Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJa ho teda na zivo nevidela, byl by to risk, ale ted bych fakt nemenila, uz se tesim az zacneme pomalu porizovat druhe a budu zase jezdit s hlubokou ![]()
Já ho zkoušela v obchodě s malým a v osmi měsících tam byl jen tak tak, ale to se tady řešilo už kolikrát, někdo tam vozí pomalu dvouleté děti v pohodě a někomu je malý v půl roce… Mně osobně teda hodně vadila váha a jízdní vlastnosti - měla jsem možnost vyzkoušet u kamarádky a s klasickým janéčkem se to nedá srovnat. Hrozně jsem se na něj tenkrát těšila a byla jsem dost zklamaná.
Jinak jsem dala včera janéčko na prodej a dneska PRODÁNO - za 9 tis.
![]()
Teda paní ho má v rezervaci než jí přijdou penízky, tak doufám, že si to nerozmyslí… ![]()
Právě holky taky psali, že ho sehnali levně, tak jsem to jen zkusila, protože na prodej nespěchám… prodávala jsem lodger, tak jsem rovnou dala na prodej i kočár a obojí hned pryč, to jsem měla radost. ![]()
Tak to je parada ![]()
No ja ho jen tak neprodam, jak jsem rikala bude i pro druhe a kdyby bylo po mem, schovam ho jako suvenyr ![]()
Já si taky staré janéčko-trojkombinaci nechávala pro druhé, ale nakonec jsem využila jen korbičku a sporťák jsem chtěla už jiný. Takže jsem koupila casualplay a po půl roce jsem se vrátila zpátky k jané. ![]()
Ale vypadá taky krásně, casualplay… ale ty jízdní vlastnosti jsou trochu jinde no…
Dapp, tak to je super
Zkusím prodat samostatně korbičku, třeba se někdo chytne
Nerada bych, aby mi tu zavezela do té doby než skončíme se sporťákem
A to bude doufám za dlouho ![]()
Asi prodáš líp, když to dáš zvlášť… paní co si ode mě bere sporťák, taky kupovala korbičku zvlášť, právě jsem se ptala jestli nepotřebuje…
Dapp to je super cena, já jsem ho koupila za těch 8000,–. Já ještě neprodám, malá v něm spí tak 3 hodiny po obědě. ![]()