Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13679
4.1.12 08:37

Ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuze, ale chci se zeptat, jak jste spokojené s tímto kočárkem? Na netu je od výrobce vychvalován, ale chci nějakou osobní zkušenost. Klady X zápory…
Já vždy chtěla čtyřkolku a otočnou sedačku u sporťáku, proto je mým dalším favoritem X-lander XQ.
Rozhoduji se v koupi.
Jak jste spokojené s korbičkou Capazo? A ty co používají sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
4.1.12 08:51

já mám korbičku Capazo,ale zatím bych spočítala na prstech jedné ruky kolikrát jsme byli venku,mám 3-týdenní mimi,ale já jsem spokojená moc,taky sem vždycky chtěla čtyřkolku ani nevím proč :think: ale nakonec jsem zvolila Jané a jsem sním hodně spokojená :dance: krásně se sním jezdí,jednou rukou můžeš tlačit a jede jako po másle,takže s hlubokým je u mě velká spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
4.1.12 08:58

X lander se mi taky líbil - hodně s ním tady ženský jezdí, ale musím říct, že mi přijde proti Jané takovej kvalitativně horší -což teda asi odpovídá ceně. Zatím jediný zápor je pro mě malý košík, velikej nákup tam moc nenarveš :| Jezdím denně, i víckrát, ale zatím mám zkušenost jen měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
4.1.12 09:09

Takže čerstvé maminky, nejdřív gratuluji k mimískům :kytka: a zároveň děkuji za reakci na moji otázku. Já jsem děsně nerozhodná, navíc setů XQ je v ČR už jen několik kusů, takže musím být rychlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
4.1.12 09:45

Ahoj Roomci, ono taky dost záleží, co preferuješ. Taky jsem nejprve chtěla Xlander, doteď se mi líbí více než Jané, ale pro mě byla nejdůležitější váha a skladnost kočárku, protože ho každý den tahám do 1. patra. A v tomhle případě jednoznačně vyhrál Jané. Do terénu si myslím je lepší ten X lander. Ale nemám osobní zkušenost. Jané horší terén nedává a to z toho důvodu, že nemá prakticky žádné odpružení a miminko se fakt v korbičce dost klepe. Nám tam malý v létě lítal ze strany na stranu, na to jsem nervy neměla. Ale jinak je kočár suprovní, krásně se ovládá, i když mám psa na vodítku, tak není problém s ním sjet patník, najet na patník, zatáčet…Korbička je krásně velká oproti jiným kočárům, co vidím tady v okolí u maminek, tak už mají stejně staré prcky ve sporťáku, mi se malý furt vleze do hluboké. Tak šťastnou ruku při výběru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
4.1.12 10:33

Markét, děkuji za info. Já právě taky nevím, jestli X-lander xq je dobrý do terénu, když má přední kolečka menší a nenafukovací (nafukovací má XA, ale ten zase nemá tu otočnou sedačku :roll: ).
Vážně vám v korbičce malý tak hopsal? To se mi teda vůbec nelíbí :cert: A to výrobce píše toto: zadní odpružená nafukovací kola s ložiskovými středy a nastavitelným pérováním
Ještě se zeptám na polohování u sporťáku- do úplného lehu to nejde, že? Jaké je ovládání? Snadné, nerozčiluje vás? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
4.1.12 11:06

Nevím, jestli třeba nemáme nějaký horší kus kočáru, ale to odpružení ať manžel šteloval jak chtěl, tak to nějaký zásadní vliv nemělo. Teď už vím, že na hory a do terénu je nejlepší kočár, co se může houpat, to úžasně tlumí ty nárazy. Ale takové kočárky jsou čtyřkolové a většinou velké, takový bychom zase nenarvali do našeho pidi auta. Prostě to je o kompromisech, no :nevim: .
Se sporťákem neporadím, ten nám zatím leží na skříni, takže nemám praktickou zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.1.12 13:13
roomci píše:
Markét, děkuji za info. Já právě taky nevím, jestli X-lander xq je dobrý do terénu, když má přední kolečka menší a nenafukovací (nafukovací má XA, ale ten zase nemá tu otočnou sedačku :roll: ).
Vážně vám v korbičce malý tak hopsal? To se mi teda vůbec nelíbí :cert: A to výrobce píše toto: zadní odpružená nafukovací kola s ložiskovými středy a nastavitelným pérováním
Ještě se zeptám na polohování u sporťáku- do úplného lehu to nejde, že? Jaké je ovládání? Snadné, nerozčiluje vás? :lol:

Připadá mi, že chceš x lander, ale ovládání u sportáku je velice jednoduché! A do sportáku se vleze i tříleté dítě. Do lehu úplně nejde, ale vůbec to nevadí, ale je jiný typ jané a tam to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
4.1.12 20:01
Markéta2208 píše:
Nevím, jestli třeba nemáme nějaký horší kus kočáru, ale to odpružení ať manžel šteloval jak chtěl, tak to nějaký zásadní vliv nemělo. Teď už vím, že na hory a do terénu je nejlepší kočár, co se může houpat, to úžasně tlumí ty nárazy. Ale takové kočárky jsou čtyřkolové a většinou velké, takový bychom zase nenarvali do našeho pidi auta. Prostě to je o kompromisech, no :nevim: .
Se sporťákem neporadím, ten nám zatím leží na skříni, takže nemám praktickou zkušenost…

Nevím jestli máš limitivanou nebo reverse, ale u mého reversu dost pomohlo to pérování promazat. Prostříkala jsem na tom WD40 každou škvírku a kočár začal skoro houpat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
4.1.12 20:13
nausikaa píše:
Markéta2208 píše:
Nevím jestli máš limitivanou nebo reverse, ale u mého reversu dost pomohlo to pérování promazat. Prostříkala jsem na tom WD40 každou škvírku a kočár začal skoro houpat…

Máme limitovanou edici…Tak to budu muset zaúkolovat manžela, ať to zkusí. To by bylo super, kdyby to pomohlo. Díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
5.1.12 13:29

taky mi vadí,jak se tam mrská,ikdyž ted v zimě nemá moc kam,je oblečená a fusak,ale hlava jí skáče…skladnej je super a relativně lehkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
5.1.12 18:37

Markéta2208 u reversu je to v tom odpružení plast na plast, bylo to do sebe dost narvaný a prostě to po sobě neklouzalo, tak třeba to pomůže i Tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
5.1.12 21:54

Tak jsem nakonec koupila X-landera XQ. U Jané Slalom Pro mi vadilo, že u sporťáku vůbec nejde vidět na mimčo, když už nelze otáčet sedák, tak bych uvítala nějaké „okénko“ ve stříšce. Jinak to je moc krásný kočárek a po obchodě se s nim manipulovalo božsky!
Jané Slalom reverse jsem zavrhla hned, když jsem spatřila ten malinkatý sporťák, přišlo mi to jak na panenky :lol:

X-lander má taky své mouchy, ale snad mi nebudou tak vadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.1.12 08:39
tak at ti dobře slouží :palec: a jsi sním spokojená :palec:
roomci píše:
Tak jsem nakonec koupila X-landera XQ. U Jané Slalom Pro mi vadilo, že u sporťáku vůbec nejde vidět na mimčo, když už nelze otáčet sedák, tak bych uvítala nějaké „okénko“ ve stříšce. Jinak to je moc krásný kočárek a po obchodě se s nim manipulovalo božsky!
Jané Slalom reverse jsem zavrhla hned, když jsem spatřila ten malinkatý sporťák, přišlo mi to jak na panenky :lol:X-lander má taky své mouchy, ale snad mi nebudou tak vadit…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
9.1.12 14:20

Ahojda,jakou pláštěnku jste koupili na korbičku u slalomu pro limited 2011?? Má tu někdo ten černej s béžovým? A ještě nevíte jestli už bude nějaká nová kolekce 2012?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí