Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Propěkné
mooooc pěkné
no mě se hrozně moc líbí ta kombinace tyrkysově modré se zelenou i když mám holku hihi
a taková ta barvička co vypadá jako bílá káva nevím jak to nazvat
ale ta sytější modrá je jak montérky ![]()
alanis píše:
Ahoj, mě se líbí ta červená se šedou
Tak můžu být klidná. Barvy kolekce 2011 se mi líbí víc než 2012, takže potřeby měnit kočárek, nemám:o))) jediná pěkná kombinace (hezčí než v roce 2011) mi přijde ta zeleno-modrá, jinak je to spíš horší:o)
Tak já taky nelituju že sme koupili 2011
. Z tý nový se mi líbí červená se šedou a zeleno-modrá
Ta modrá se zelenou je úžasná, tyhle barvičky se mi moc líbí, ale divím se, že nenechali tu žlutou, když byla tak žádaná. ![]()
My s kočárkama skončili, leda že bysme někdy ještě měli třetí…
![]()
Naše janéčko jsme už prodali, nakonec za 8500 kč, což jsem teda byla ráda, už jsem se bála, že budu muset jít s cenou ještě níž.
Ta kombinace zeleno modré se mi taky moc líbí. A taky se mi líbí i ta montérková modrá
Ale tu, co mám doma, je stejnak pro mě nej
![]()
Dapp to jsem ráda, že se ti to povedlo. Náš hnědásek Discrit je tam pořád. Mě se líbí ta šedá žíhaná s červenou, ale u nás už asi taky další kočár nehrozí
Teď prodávám Lunu od mamas and papas. Napřed tolik zájemkyň a asi nic ![]()
mě se líbí jen ta tyrkysovo.zelená…jinak nee akorát to vypadá na lepší matroš než je 2011
Tak za me - me se nelibi ani jedna
mozna nektera z korbicek, ale nez bude druhe tak budo uzase jine barvy
![]()
ahoj zkusene slalomacky…
tak jsem poctive proletela vsech vasich 81 prispevku…uf…cekam mimi a jako vy jsem se zamilovala do jane pro slalom 2011…chvili jsem vahala nad reversem (z duvodu otocneho sportaku), ale designove si mi proste libi vic jane pro…
Mam pocit, ze uz vim o jane vse, jsem desny detailista:)
mam ale dilema - jakou barvu zvolit? chci koupit cely novy komplet(capazo korba, sportak, autosedacka strata, nanoznik, taska, plastenka) a mam nabidku za 18500, normalne na netu cena 19900…je to dobra cena? zkusim jeste nake prodejce sklepnout…nemate zkusenost, kde davaji slevy? jsem ze sev. moravy
diky ![]()
jo, abych nezapomnela…
nikde jsem se nedozvedela, jestli se da ta rucni brzda sundat, v pripade, ze by mi tam zavazela nebo bych ji nepouzivala, prijde mi, ze ten drat tam celkem zavazi…a jeste - jak se sundava madlo u sportaku? cele nebo jen jedna strana?
diky ![]()
Za stejné peníze bude od května bude v prodeji kolekce 2012, barvy najdeš už teď na stránkách Handy Praha (hnědá, červená, tm. modrá, jasně modrá se šedou a šedá tuším), v těchto barvách bude i limitovaná edice Jané Slalom Pro 2012. Ruční brzdu jsem nesundavala, jsem za ni nesmírně vděčná
, ani by mě to nenapadlo
používám ji i po městě v místech kde je místo schodů ten sjezd, u přechodu pro chodce, …je to bezva věc a klasika z kopce, abych nevlála za kočárem a nemusela brzdit patama ![]()
Madlo se u sporťáku sundavá celé, z jedné strany odklopné je jenom u Reversu.
Levně se dá pořídit u neautorizovaných dovozců (jejich seznam najdeš také na sránkách Handy), musíš potom počítat s tím, že v ČR nebude servis a reklamace se případně bude s prodejcem řešit asi v zahraničí, kde nakupují.
zza, dik za info…mne se ale nova kolekce moc nelibi…jsem konzerva a hlavne jsem se zamilovala do cerne moonlight…ale nevim, zda to nebude na okoli a rodinu moc…znas to:)V cem to jezdi? dyk to je jak rakev ![]()