Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3170
31.1.12 11:53

jé, to je mi líto…tak snad se zase rychle zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.1.12 14:00

Holky kupovaly jste si ke kočárku nějakej slunečník?Jde tahle clona kdyžtak použít i na korbičku?http://www.jane-kocarky.cz/…-Shade-Maker

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
31.1.12 14:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
31.1.12 15:42

Dapp,to je škoda,ale neboj určo se brzy zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
31.1.12 18:29
MDzTU píše:
Holky kupovaly jste si ke kočárku nějakej slunečník?Jde tahle clona kdyžtak použít i na korbičku?http://www.jane-kocarky.cz/…-Shade-Maker

Já si myslím, že určitě, jsou tam jen přivazovací pásky (tkaničky), který se přivážou kdekoliv kolem konstrukce… ale neviděla jsem to zatím u nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
31.1.12 18:35

Jinak s tím kočárkem to je pech, ale nejspíš paní zjistila, že si ho může za ty peníze koupit nový. :nevim: Psala teda, že jí manžel koupil jiný, aniž by o tom věděla, tak jí nechci křivdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
1.2.12 08:48

Ahoj, zdravím všechny Slalomačky :lol: strašné dilema. Máme Slaloma 2007 a já bych ho chtěla odvelet na chalupu na brusle (ledacos má za sebou a abysme nemuseli pořád tahat autem kočár) a domů pořídit Reverse. Hlavně je Matty takovej komunikativní, tak by nám to oběma asi po korbičce chybělo, když bysme na sebe neviděli. Mám koupit lehce jetý s roční zárukou za 7000, nebo za 8300 nový na
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Máte s tím zkušenost? Díky za rady a přeju všem krásné slunečné dny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
1.2.12 08:52
Štuclíček píše:
Ahoj, zdravím všechny Slalomačky :lol: strašné dilema. Máme Slaloma 2007 a já bych ho chtěla odvelet na chalupu na brusle (ledacos má za sebou a abysme nemuseli pořád tahat autem kočár) a domů pořídit Reverse. Hlavně je Matty takovej komunikativní, tak by nám to oběma asi po korbičce chybělo, když bysme na sebe neviděli. Mám koupit lehce jetý s roční zárukou za 7000, nebo za 8300 nový na
Máte s tím zkušenost? Díky za rady a přeju všem krásné slunečné dny :mavam:

Ahoj,pokud teprve přesedláváte z korbičky do sportáku tak bych šla už spíš do novýho pokud vás to cenově nijak nezrujnuje :) . Jinak zkušenost s reversem nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.2.12 08:53

ahoj :)
já bych teda šla do nového protože ten rozdíl mi už nepřijde takovej…teda a je krásnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
1.2.12 08:56
Štuclíčku,já budu radit jen za sebe a řeknu ti jen můj názor,pokud se rozhodneš pro REVERSE tak bych šla do nového,ono 1300kč není si myslím zas tak velký rozdíl a budeš mít 2 roky záruku,což už u jetého kočárku určitě celou záruku mít nebudeš.Ten odkaz co jsi dávala tak jsem byla přímo u nich se na REVERSE podívat,oni jsou z Krnova a tady v našem okolí byli jediní kdo měli Reverse a já ho moc chtěla vidět,byl krásný já z něj byla unešená,ale nakonec jsem šla do klasiky slaloma,stála jsem váhala jak se mi tam malá letos vleze s fusakem a tak :think: a doufám že jsem se rozhodla zprávně a nebudu litovat i když reverse byl opravdu moc krásný a má strašně dobře vychytanou tu boudičku
Štuclíček píše:
Máte s tím zkušenost? Díky za rady a přeju všem krásné slunečné dny :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
1.2.12 09:04

Holky díky, no ještě řeším trochu tu barvu, protože paní prodává červeno-černý, co bych chtěla (mám červený fusak - Cocoona od Emitexu) a bydlí kousek, takže není problém ho prohlédnout. Ten zelený se mi tak nelíbí - nebo nevím jek vypadá v reálu. A vejde se mi do toho Reverse i 2,5 leté dítě ve fusaku (za 2 roky)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
1.2.12 09:08
hmmmm,tak 2.5 letý klučina no nevím :nevim: právě proto jsem šla do klasiky slaloma zdálo se mi že ta plocha na to sezení je fakt dosti úzka :think: a vůbec jsem si tam neuměla představit fusak,na živo jsem viděla jak ten červený tak i tu limetku
Štuclíček píše:
Holky díky, no ještě řeším trochu tu barvu, protože paní prodává červeno-černý, co bych chtěla (mám červený fusak - Cocoona od Emitexu) a bydlí kousek, takže není problém ho prohlédnout. Ten zelený se mi tak nelíbí - nebo nevím jek vypadá v reálu. A vejde se mi do toho Reverse i 2,5 leté dítě ve fusaku (za 2 roky)?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.2.12 09:15

no tak s tou velikostí je to fakt, to jsem tu četla xkrát (sama zkušenost nemám, ani jsem si ho nikde neprohlížela) můj Jonáš je obřík, takže budu ráda, když se vejde do Slaloma :mrgreen: Už teď ve 2 měsících povážlivě vyplňuje hlubokou korbičku 8o
máte někdo zkušenost, že jste měli dítko ve sporťáku třeba od 5měsíců, půl roku (ve Slalomu, co nejde do plného lehu) když mimčo ještě nesedí?? Asi to bude totiž náš případ, ještě že to vychází na léto, tak aspoň nebudu řešit fusaky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
1.2.12 09:21

Saroyo, já měla na malou jen sporťák s vloženou taškou. Ale od půl roku tam byla bez tašky. Podložila jsem jí složenou rychlozavinovačkou - jako dekou. nejde do úplného lehu. ale myslím,že to bylo v pohodě. jsem fyzioterapeut, takž cíťa na všechny motorické projevy, polohy atd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
1.2.12 09:37
Saroyo,já si myslím že ten 5.měsíc byt tak vadit neměl,mě doma malá na rovém taky neleží tak si myslím že ten sklon v tom sportáku by určitě vadit neměl :think:
Saroya píše:
no tak s tou velikostí je to fakt, to jsem tu četla xkrát (sama zkušenost nemám, ani jsem si ho nikde neprohlížela) můj Jonáš je obřík, takže budu ráda, když se vejde do Slaloma :mrgreen: Už teď ve 2 měsících povážlivě vyplňuje hlubokou korbičku 8o
máte někdo zkušenost, že jste měli dítko ve sporťáku třeba od 5měsíců, půl roku (ve Slalomu, co nejde do plného lehu) když mimčo ještě nesedí?? Asi to bude totiž náš případ, ještě že to vychází na léto, tak aspoň nebudu řešit fusaky atd. [/ci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí