Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProPoužívám to venku jako přebalovací podložku - když to rozepneš - je to k tomu určené
A vevnitř mám takovou tu jednorázovou nepropustnou podložku, kterou na to ještě rozložím ![]()
Markéta2208 píše:
Používám to venku jako přebalovací podložku - když to rozepneš - je to k tomu určenéA vevnitř mám takovou tu jednorázovou nepropustnou podložku, kterou na to ještě rozložím
JO aha,to na to ještě mrknu,já myslela že je to tak na plínky ![]()
Já to používala na pleny a ubrousky, protože na přebalování je už prcek velkej, ale teď to mám ležet ve skříni, protože už nemáme ani ty pleny. ![]()
MDzTU píše:Markéta2208 píše:JO aha,to na to ještě mrknu,já myslela že je to tak na plínky
Používám to venku jako přebalovací podložku - když to rozepneš - je to k tomu určenéA vevnitř mám takovou tu jednorázovou nepropustnou podložku, kterou na to ještě rozložím
Minulý týden jsme taky tenhle kočárek koupili
A taky přemýšlím na co je ta malá taška uvnitř velké
A taky nás napadlo, že je na přebalování…ale to se mi zdá dost malá plocha ![]()
Já jsem si z ní nechala ušít softshellový nánožník, a doladila to z té přebalovací podložky. ![]()
Tak já tu malou tašku vyhodila, protože mi překážela a nevěděla jsem, k čemu je
. tak díky za vyjasnění, možná jí zase přibalím.. ikdyž jednorázová podložka je skladnější:o)
No když už na nic jinýho tak na ty plínky se to použít dát no ![]()
taky jsme řešili na co to je…hehe ještě uvnitř ta folie jsme si říkali že vypadá jak na doklady a na tom pak se přebaluje dítko…
V krámě mi taky říkali, že to je přebalovací podložka, moc si to neumím představit, tak vevnitř mám jednorázovou přebalovací podložku a v té fólii opravdu nosím očkovák.
Taky to používám jako dělící díl, takže mám v tašce jakoby dvě přihrádky
Teď už to taky moc jako přebalovací podložku nepoužívám, protože je to malé. Ale když byl Samík miminko, tak jsem to využila hodně.
Mám dotaz
Když je na kočárku hluboká korba, tak i když jí mám správně přidělanou, tak se trochu hýbe (je jako volná a hýbe se jako kolébka). Tak nevím, jestli to tak mábýt, nebo ne. Kočárek máme úplně nový, ještě "zaparkovaný u mamky. Mimčo čekáme až v dubnu ![]()
lucinda2 píše:
Mám dotazKdyž je na kočárku hluboká korba, tak i když jí mám správně přidělanou, tak se trochu hýbe (je jako volná a hýbe se jako kolébka). Tak nevím, jestli to tak mábýt, nebo ne. Kočárek máme úplně nový, ještě "zaparkovaný u mamky. Mimčo čekáme až v dubnu
ivulik123 píše:
jj,má to tak být ta korbička se hýbe všemlucinda2 píše:
Mám dotazKdyž je na kočárku hluboká korba, tak i když jí mám správně přidělanou, tak se trochu hýbe (je jako volná a hýbe se jako kolébka). Tak nevím, jestli to tak mábýt, nebo ne. Kočárek máme úplně nový, ještě "zaparkovaný u mamky. Mimčo čekáme až v dubnu
Díky
já už jsem se bála, že něco není v pořádku ![]()
bály jsme se tu všechny:o) A bacha, stejně se kolébá i autosedačka..