Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3170
6.2.12 16:25

Používám to venku jako přebalovací podložku - když to rozepneš - je to k tomu určené :) A vevnitř mám takovou tu jednorázovou nepropustnou podložku, kterou na to ještě rozložím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
6.2.12 16:28
Markéta2208 píše:
Používám to venku jako přebalovací podložku - když to rozepneš - je to k tomu určené :) A vevnitř mám takovou tu jednorázovou nepropustnou podložku, kterou na to ještě rozložím ;)

JO aha,to na to ještě mrknu,já myslela že je to tak na plínky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.2.12 16:30

Já to používala na pleny a ubrousky, protože na přebalování je už prcek velkej, ale teď to mám ležet ve skříni, protože už nemáme ani ty pleny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
6.2.12 16:30
MDzTU píše:
Markéta2208 píše:
Používám to venku jako přebalovací podložku - když to rozepneš - je to k tomu určené :) A vevnitř mám takovou tu jednorázovou nepropustnou podložku, kterou na to ještě rozložím ;)
JO aha,to na to ještě mrknu,já myslela že je to tak na plínky :)

Minulý týden jsme taky tenhle kočárek koupili :) A taky přemýšlím na co je ta malá taška uvnitř velké :D A taky nás napadlo, že je na přebalování…ale to se mi zdá dost malá plocha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.2.12 16:52

Já jsem si z ní nechala ušít softshellový nánožník, a doladila to z té přebalovací podložky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
6.2.12 16:57

Tak já tu malou tašku vyhodila, protože mi překážela a nevěděla jsem, k čemu je :mrgreen: . tak díky za vyjasnění, možná jí zase přibalím.. ikdyž jednorázová podložka je skladnější:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
6.2.12 17:03

No když už na nic jinýho tak na ty plínky se to použít dát no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
6.2.12 17:12

taky jsme řešili na co to je…hehe ještě uvnitř ta folie jsme si říkali že vypadá jak na doklady a na tom pak se přebaluje dítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
6.2.12 17:55

V krámě mi taky říkali, že to je přebalovací podložka, moc si to neumím představit, tak vevnitř mám jednorázovou přebalovací podložku a v té fólii opravdu nosím očkovák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
6.2.12 18:23

Taky to používám jako dělící díl, takže mám v tašce jakoby dvě přihrádky :) Teď už to taky moc jako přebalovací podložku nepoužívám, protože je to malé. Ale když byl Samík miminko, tak jsem to využila hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.2.12 10:24

Mám dotaz :) Když je na kočárku hluboká korba, tak i když jí mám správně přidělanou, tak se trochu hýbe (je jako volná a hýbe se jako kolébka). Tak nevím, jestli to tak mábýt, nebo ne. Kočárek máme úplně nový, ještě "zaparkovaný u mamky. Mimčo čekáme až v dubnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.2.12 12:41
jj,má to tak být ta korbička se hýbe všem
lucinda2 píše:
Mám dotaz :) Když je na kočárku hluboká korba, tak i když jí mám správně přidělanou, tak se trochu hýbe (je jako volná a hýbe se jako kolébka). Tak nevím, jestli to tak mábýt, nebo ne. Kočárek máme úplně nový, ještě "zaparkovaný u mamky. Mimčo čekáme až v dubnu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.2.12 13:14
ivulik123 píše:
jj,má to tak být ta korbička se hýbe všem
lucinda2 píše:
Mám dotaz :) Když je na kočárku hluboká korba, tak i když jí mám správně přidělanou, tak se trochu hýbe (je jako volná a hýbe se jako kolébka). Tak nevím, jestli to tak mábýt, nebo ne. Kočárek máme úplně nový, ještě "zaparkovaný u mamky. Mimčo čekáme až v dubnu ;)

Díky :kytka: já už jsem se bála, že něco není v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.2.12 13:24

taky jsme se bály :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
13.2.12 13:49

bály jsme se tu všechny:o) A bacha, stejně se kolébá i autosedačka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí