Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
19.1.12 19:34

Mě ta hnědá okouzlila hned, je to něco jiného… :palec: ale ta žlutá je asi nejveselejší a nejspíš nejprodávanější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
19.1.12 19:36

Jak jsem jej kupovala pani rikala, ze zluty je nej ;-) ja ten sedo-cerny mam, ted v zimne je smutnejsi, trosku lituju, ze jsem nekoupila barevny fusak, ale v lete do nej budu mit barevne vlozky a to ten kocarek hned rozzari ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
19.1.12 19:37

Mě se právě ta hnědá líbí, že je taková decentní a dobrá pro kluka i pro holku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.1.12 19:40
Markéta2208 píše:
Mě se právě ta hnědá líbí, že je taková decentní a dobrá pro kluka i pro holku :)

Jo jo, elegantní… hlavně že si ho umíme pochválit, viď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.1.12 19:45
ta žlutá není špatná,ale já jsem z vesnice,všude kolem lesy,pole,takže hmyz všude kam se podíváš,tak i prot jsem šla do té hnědé,ale má ji tady u nás jedna holčina a je fakt krásnej záááááří už z dálky
Dappp píše:
Mě ta hnědá okouzlila hned, je to něco jiného… :palec: ale ta žlutá je asi nejveselejší a nejspíš nejprodávanější…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.1.12 19:46
:lol: :lol: :lol:
Dappp píše:
Markéta2208 píše:
Mě se právě ta hnědá líbí, že je taková decentní a dobrá pro kluka i pro holku :)
Jo jo, elegantní… hlavně že si ho umíme pochválit, viď? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
19.1.12 19:58
Dappp píše:
Markéta2208 píše:
Jo jo, elegantní… hlavně že si ho umíme pochválit, viď? :lol:

no, jo, to je nejdůležitější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
19.1.12 21:21

Holky tak jsem to upevnovani zkoumala a teda nevim :think: nasla jsem jedno misto kde by se to dalo, ale pasek jsem zapomela, tak to nezkusim, ale malinko se to zvedne, musi se to pripevni ve spodni casti, ale s pritelem jsme se rozhodli ze kocarek zazimujeme a koupime mu kozisek http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , tak ten pasek asi rovnou vezmu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
20.1.12 11:45

Tak nám příští týden přijde ten černej a vybrali sme si ho proto,že se k němu daj pak doladit různý barvičky a ani nám nijak smutnej nepřišel,černá je prostě elegantní a nám se líbí :) . Jinak jsou ale hezký uplně všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
20.1.12 12:11
MDzTU píše:
Tak nám příští týden přijde ten černej a vybrali sme si ho proto,že se k němu daj pak doladit různý barvičky a ani nám nijak smutnej nepřišel,černá je prostě elegantní a nám se líbí :) . Jinak jsou ale hezký uplně všechny :)

Jo jo souhlasim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
20.1.12 13:10

Já taky zbožňuju černou barvu a smutná mi nepříjde vůbec. Měla jsem i první kočárek černý, jenom tchýně to nějak nemůže zkousnout :lol:
Jinak souhlas, že všechny barvy z téhle kolekce jsou moc hezké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
20.1.12 13:42

No já sem taky zvědavá co na to budou řikat prarodiče,protože těm se většinou spoustu věcí nelíbí co nám se líbí,ale je nám to fuk :D . Už ted mi je jasný že sem některým nebude líbit že máme tříkolku,to je hold ta stará generace,ty měli jen kočárky se čtyřma kolama a nic víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
20.1.12 19:36
takacek píše:
Holky tak jsem to upevnovani zkoumala a teda nevim :think: nasla jsem jedno misto kde by se to dalo, ale pasek jsem zapomela, tak to nezkusim, ale malinko se to zvedne, musi se to pripevni ve spodni casti, ale s pritelem jsme se rozhodli ze kocarek zazimujeme a koupime mu kozisek http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , tak ten pasek asi rovnou vezmu :-)

Ta kožešinka vypadá pěkně… :palec: :palec: :palec: Pak vlož fotku, jak to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
20.1.12 19:42

Taky jsem měla černý kočárek - casualplay - super k němu všechno ladilo, měla jsem tyrkysovo-limetkovou vložku jané a vypadalo to nááááádherně. A i dítě v něm líp vynikne… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
20.1.12 19:43
MDzTU píše:
No já sem taky zvědavá co na to budou řikat prarodiče,protože těm se většinou spoustu věcí nelíbí co nám se líbí,ale je nám to fuk :D . Už ted mi je jasný že sem některým nebude líbit že máme tříkolku,to je hold ta stará generace,ty měli jen kočárky se čtyřma kolama a nic víc :)

Přesně jak píšeš, starší okolí mělo problém s tím, že máme tříkolku a třeba babička nám ho jednou málem převrhla, kdybych ho nezachytila, takže už nepůjčujeme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí