Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
16.4.12 13:17

@Saroya jak je malýmu se sporťáčku,je spokojený?A nevadí ti že už na něj nevidíš?No nás to tak za měsíc a půl už asi taky čeká,rosteme jako z vody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
16.4.12 13:50

Tak to jsem netušila :) To se určitě může hodit, akorát, kočár se tahá tak či tak a myslím, že je tomu našemu lépe přímo v kočárku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
16.4.12 13:52

Ivulik, jak se ptáš na to dívání. Tak u nás to malému zdá se nevadí, ale mě to teda vadí fest :(. Občas zalituju, že nemám otočný kočár. Vadí mi, že si s ním nemůžu povídat, teda můžu, ale lidi se na mě tak divně dívají a navíc nevidím reakci malého :(. No, příště bych šla asi do otočného, fakt že jo :nevim: A taky mám pocit, že kdyby byl ke mně, tak je více chráněný před větrem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
16.4.12 14:04
no právě mě to taky vadí,teda vyzkoušeno to ještě nemám jestli to malé vadit nebude,ale ona už teďka když jí pokládám na spaní tak řve a chce vyloženě čumákovat ven,tak jí to vadit určo nebude spíš já sem citlivka :oops:
@Markéta2208 píše:
Ivulik, jak se ptáš na to dívání. Tak u nás to malému zdá se nevadí, ale mě to teda vadí fest :(. Občas zalituju, že nemám otočný kočár. Vadí mi, že si s ním nemůžu povídat, teda můžu, ale lidi se na mě tak divně dívají a navíc nevidím reakci malého :(. No, příště bych šla asi do otočného, fakt že jo :nevim: A taky mám pocit, že kdyby byl ke mně, tak je více chráněný před větrem apod.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
16.4.12 14:26

Jjá to přikurtování vajíčka používám jen při přesunu byt-auto, kdy beru z domova autosedačku i ten kočárek. Když jsme doma, tak autosedačku v autě nenecháváme, tak proto:o) Jinak je dítě ve sporťáku:o))
Já jsem to jen psala, protože jsem někde (jinde než na emiminu) četla, že maminka než jede někam s dítětem, tak odstrojuje sporťák, aby mohla nacvaknout vajíčko do podvozku… A já o víkendu přišla na to, že to potřeba není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
16.4.12 15:40

@xmarge no, vidíš, na přesun byt auto se mi to taky bude hodit ;) :palec: manžel vždy tahá malého v sedačcce v ruce a to už se dost pronese… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
16.4.12 16:47

@ivulik123 je spokojenej, vidí víc ven, místa má habaděj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
16.4.12 22:01

Ahoj holky,

koukam ted po sportaku, slalom je pro mě jednoznačná volba, už jsem ho jednou měla, a lepší kočár snad neni, ale mám ted dilema jakou verzi objednat, hrozně se mi líbí podvozek u reversu, ale zase mi vadi že je užší tak já vůbec nevim co vybrat

nemáte už tu někdo kolekci 2012?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
17.4.12 06:49

holky našla jsem tyhle stránky ale nechce se mi věřit té nabídce, co na to říkáte?
Mám zájem o jané slalom pro 2011
http://www.4mimi.cz/katalog.php?…
Díky za info…
Jelikož jsem z jižní moravy do ústí nad labem to mám celkem daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
17.4.12 06:51

mouhu se zeptat o jak menší verzi se jedna?
Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.4.12 10:54

co to je za divnou cenu? to teda je hodně podezřelé, ověřila bych si rozhodně obchod v obchodním rejstříku, jestli má prodejnu a kde…i za co všechno ta cena je, aby to nebyl jen sporťák (i když píšou něco jiného)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
17.4.12 11:31

Právě, koukám na to jak blbá.
Koukala sem na rejstrik živnostíků a vše má v pořádku, jen obchoduje s frcem(bazáčem)a obchod je v U nad L a tam já se jen tak nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
17.4.12 11:34

Já objednávala taky
http://www.kocarky-lucianek.cz/…Kocarky-Jane

Teď jsou ceny ještě nižší vyprodávají zásoby kvůli nové edici.
Každopádně ačkoliv to byl nevyzkoušený obchod, tak jsem to objednala na dobírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
17.4.12 12:10

Lussye, kolik měří hluboká korba vnitřek a dole jak spinká miminko?
Na dobírku neberou a jen přes PPL a platba předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
17.4.12 12:15

Jé tak to já ti nepovím, já nemám kočárek doma.

Ale je opravdu veliká. kvůli tomu jsem to brala. Teď nevím na kterých stránkách jsem to našla, ale korba byla jen o 1 cm užší než u klasických hlubokých kočárů.

hledala jsem právě 3-kolku z velkou korbou a ruční brzdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí