přes fusak (když teda nejedeme dlouho, to by se upekl). Je až do 3 let, omyvatelný spodek na nožičky a nánožníček v kapsičce. Koukněte na něj. Mám jen ten a pak po malé péřák na největší mrazy (jezdíme s Croozerem na lyžích).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
17.11.11 08:17

Holky nevíte náhodou, kde by bylo možno vidět Jané Slalom někde v okolí Ostravy? Nějaký obchod, kde si ho můžu i osahat???
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
17.11.11 11:12

Ahoj, my jsme taky z Ostravy a jeli pro něj do Opavy…Nic blíž jsem nenašla :nevim: Je to http://www.miminecko.cz/…ts/index.php, moc milá paní. Ale lépe předem zavolat, jestli ho mají zrovna na prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
17.11.11 11:44
Markéta2208 píše:
Ahoj, my jsme taky z Ostravy a jeli pro něj do Opavy…Nic blíž jsem nenašla :nevim: Je to http://www.miminecko.cz/…ts/index.php, moc milá paní. Ale lépe předem zavolat, jestli ho mají zrovna na prodejně.

díky moc, zkusím tam zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.11.11 12:44
Ahoj,já jsem od Opavy a na slalom jsem se byla podívat v Opavě,ale měli tam starý typ,a chtěla jsem vidět i Jané reverse a na ten jsme jeli kouknout až do Krnova,jinak zkus obejít v Ostravě sekáče s kočárky,já si takhle omrkla spoustu janéček
Lennn píše:
Holky nevíte náhodou, kde by bylo možno vidět Jané Slalom někde v okolí Ostravy? Nějaký obchod, kde si ho můžu i osahat???
Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.11.11 15:48

Dnes jsem dala kočár do krabice a přijeli si pro něj s GLS a budu čekat jak dopadne reklamace. Jsem z toho dost špatná. Kočár přišel se špatným drukem, špatný ložiska po měsíci nic moc ježdění a ještě začal vrzat v plastech. No já mám prostě smůlu ať koupím cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
25.11.11 16:11
jejda Alanis to je mi líto,a kdes ho kupovala?
alanis píše:
Dnes jsem dala kočár do krabice a přijeli si pro něj s GLS a budu čekat jak dopadne reklamace. Jsem z toho dost špatná. Kočár přišel se špatným drukem, špatný ložiska po měsíci nic moc ježdění a ještě začal vrzat v plastech. No já mám prostě smůlu ať koupím cokoliv.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.11.11 16:20

Přes mimibazar, ta Míša vanny nebo jak. Prostě jsem nešťastná hned jsme si ho oblíbili i můj chlap říkal, že se s ním fakt dobře jezdí. Teď budeme bez něho minimálně 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
25.11.11 16:29
ty jo tak to mě nestraš,já mám od ní taky kočár,sice ježdě nejezdíme,ale až se modlím aby nám nevrzal,a tys jí psala o tom vrzání nebo jak to proběhlo ta reklamace,klidně písni SZ jestli chceš,pa
alanis píše:
Přes mimibazar, ta Míša vanny nebo jak. Prostě jsem nešťastná hned jsme si ho oblíbili i můj chlap říkal, že se s ním fakt dobře jezdí. Teď budeme bez něho minimálně 14 dnů.
alanis píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
26.11.11 16:15

dapp rosim te mas uz ten origos fusak ? ja se teda pro nej taky nakonec rozhodla :_))) hrozne jsem chtela od quinny ale nikdo mi nebyl schopen rict zda bude pasovat na nas kocarek..pak jsem si vyhlidla z pinke ten se mi taky moooc libil ale hodne mi tam vadilo rozepinani fusaku na jedne strena, to by se mi tam mala tezko davala jeste pres madlo.. lodger je super ale chci jeste nec ona stridacku .-) takze jsem objednala tento a pristi tyden by mel prijit… jako jediny co se mi libil.. do cerna jsem nechtela, černou mame nunu tak aby to uz nebylo moc cerne :-) a k nasem zlutemu janecku by mel sedet krasne, aspon v nem mala poradne vynikne :D no ale jestli ho uz mas doma hodila by jsi mi prosim jeste foto v kocarku ? a pak by me jeste zajimalo zda s fusakem vyuzivas, vyuzijes nanoznik ? ja jsem si k tomu nanozniku co byl u kocarku koupila jeste od jane nanoznik cerveny, ale kamo mi rikala ze fusak + nanoznik na sportak by uz asi bylo moc.. tak asi ten cerveny bych prodala a stejne v zaloze budu mit jeste ten co byl u kocarku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
26.11.11 16:36

Berushko já na Tebe myslela jak jsi mi radila ať koupím kočár se servisem. Víš jak jsem dopadla, ale doufám, že ho dají do kupy. Já používala i fusak a na něj nánožník, protože malá spala venku i dvě hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
26.11.11 17:13

alanis četla jsem ale neboj v servisu ti ho daji dok upy! nikdy se neda rict ze zrovna kdyz vezmes bez moznosti servisu tak vadny nebude a servisovany ano… ale vzdy lepsi kdyz mas kocarek registrovany nez kdyz neni…!

dapp zapomela jsem vlozit fotku :-))) tenhle jsem vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.11.11 20:54

Ahoj, no ten fusak jsem měla objednaný v Malvíku skoro dva měsíce a pořád mi psali, že neví, kdy bude, takže jsem objednávku zrušila. :nevim:
Tak si počkáme na tvoje dojmy a fotky, jsem zvědavá, ty fusaky jsou náááádherný a tenhle bude krásně sedět do tvého kočárku.
Já teda dávám taky fusak i nánožník, už taky kvůli tomu, že mi přijde, že to líp vypadá. :lol: A teď zatím mám jen lodger, tak je to s nánožníkem lepší. A na zimu mám starý emitex, už to tak asi nechám, já bych ten pytel užila už jen teď ty tři měsíce, malýmu jsou akorát zítra dva roky :) , takže příští zimu už v kočáře nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.11.11 21:02
alanis píše:

Musím říct, že byla reklamace fakt rychle vyřízená a kočár jak nový, jsem ráda, že jsem se donutila ho tam dát. Ale já ho mám teda už od ledna, v tvém případě bych byla pěkně nasr… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.11.11 21:06

Používáte někdo návleky na botičky do kočárku? Nebo jak řešíte čůrání - vyndat a zandat se špinavýma botama… sice jsem to už absolvovala se starším, ale vůbec si to nepamatuju, nejspíš to vždycky vydržel domu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí