Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoh holky,
mám dotaz, mám doma hlubokoé lůžko jané slalom capazo 2009, půjde nasadit na sporťák jané z kolekce 2012?
@hanulka píše:
Ahoh holky,
mám dotaz, mám doma hlubokoé lůžko jané slalom capazo 2009, půjde nasadit na sporťák jané z kolekce 2012?
zavolej do handy praha a budes mít jistotu ![]()
Ahoj holky, mám Jané Slalom Pro 2011 zatím používám korbu, malá má 4 měsíce, ale už si začíná sedat a tak uvažuju na léto už sporťák, jen mě zajímá jedna věc, až nastrojím sporťák, jde tam pak nacvaknout autosedačka? Protože tu hodně využívám a vozím na podvozku třeba na nákup, kolikrát mi cestou v autě usne a kdybych ji měla přendávat z vajíčka do sporťáku tak se vzbudí
@womanz na stránce 86 jsme to zrovna řešily
Jde to, o víkendu jsem to odzkoušela
.
womanz, zrovna nedávno jsem uskutečnila objev, že to jde:o) Jen musíš mít záda sporťáku do lehu a nemít tam nacvaklý madlo a sundanej nánožník:o)
@womanz jen k tomu sezení - ve čtvrtém měsíci se začnou přitahovat, ale pravý sed to není, miminko si nemá sedat z lehu do sedu, ale jakoby přes bříško tam hodí nožky a to přijde mnohem později, doporučuju tenhle článek . rozhodně miminko neposazuj ve sporťáku, nech ho v lehu, co to jde.
@Saroya jasně
já ji nechc dát sednout, dokud nebude sama sedět, taky o sporťáku uvažujem až začátkem června. Jen v té korbě mi nechce být, mám ještě polohovatelné golfky a v lehu je tam daleko spokojenější než v hluboké korbě
Ahojte, mám taky Slalom Pro 2011 a autosedačku Strata, na kterou jsem pořídila od Emitexu potah, ale nevím si rady, jak ho nandat, resp. kde a jak vytáhnout ze sedačky popruhy, které bych potahem prostrčila
Nemáte, prosím, některá zkušenost?
Díky.
@Barmarka obávám se, že ti to nepůjde
Nebo já jsem aspoň nepřišla na to, jak to udělat…Ať už s fusákem nebo s podložkou od Pinkie. Ty pásy nejsou jako u většiny autosedaček oddělitelné ty přes ramínka zvlášť a proto to nejde prostrčit. Ale myslím, že to je díky tomu mnohem bezpečnější, co jsem četla…Tak to mě aspoň uklidňuje
.
@Markéta2208 díky za info, no trošku mě to štve, nicméně bazpečnost je důležitá. A na sporťák už to jde? (podložka, potah)
A ještě jsem se chtěla zeptat na slunečník - jaký máte?
Díky
já si jdu koupit tenhle http://www.detskydum.cz/…-830101/určitě tam pasuje,už jsem to ukukovala
koupila jsem si nějaký no name za dvě kila, drží, ale je to trošku nepohodlný furt kontrolovat, jestli mu to tam někudy nesvítí, jakmile změním směr jízdy ![]()
Holky tak my jsme ode dneška ve sporťáku
zjištuju že mám asi nějaké anti-kočárkové mímčo,v korbičce nám poslední 2 týdny jenom řvala vůbec tam nechtěla být natož spát
tak jsem dala dneska sporták a řvala mi stejně jako v korbičce ![]()