Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Provčera jsem to dělala - musíš to navlíknout na ty plastové kusy na podvozku, přesně to tam zapadne, ale docela jsem to tam chvíli páčila, nejde to lehce, zeshora to tam jakoby našoupneš, mně návod pomohl, ale je fakt, že je teda šílenej
Ja to v navodu nemam, teda je tam jeden moc nebysvetlujici obrazek a bojim se abych to nezlomila…
Nezlomis, ja prvni nevedela a nacvakla jsem to na to a ted uz vim, ze to staci nasunout ![]()
jenže já mám nad tím přišroubovanou opěrku zad - teda popruh z opěrky zad tam je přidělaný šroubem, takže to moc šoupat nemůžu…takže mám tu opěrku nejdřív dát pryč nebo i přes to?
aha…už to mám
jen to dávání do lehu mi přijde trochu zdlouhavé… ale jinak se mi líbí moc!!! no ještě si musím dost počkat než ho budeme používat ![]()
tak sláva, gratuluju
a neboj, pokud se ti narodí obří dítko jako mám třeba já, bude ve sporťáku cobydup ![]()
Holky,
máte některá autosedačku Strata (ve verzi 2011)? Mám problém s fusakem, který bych chtěla do sedačky dát. Nějak mi tam žádný nepasuje… Jaké tam máte fusaky?
Řesila jsem ten samý problém. Myslím, že tu dříve v diskuzi psaly holky, že tam pasuje nějaký emitexový do autosedačky. Já jsem to vyřešila tak, že jsem malého navlíkla do hrubé kombinézy a na něho deku. Nechtělo se mi investovat do dalšího fusaku.
Já mám přímo tenhle fusak http://www.detskezbozi.com/…bi-2011.html a prostě ho tam nedám
A jak je to u sporťáku? Tam už fusak jde? Mám ho (sporťák) u rodičů, tak ho nemůžu zkusit…
v autosedačce fusak nemám, nějak jsem nepochopila na co by mi byl (my moc nejezdíme a když jsme jeli a byla kosa, tak byl malej v kombinéze, teď je větší a stačí ho přioblíknout a hodit na něj jen deku).
Ten fusak od emitexu (combi) mám a měla jsem ho v korbě a teď ho mám ve sporťáku a normálně do něj jde. Už jsem ho letos zazimovala, ale díky počasí jsem ho teď na víkend musela vytáhnout, tak jsme tam s manželem řezali díry na kšíry:o))
Ahoj těhulky a maminky,
jak to tady tak čtu, tak jsem se chtěla zeptat - máme Jané Sl.Pro 2011 - ten v té krásné černé barvě
a přední brzda brzdí až když je úplně zmáčknutá. Ničemu to nevadí, jen mě zajimá, jestli to máte taky tak. Brzdí výborně, jenom začne brzdit až když ji úlně zmáčknu.
Jinak tedy je (jak jsem vyčetla) taky úplně normální, že se houpe korbička i sedačka a madlo? ![]()
Chci se jen ujistit, že náš kočárek nemá vadu ![]()
Díky moc
tak jsem o víkendu udělala objev - zjistila jsem, že když je na podvozku nastrojenej sporťák, lze do něj zacvaknout i vajíčko (autosedačka). Jsem myslela, že to nejde a že se sporťák musí odstrojit, ale vyzkoušela jsem a drží to. Stačí jen, aby záda byly co nejvíc v lehu, nebyl na kočárku nánožník a madlo (což když se skládá do auta, tak se stejně sundavá). Pak jde vajíčko zacvaknout a nikde se nic nemuchlá.
Věděly jste to nebo si jen já myslím, že jsem přišla na něco objevnýho?:o))
@xmarge píše:
tak jsem o víkendu udělala objev - zjistila jsem, že když je na podvozku nastrojenej sporťák, lze do něj zacvaknout i vajíčko (autosedačka). Jsem myslela, že to nejde a že se sporťák musí odstrojit, ale vyzkoušela jsem a drží to. Stačí jen, aby záda byly co nejvíc v lehu, nebyl na kočárku nánožník a madlo (což když se skládá do auta, tak se stejně sundavá). Pak jde vajíčko zacvaknout a nikde se nic nemuchlá.
Věděly jste to nebo si jen já myslím, že jsem přišla na něco objevnýho?:o))
no vida, to určitě někdo ocení
neřekla bych, že to půjde, ale nevyužiju u našeho velikána
autosedačku nepoužívám, nemám auto a on se rád ve sporťáku rozvalí