Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Saroya jak je malýmu se sporťáčku,je spokojený?A nevadí ti že už na něj nevidíš?No nás to tak za měsíc a půl už asi taky čeká,rosteme jako z vody ![]()
Tak to jsem netušila
To se určitě může hodit, akorát, kočár se tahá tak či tak a myslím, že je tomu našemu lépe přímo v kočárku ![]()
Ivulik, jak se ptáš na to dívání. Tak u nás to malému zdá se nevadí, ale mě to teda vadí fest
. Občas zalituju, že nemám otočný kočár. Vadí mi, že si s ním nemůžu povídat, teda můžu, ale lidi se na mě tak divně dívají a navíc nevidím reakci malého
. No, příště bych šla asi do otočného, fakt že jo
A taky mám pocit, že kdyby byl ke mně, tak je více chráněný před větrem apod.
@Markéta2208 píše:
Ivulik, jak se ptáš na to dívání. Tak u nás to malému zdá se nevadí, ale mě to teda vadí fest. Občas zalituju, že nemám otočný kočár. Vadí mi, že si s ním nemůžu povídat, teda můžu, ale lidi se na mě tak divně dívají a navíc nevidím reakci malého
. No, příště bych šla asi do otočného, fakt že jo
A taky mám pocit, že kdyby byl ke mně, tak je více chráněný před větrem apod.
Jjá to přikurtování vajíčka používám jen při přesunu byt-auto, kdy beru z domova autosedačku i ten kočárek. Když jsme doma, tak autosedačku v autě nenecháváme, tak proto:o) Jinak je dítě ve sporťáku:o))
Já jsem to jen psala, protože jsem někde (jinde než na emiminu) četla, že maminka než jede někam s dítětem, tak odstrojuje sporťák, aby mohla nacvaknout vajíčko do podvozku… A já o víkendu přišla na to, že to potřeba není.
@xmarge no, vidíš, na přesun byt auto se mi to taky bude hodit
manžel vždy tahá malého v sedačcce v ruce a to už se dost pronese… ![]()
Ahoj holky,
koukam ted po sportaku, slalom je pro mě jednoznačná volba, už jsem ho jednou měla, a lepší kočár snad neni, ale mám ted dilema jakou verzi objednat, hrozně se mi líbí podvozek u reversu, ale zase mi vadi že je užší tak já vůbec nevim co vybrat
nemáte už tu někdo kolekci 2012?
holky našla jsem tyhle stránky ale nechce se mi věřit té nabídce, co na to říkáte?
Mám zájem o jané slalom pro 2011
http://www.4mimi.cz/katalog.php?…
Díky za info…
Jelikož jsem z jižní moravy do ústí nad labem to mám celkem daleko.
co to je za divnou cenu? to teda je hodně podezřelé, ověřila bych si rozhodně obchod v obchodním rejstříku, jestli má prodejnu a kde…i za co všechno ta cena je, aby to nebyl jen sporťák (i když píšou něco jiného)
Právě, koukám na to jak blbá.
Koukala sem na rejstrik živnostíků a vše má v pořádku, jen obchoduje s frcem(bazáčem)a obchod je v U nad L a tam já se jen tak nedostanu.
Já objednávala taky
http://www.kocarky-lucianek.cz/…Kocarky-Jane
Teď jsou ceny ještě nižší vyprodávají zásoby kvůli nové edici.
Každopádně ačkoliv to byl nevyzkoušený obchod, tak jsem to objednala na dobírku.
Lussye, kolik měří hluboká korba vnitřek a dole jak spinká miminko?
Na dobírku neberou a jen přes PPL a platba předem.
Jé tak to já ti nepovím, já nemám kočárek doma.
Ale je opravdu veliká. kvůli tomu jsem to brala. Teď nevím na kterých stránkách jsem to našla, ale korba byla jen o 1 cm užší než u klasických hlubokých kočárů.
hledala jsem právě 3-kolku z velkou korbou a ruční brzdou.