Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7338
23.1.12 20:18

Ja jsem z podhuri a je tady mega snehu a taky pohoda :-)

Holky vy resite slalom pro nebo reverse? Mezi nimi je velky rodil ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
23.1.12 20:21
takacek píše:
Ja jsem z podhuri a je tady mega snehu a taky pohoda :-)Holky vy resite slalom pro nebo reverse? Mezi nimi je velky rodil ne?

Já teda budu mít Slalom a tak nějak předpokládám,že i ostatní ho mají… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
23.1.12 20:26

Hihi oni jsou oba slalom ;-) ja jen, ze jsem zahledna ze nekdo rikal, ze bude mi otaceci sedacku, tak to je revers a jsou dost rozdilne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
23.1.12 20:27
takacek píše:
Hihi oni jsou oba slalom ;-) ja jen, ze jsem zahledna ze nekdo rikal, ze bude mi otaceci sedacku, tak to je revers a jsou dost rozdilne ;-)

JO aha,tak ja myslela slalom pro bez otočný sedačky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
23.1.12 20:29
MDzTU píše:
takacek píše:
Hihi oni jsou oba slalom ;-) ja jen, ze jsem zahledna ze nekdo rikal, ze bude mi otaceci sedacku, tak to je revers a jsou dost rozdilne ;-)
JO aha,tak ja myslela slalom pro bez otočný sedačky :D

:palec: Ja bych se nebala, teda za me jsem s nim moc spokojena, jen me stve obcas vrzajici konstrukce, ale nastrikam WDckem a je to OK ;-) a nemenila bych, tak prostorny sportak se jen tak nevidi - segra si koupila Quinny freestyle XL a sportak ma sirku 28cm 8o 8o 8o 8o maly v nem byl v 9.mesicich uplne nacpany :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
23.1.12 20:34
takacek píše:
MDzTU píše:
takacek píše:
:palec: Ja bych se nebala, teda za me jsem s nim moc spokojena, jen me stve obcas vrzajici konstrukce, ale nastrikam WDckem a je to OK ;-) a nemenila bych, tak prostorny sportak se jen tak nevidi - segra si koupila Quinny freestyle XL a sportak ma sirku 28cm 8o 8o 8o 8o maly v nem byl v 9.mesicich uplne nacpany :-(

S tim WDckem si to budu pamatovat :) . Tak mě hlavně zaujalo že je lehký,dobře se ovládá,hezký na pohled,prostorný…tak snad uspěje i v praxi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
23.1.12 20:37

Ja mela prvni kocar Espiro, kamoska ma Tako, segra Quinnyho a kdyz jsem tohle porovnala, tak to sve Janecko naprosto miluji :-) tady do tech nasich kopecku je super ;-) tak snad budes taky spokojena ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
23.1.12 20:37
takacek píše:
MDzTU píše:
takacek píše:
:palec: Ja bych se nebala, teda za me jsem s nim moc spokojena, jen me stve obcas vrzajici konstrukce, ale nastrikam WDckem a je to OK ;-) a nemenila bych, tak prostorny sportak se jen tak nevidi - segra si koupila Quinny freestyle XL a sportak ma sirku 28cm 8o 8o 8o 8o maly v nem byl v 9.mesicich uplne nacpany :-(

Prosímtě, čím přesně jsi tu konstrukci nastříkala, že přestala vrzat? A kde? Mně vrže podvozek a nevím, co s tím, ale kočárek používám denně a nechce se mi ho reklamovat jen kvůli tomu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
23.1.12 20:39

Ja jsem taky nechtela reklamovat a strikala jsem vsude i plasty ohyby, proste ho cely nastikam a tak 2mesice mam klid, ale zalezi na pocasi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.1.12 20:41

Jo jo, když jsem kočárek reklamovala, tak se hned ptali, jestli jsem zkoušela promazat a že v zimě to vrže více, že povolují ty plasty nebo co… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.1.12 20:44
takacek píše:
Ja mela prvni kocar Espiro, kamoska ma Tako, segra Quinnyho a kdyz jsem tohle porovnala, tak to sve Janecko naprosto miluji :-) tady do tech nasich kopecku je super ;-) tak snad budes taky spokojena ;-)

Právě, i když mě něco na janéčku naštvalo, tak jsem stejně nenašla jiný kočár, který bych za něj vyměnila a byla bych spokojenější, za mě fakt :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
23.1.12 20:49

Já teda přemýšlela ještě o PP GT3,ale ten je znatelně těžší,což mi docela vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
23.1.12 20:51

Holky wdčkem se nemá stříkat, prý jen teflonovým sprayem, stojí asi 100kč v globusu.
Jinak já měla reverse i slaloma normoš, a normální slalom jezdil lépe, ale zase otočná sedačka je k nezaplacení.
Totálně nejlepší do terénu je baby jogger city elite, to se může jít slalom zahrabat :) ..to co jsem s ním prošla.. a skládá se jediným táhnutím.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
23.1.12 20:56

No ja stikala cca 2× tak snad to kocik prezije a sprej koupim ;-) Me se revers taky moc libil a ta otocna sedacka, co si budeme povidat ze :-D ale jsem rada, ze jsem se rozhodla pro klasiku, syn je macek a revers je pry uzsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
23.1.12 21:11

Řekla bych, že je užší, těžší a hůř ovladatelný, taky jsem ho původně měla v plánu koupit… ale zase tu střechu má vymyšlenou líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí