Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMě ta hnědá okouzlila hned, je to něco jiného…
ale ta žlutá je asi nejveselejší a nejspíš nejprodávanější…
Jak jsem jej kupovala pani rikala, ze zluty je nej
ja ten sedo-cerny mam, ted v zimne je smutnejsi, trosku lituju, ze jsem nekoupila barevny fusak, ale v lete do nej budu mit barevne vlozky a to ten kocarek hned rozzari ![]()
Mě se právě ta hnědá líbí, že je taková decentní a dobrá pro kluka i pro holku ![]()
Markéta2208 píše:
Mě se právě ta hnědá líbí, že je taková decentní a dobrá pro kluka i pro holku
Jo jo, elegantní… hlavně že si ho umíme pochválit, viď? ![]()
Dappp píše:
Mě ta hnědá okouzlila hned, je to něco jiného…ale ta žlutá je asi nejveselejší a nejspíš nejprodávanější…
Dappp píše:Markéta2208 píše:Jo jo, elegantní… hlavně že si ho umíme pochválit, viď?
Dappp píše:Markéta2208 píše:Jo jo, elegantní… hlavně že si ho umíme pochválit, viď?
no, jo, to je nejdůležitější ![]()
Holky tak jsem to upevnovani zkoumala a teda nevim
nasla jsem jedno misto kde by se to dalo, ale pasek jsem zapomela, tak to nezkusim, ale malinko se to zvedne, musi se to pripevni ve spodni casti, ale s pritelem jsme se rozhodli ze kocarek zazimujeme a koupime mu kozisek http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , tak ten pasek asi rovnou vezmu ![]()
Tak nám příští týden přijde ten černej a vybrali sme si ho proto,že se k němu daj pak doladit různý barvičky a ani nám nijak smutnej nepřišel,černá je prostě elegantní a nám se líbí
. Jinak jsou ale hezký uplně všechny ![]()
MDzTU píše:
Tak nám příští týden přijde ten černej a vybrali sme si ho proto,že se k němu daj pak doladit různý barvičky a ani nám nijak smutnej nepřišel,černá je prostě elegantní a nám se líbí. Jinak jsou ale hezký uplně všechny
Jo jo souhlasim ![]()
Já taky zbožňuju černou barvu a smutná mi nepříjde vůbec. Měla jsem i první kočárek černý, jenom tchýně to nějak nemůže zkousnout ![]()
Jinak souhlas, že všechny barvy z téhle kolekce jsou moc hezké ![]()
No já sem taky zvědavá co na to budou řikat prarodiče,protože těm se většinou spoustu věcí nelíbí co nám se líbí,ale je nám to fuk
. Už ted mi je jasný že sem některým nebude líbit že máme tříkolku,to je hold ta stará generace,ty měli jen kočárky se čtyřma kolama a nic víc ![]()
takacek píše:
Holky tak jsem to upevnovani zkoumala a teda nevimnasla jsem jedno misto kde by se to dalo, ale pasek jsem zapomela, tak to nezkusim, ale malinko se to zvedne, musi se to pripevni ve spodni casti, ale s pritelem jsme se rozhodli ze kocarek zazimujeme a koupime mu kozisek http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , tak ten pasek asi rovnou vezmu
Ta kožešinka vypadá pěkně…
Pak vlož fotku, jak to vypadá.
Taky jsem měla černý kočárek - casualplay - super k němu všechno ladilo, měla jsem tyrkysovo-limetkovou vložku jané a vypadalo to nááááádherně. A i dítě v něm líp vynikne… ![]()
MDzTU píše:
No já sem taky zvědavá co na to budou řikat prarodiče,protože těm se většinou spoustu věcí nelíbí co nám se líbí,ale je nám to fuk. Už ted mi je jasný že sem některým nebude líbit že máme tříkolku,to je hold ta stará generace,ty měli jen kočárky se čtyřma kolama a nic víc
Přesně jak píšeš, starší okolí mělo problém s tím, že máme tříkolku a třeba babička nám ho jednou málem převrhla, kdybych ho nezachytila, takže už nepůjčujeme!!!