Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMDzTU píše:
Ahojda,jakou pláštěnku jste koupili na korbičku u slalomu pro limited 2011?? Má tu někdo ten černej s béžovým? A ještě nevíte jestli už bude nějaká nová kolekce 2012?
Novou kolekci vetsinou redstavuji konec ledna a tady v prodeji byva az v dubnu- spise konec dubna
MDzTU píše:
Ahojda,jakou pláštěnku jste koupili na korbičku u slalomu pro limited 2011?? Má tu někdo ten černej s béžovým? A ještě nevíte jestli už bude nějaká nová kolekce 2012?
Ivulik já myslela tenhle černej http://kocarky.detske-kocarky.eu/…alom-J4.html ty máš asi ten co je spíš hnědej teda ne? A ta emitex na něj sedí dobře? Nechce se mi kupovat originál za ty prachy
Ano já mám tu hnědo-černou variantu,ta emitexova tam sedí akorát,taky jí nemám koupenou mám jí od švagrovky a ta jí měla na Casualu a taky seděla ![]()
Holky vy co máte jané slalom,šli byste do něj znova nebo byste uvažovali nad jiným kočárkem?
mám ho zatím krátce, ale nenapadlo mě ani minutku, že bych chtěla mít jinej
je to
záležitost
MDzTU píše:
Na korbičku jsem si koupila univerzální pláštěnku, co prodávají v dětských potřebách, ale o pár stránek dříve tu holky psaly, že by na to měla pasovat i ta origos pláštěnka na sporťák, ale to jsem nezkoušela
A mám ten béžový kočárek…
Příspěvek upraven 09.01.12 v 17:38
Mám taky hnědáska
,ale jen sporťák a pláštěnka k němu byla origoš. Jsem z něho nadšená , je suprrrrrrrrrrr ![]()
Markéta2208 píše:MDzTU píše:Na korbičku jsem si koupila univerzální pláštěnku, co prodávají v dětských potřebách, ale o pár stránek dříve tu holky psaly, že by na to měla pasovat i ta origos pláštěnka na sporťák, ale to jsem nezkoušela
Ahojda,jakou pláštěnku jste koupili na korbičku u slalomu pro limited 2011?? Má tu někdo ten černej s béžovým? A ještě nevíte jestli už bude nějaká nová kolekce 2012?A mám ten béžový kočárek…
MDzTU píše:
Holky vy co máte jané slalom,šli byste do něj znova nebo byste uvažovali nad jiným kočárkem?
Asi bych uvažovala nad easy walkrem…Rozmýšlela jsem mezi těma dvěma…Ale možná kdybych měla EW, tak bych teď chtěla Jané. Na každém kočáru jsou mouchy ![]()
Ahoj holky, chtela jsem se poptat jestli nevite, zda se da prat boudicka od sportaku, nebo jak ji cistite, mam Jane Slalom moonlight a zespod je seda, syn je docela patlal a nasla jsem tam dva fleky, jak byste ji teda vycistili? Dekuji ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s neoprénem na boudičce?? Jane Slalom se mi moc líbí, ale mám obavy zda k nám do hor je vhodná bodička, moc dík za odpoevědi a mějte se krásně!
takacek píše:
Ahoj holky, chtela jsem se poptat jestli nevite, zda se da prat boudicka od sportaku, nebo jak ji cistite, mam Jane Slalom moonlight a zespod je seda, syn je docela patlal a nasla jsem tam dva fleky, jak byste ji teda vycistili? Dekuji
mně v obchodě říkali omývat vodou - dle výrobce, ale že vědí, že maminky to perou normoš v pračce na třicet na nějaký šetrný program nebo v ruce, já to nezkoušela
Smiiisek píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s neoprénem na boudičce?? Jane Slalom se mi moc líbí, ale mám obavy zda k nám do hor je vhodná bodička, moc dík za odpoevědi a mějte se krásně!
co konkrétně by tě zajímalo? nějak vlastně nevím, co odpovědět, jednak mám zkušenost jen s tímhle kočárem a navíc mě teď nenapadá čemu by to v horách mohlo vadit ![]()