Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proholky prodávám boudu a autosedačku z limitované edice 2011 černá s béžovou…v záruce do srpna 2013…kdyby někdo chtěl ![]()
@malinecka píše:
holky našla jsem tyhle stránky ale nechce se mi věřit té nabídce, co na to říkáte?
Mám zájem o jané slalom pro 2011
http://www.4mimi.cz/katalog.php?…
Díky za info…
Jelikož jsem z jižní moravy do ústí nad labem to mám celkem daleko.
@malinecka píše:
DianaAndílek: teda a kolik za to vyžaduješ?
to já nevím, záleží na domluvě, nejsem zlatokopka, ale jelikož je to nový, tak to za 1000,– neprodám, snad chápeš. ale domluvu vítám ![]()
Ivulik, tak to jste asi měla velké štěstí… Sporťák samotný vychází kolem 10tisíc. Ale chce to hledat a hledat.
@malinecka píše:
Ivulik, tak to jste asi měla velké štěstí… Sporťák samotný vychází kolem 10tisíc. Ale chce to hledat a hledat.
Tak, si tu taky udělám reklamu
Prodávám korbu limitované edice 2011 barvy district. Případně na začátku léta i autosedačku limitované edice taktéž district. Fotky ráda pošlu na e-mail
.
Ahoj, chtěla jsem se tě zeptat na rozměry kočárku vnitřní. Pokud budete tak hodné ![]()
Mám možnost koupit slalom pro 2011 a veškeré rozměry co se píší na netu neodpovídají skutečnosti.
Poprosím, kolik měří velká korba vnitřek jak miminko spinká a jak vysoká a široká je velká opěrka na sporťáku.
Budu moc ráda za každou informaci ![]()
Děkuji…Holky…
@malinecka tak moje korba měří 75×30cm,sporták ti nezměřím,ještě ho nemám vybalený ![]()
@malinecka píše:
Ahoj, chtěla jsem se tě zeptat na rozměry kočárku vnitřní. Pokud budete tak hodné
Mám možnost koupit slalom pro 2011 a veškeré rozměry co se píší na netu neodpovídají skutečnosti.
Poprosím, kolik měří velká korba vnitřek jak miminko spinká a jak vysoká a široká je velká opěrka na sporťáku.
Budu moc ráda za každou informaci
Děkuji…Holky…
Rozmery korbicky 2011 uz tu mas, ale drivejsi korbicky byly o neco vetsi - ja mam korbicku z r.2009 a ta ma rozmery 78×36.
Koupila jsem kocar a autosedacku z kolekce 2011 a k tomu korbicku 2009 (predevsim proto, ze se mi vic libila, ty vetsi rozmery jsem zjistila az pozdeji:))
Jinak uz se to tu psalo driv, ale nejvetsi korbicka je Concord Proton a ta pasuje i na Jane. Pokud nam bude nase korbicka mala, uvazuju na zimu koupit prave tenhle Concord.
Ještě nemám rozměry toho sporťáku, holky kolik měří?
Nechci aby miminku v roce trčela hlavička ven či v pozdějším věku.
Děkuji
popravdě, jsem líná to jít měřit, nicméně je to fakt velkej sporťák, v roce to bude v cajku, neboj, je i dost širokej (mluvím teda o slalom pro, revers je úzkej)
ono je nejlepší se na něj sjet podívat. Já osobně to nemám jak změřit nemám ho doma ale u tchyňky, mně příjde dostatečně velký, jak sporťák tak i korba. Oproti ostatním 3kolkám.Taky mám slalom pro 2011.
Dtuhý velký je pak jedině Peg Perégo, ten má taky jak prostornou korbu i sporťák, ale je opravdu těžký ![]()
š35 d 90 , malá má 2,5 roku a je tam v pohodě. Jinak tyto informace najdeš i na stránkách co HANDY PRAHA a všude kde je prodávají
![]()