Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3170
18.3.12 10:12

Markis, ten černý kočárek je moc krásný a uvnitř je bílý, takže to tak hezky odvzdušní. Já teda šla do discrit, ale nad tou černou jsem uvažovala taky. Na to madlo jsem sama zvědavá, protože ho zatím nepoužívám, ale přijde mi to kapku nepraktické, že se nedá odklopit na jednu stranu. Uvidíme, až to uvedeme do praxe :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markis83
18.3.12 11:10

market, ja si taky myslim…hnedou jsem nevidela in natura, pry je fakticky moc hezka, ale s tou cernou je to srdecni zalezitost :srdce: a hlavne, ted cekame chlapecka a myslim, ze janecko mi vydrzi i pro dalsi detatko a to doufam bude holcicka:)
s tim madlem me to mrzi, prijde mi to taky neprakticke, ale mozna uz resim prkotiny, proste ho nekam odlozim, vtesnam prcka:)
mam akorat problem s muzem…zda se mu to dost, za cely komplet davat 18500…puvodne jsem mela vybranou Cobru od ABC design-tam je to se vsimvsudy za cca 13500…a vis jak, chlap ma pocit, ze je to nastejno, tak proc uvalit o 5000 vic…musim najit vic argumentu:)
proti cobre-nema nafukovacky, sportak se mi zda oproti janecku mensi a vyber barev je omezen-sla bych jedine do cernomodre..a taky - neni tak krasna jako J A N E :) :pankac:

co si holky myslite o cobre???:)

• Citovat
  • Upravit
6292
18.3.12 13:07
no já jsem taky ze SM a kupovala jsem ho přes nový net na MMB akorát jsem nekupovala autosedačku protože už máme druhé,brala jsem nejdříve korbu a pak sem koupila sporťák,vlezle jsem se i s poštovným lehce přes 10 000
markis83 píše:
zza, dik za info…mne se ale nova kolekce moc nelibi…jsem konzerva a hlavne jsem se zamilovala do cerne moonlight…ale nevim, zda to nebude na okoli a rodinu moc…znas to:)V cem to jezdi? dyk to je jak rakev :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
18.3.12 17:55

Tak dnes jsem vyzkoušela madlo a dítě tam šoupnu, i když je madlo nasazené :palec: . Ale on je teprve sedmiměsíční prcek, tak uvidíme později :).
Ten druhý kočárek Markis neznám, kolik váží? Já jsem chlapa „ubila“ tím, že kočár budu tahat každý den do prvního patra do schodů a váhově byl prostě Jané bezkonkurenční. Nehledě na to, že nacvaknout a odcvaknout korbu je otázka několika sekund. To zafungovalo u nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.3.12 19:08

Taky si myslím, že se určitě vyplatí si připlatit - ale můj manžel je to stejný, pro něj to jsou vyhozený peníze… (naštěstí mám vždy poslední slovo :dance: )
Madlo jsem nikdy nesundavala, není to potřeba, nemusíš se bát… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
18.3.12 19:59

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale kupuju kočárek (už to máme fakt za pár a tak je nejvyšší čas) a 100pro to bude slalom pro, jen nevím barvu :think:
Pravděpodobně to na nás až tak záležet nebude, protože nová série ještě není (ale ten modro-zelený se mi líbí moc) a tak budeme muset vzít tu loňskou. Tam se mi líbí ta červená a žlutá. Trochu víc se mi líbí ta žlutá, ale mám strach aby nám na něj nesrali mouchy :roll: Máte ho některá a jakou máte zkušenost? Moc děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.3.12 20:03
já žlutý nemám a pokud bydlíš na vesnici tak bych do něj fakt asi nešla,jako na pohled je ta limetka úžasná fakt nemá chybu ale ty mušky by mě na té boudičce dost sr… :cert:
Bibi30 píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale kupuju kočárek (už to máme fakt za pár a tak je nejvyšší čas) a 100pro to bude slalom pro, jen nevím barvu :think:
Pravděpodobně to na nás až tak záležet nebude, protože nová série ještě není (ale ten modro-zelený se mi líbí moc) a tak budeme muset vzít tu loňskou. Tam se mi líbí ta červená a žlutá. Trochu víc se mi líbí ta žlutá, ale mám strach aby nám na něj nesrali mouchy :roll: Máte ho některá a jakou máte zkušenost? Moc děkuju za odpověď
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
18.3.12 22:03

vzhledem k tomu, jak moc na mě lítaj mušky, když mám na sobě žlutej cyklistickej dres, tak bych žlutej kočár nebrala.. mušky na to půjdou hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
18.3.12 22:07

Já žluté věci nosím často, a mušky po mně nelezou :nevim: Kočárek jsem jsi vzala ten žlutoželený, a musím říct, že to není taková ta sytá žlutá. Myslím, že to bude v pohodě. :think: Koupila jsem síťku a boudička je dobře sundavatelná, takže udržba bude dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
20.3.12 09:33

já mám červenou variantu, se žlutou tu jezdí jedna maminka a všimla jsem si, že má korbičku trochu špinavou, na té žluté to je znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
21.3.12 09:02

Jané Slalom v terénu?

Ahoj, mám v plánu kupovat Jané Slalom ale ne revers. A teď mě někdo vystrašil, že v terénu je nestabilní, že prostě do terénu není. Tolik s ním v terénu jezdit neplánuju, ale máme pejska, takže sem tam nějaká polňačka to bude a na chalupě ty cesty také nejsou úplně rovné. Myslíte, že to půjde, nebo mám radši vybrat čtyřkolku? A neměla jste některá problém s tou kotoučovou brzdou, že byste do ní nějak bouchli a nefungovala - vím, že alespoň na kolech to bývá choulostivé místo.

Předem moc děkuji za vaše názory. Kamarádka, která ho má a je z něj nadšená, ale jezdí s ním pouze po Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
21.3.12 13:51

no já sním vyloženě po poli nejezdím,ale takový nerovný terén to zvládá s přehledem :palec: takže u mě fakt spokojenost a nelituju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
21.3.12 15:28

Taky občas jezdíme po polňačcce nebo po lesní cestě. Musím říct, že s korbičkou občas stabilita haprovala, ale dalo se. Se sporťákem je to naprostá pohoda. A do kotoučovky bouchnu snad každý den a zatím funguje (ťuk, ťuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
21.3.12 15:31

Díky moc, ještě že se člověk může zeptat a podělit o názory. Kolikrát fakt k nezaplacení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
21.3.12 15:38

A ještě jeden dotaz bych měla. Myslíte, že na podvozek 2011 (ne revers) půjde korbička a autosedačka 2009?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí