Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProHolky, co máte už sporťák, zachraňte mě, nebo já už ten kočárek začnu vážně nemít ráda
. Dneska jsme v potu sestavili sporťák (ten návod musel psát naprostý idiot a nebo jsme idioti my
). Nicméně nám jde hrozně těžko složit… Máte to taky tak? Pro mě dost velký problém, protože ho skládám pokaždé a vynáším do patra…Přijde nám to tam nedomyšlené, vadí tam pohodlnému složení látka, která je zacvaknutá před tím černým adapterém, na které se zacvakává korba…Máte to taky tak, nebo jsme něco udělali špatně? Díky..
No já jsem s tím problém neměla, bylo tam madlo a kolem něj je to v pohodě.. Nevím. ![]()
Oni všude na youtube sundávají stříšku před tím složením, ale to není ta naše limitovaná edice - ta to tam nemá vzadu odepínací tu stříšku ![]()
Markéta2208 píše:
Holky, co máte už sporťák, zachraňte mě, nebo já už ten kočárek začnu vážně nemít ráda. Dneska jsme v potu sestavili sporťák (ten návod musel psát naprostý idiot a nebo jsme idioti my
). Nicméně nám jde hrozně těžko složit… Máte to taky tak? Pro mě dost velký problém, protože ho skládám pokaždé a vynáším do patra…Přijde nám to tam nedomyšlené, vadí tam pohodlnému složení látka, která je zacvaknutá před tím černým adapterém, na které se zacvakává korba…Máte to taky tak, nebo jsme něco udělali špatně? Díky..
Taky jsem to tak ze začátku měla, šel strašně špatně skládat, až jsem se bála, že tam mám něco špatně a něco ulomím…
Ale pak se to ochodilo a dobrý, ale já ho teda moc neskládám. Ale přesně jak píšeš, taky jsem si myslela, že je to tou látkou, ale asi není, teď to jde fakt v pohodě.
holky to m+ teda nestrašte,už ted na něj mám tak trochu pifku,jestli nepůjde skládat,tak to mě fakt na…
Mám jen sporťák a skládání je v pohodě. Sice skládám jen málo, ale jde to.
Mám pocit, že mám nějaký vadný kus kočárku
Mě to za ty peníze přijde hrozně málo…Nejraději bych ho vyhodila oknem
Strašně moc věcí nedomyšlených… No, doufám, že se mi to vychodí jako Dapp. Dnes jsem ho teda nesla dolů rozložený, protože v něm mám i fusák a ten se mi nechce pořád vyndavat. A na jaře se to skládání snad zajede a budu spokojená
. Jinak ten fusák Lodger je do toho sporťáku perfektní, malý je v něm krásně zachumlaný. Když tak pak hodím fotku ![]()
Markéta2208 píše:
Mám pocit, že mám nějaký vadný kus kočárkuMě to za ty peníze přijde hrozně málo…Nejraději bych ho vyhodila oknem
Strašně moc věcí nedomyšlených… No, doufám, že se mi to vychodí jako Dapp. Dnes jsem ho teda nesla dolů rozložený, protože v něm mám i fusák a ten se mi nechce pořád vyndavat. A na jaře se to skládání snad zajede a budu spokojená
. Jinak ten fusák Lodger je do toho sporťáku perfektní, malý je v něm krásně zachumlaný. Když tak pak hodím fotku
Co Ti na tom kočárku krom toho skládání ještě vadí???Já se na něj těším,ale když to tady čtu,tak se začínám bát ![]()
Určitě se nemusíš bát, jezdila jsem se starým janéčkem - stejný typ - tři roky a teď s tímhle rok a žádnou vadu jsem na něm nenašla… mohla by být líp řešená bouda, ale ostatní plusy mi tohle vyváží. Ale samozřejmě ne každý má stejné nároky na kočárek jako já, takže ne každému vyhovuje. Ale jestli chceš lehký, jedním prstem ovladatelný, hodně prostorný a krásný kočárek, tak budeš spokojená…
![]()
Největší zklamání u nás bylo, že to opravdu není kočárek do terénu, i když ho tak mnozí prodejci prezentují. Ale teď už vím, že to nesplní asi žádný takový ten moderní pevný kočárek bez houpání…
Přijde mi, že člověk se k tomu kočáru musí chovat v rukavičkách, jinak se hned zničí. Když jedu tramvají, tak musím každému vysvětlovat, že za tu část, za kterou to chcou chytnout, to fakt chytat nemůžou, protože by jim zůstala v ruce
(takový ten polohovací půlkruh na nohy), v návodu je milionkrát napsáno, že ti nebude uznána reklamace, když se ti to prodře a přitom tam ani nedají popis, jak máš ten sporťák správně složit, vrzající konstrukce po měsící ježdění…Prostě jsem za ty peníze čekala více…Takové prkotiny, které mě štvou, ale možná jsem moc kritická a mám od kočáru velká očekávání. U mě teda na jedničku jenom to, že je opravdu lehounký a má relativně prostornou korbu ![]()
Dappp píše:
Určitě se nemusíš bát, jezdila jsem se starým janéčkem - stejný typ - tři roky a teď s tímhle rok a žádnou vadu jsem na něm nenašla… mohla by být líp řešená bouda, ale ostatní plusy mi tohle vyváží. Ale samozřejmě ne každý má stejné nároky na kočárek jako já, takže ne každému vyhovuje. Ale jestli chceš lehký, jedním prstem ovladatelný, hodně prostorný a krásný kočárek, tak budeš spokojená…![]()
Dapp, tak to jsi vystihla naprosto přesně
No, já měla i jiné očekávání, ale to bych asi od jednoho kočárku už chtěla moc ![]()
Dappp píše:
Určitě se nemusíš bát, jezdila jsem se starým janéčkem - stejný typ - tři roky a teď s tímhle rok a žádnou vadu jsem na něm nenašla… mohla by být líp řešená bouda, ale ostatní plusy mi tohle vyváží. Ale samozřejmě ne každý má stejné nároky na kočárek jako já, takže ne každému vyhovuje. Ale jestli chceš lehký, jedním prstem ovladatelný, hodně prostorný a krásný kočárek, tak budeš spokojená…![]()
Taky možná záleží jakej zrovna chytne kdo kus že…to že nneí moc do terénu by mi tak nevadilo,budu s ním jezdit spíš po městě…ale u nás je dost sněhu v zimě,jak zvládá sníh??Jak píše Markét tak s tou vrzající konstrukcí se snad dá něco dělat.
Sníh byl celkem v pohodě! To jsem byla mile překvapena
Zaaretovala jsem přední kolečko a jeli jsme
Fakt jsem se bála, že to bude horší, ale jeli jsme i v lese, kde byla jen vyšlapaná cestička a jinak asi 15 cm sněhu a super ![]()
Markéta2208 píše:
Sníh byl celkem v pohodě! To jsem byla mile překvapenaZaaretovala jsem přední kolečko a jeli jsme
Fakt jsem se bála, že to bude horší, ale jeli jsme i v lese, kde byla jen vyšlapaná cestička a jinak asi 15 cm sněhu a super
Tak to si mě potěšila ![]()