Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Saroya i tak dekuju, snad bude opravdu nekdo vedet.. ja uz jsem z toho fakt mimo uplne ![]()
holky máte nebo budete někdo pořizovat na Slaloma síťku proti hmyzu?Já bych do toho i šla,bydlíme na vesnici a k večeru je tady třeba komárů milion,tak zvažuju že začnu hledat na netu
co bych té malé prďolce pořídila ať není poštípaná ![]()
ahoj,
muzu se prosim jeste zeptat jaky je rozdil mezi Jane Slalom pro reverse 2010 a 2011?? jestli jsou tam nejake velke zmeny - a jake?? dekuji moc ![]()
v rocích byli změny v barvách a občas změnili podvozek, popřípadě i korbičku. ale to chce aby jsi si to někde porovnala
@Lussye prijdou mne prave hodne podobny kdyz na ne koukam, tak asi moc velka zmena v nich nebyla.. asi mne bude stacit ten 2010 ![]()
@Lussye aha… tak to mne klidne bude stacit starsi verze, jako krasny mne prijdou oba dva.. ja tu zlutou miluju ![]()
já netuším, jak je to s reverse, ale u jané slalom pro ty limitované edice byly fakt limitované a jakmile se objeví nová, teď teda 2012, tak už tu starou horko těžko seženeš
@Saroya ahoj, tak sem vcera videla nazivo ten reverse a uz ho nechci, vedela sem, ze ma byt uzsi, ale ze bude az tak silene to jsem necekala
prislo mne to sotva misto pro panenku, natoz pak pro dite a treba jeste s fusakem..
tak ted sem uplne mimo kterej koupit, porad nejvic stojim o Jane, ale chtela bych aby byl otocnej, mam strach koupit ten Jane slalom pro - ten je zase super velikej.. tak nemate najakej napad jak to udelat? aby byl otocnej a vetsi nez ten reverse?? uz sem fakt uplne mimo a porod se blizi..
dik
pokud trváš na otočném sedáku, tak to Jané REverse nebo asi nic…proč ti na tom záleží?
já mám teda neotočný a Slalom pro je hodně prostorný sporťák. Je pravda, že když na něj chci juknout, tak sklápím stříšku, nebo koukám pod plínu ze strany, teď většinou je přikrytý, ale to bys asi dělala i s otočeným sedákem. mně na tom moc nezáleželo. mám tam kluka od 4m a kousek a je tam spokojený.
@Saroya ja nevim, prislo mne to dulezity, aby kdyz bude uplne malicka abych na ni videla a ona na me taky.. vim, ze nektery mimi placou, kdyz na mamku nevidi.. vim ze pak bude chtit koukat do sveta, ale ze zacatku, spis na me ne?? jasne ten slalom pro znam ten je vybornej velikej, silene se mne libi, ale sem nervozni, ze bych nemela otocnou tu sedacku..
![]()
holky, nechcete některá jané limited černý kupovaný 2011 v srpnu?
@aakaficko pokud víš, že bys byla nervózní, tak holt není co řešit. já tam dala prcka hodně brzo a problémy nám to nedělá. ale já s tím počítala, že na něj neuvidím. tak holt pohledat jinde ![]()
ahoj,
jj chtela bych to vazne otocny.. nevite jak vypada ve skutecnosti tenhle? vidim, ze otocny je, ale nevim jak velika bude ta sedacka..?? http://www.detske-kocarky.cz/…oznik-p-5185 je to asi moje posledni sance ten unlimit ![]()
Ahoj holky, minulý týden jsem si koupila Jané Slalom pro limited 2011 celou trojkombinaci, jsem z něj unešená, je nádhernej, mám na vás takový dotaz co dáváte do hluboké korby pod mimčo, je tam taková ta měkká podložka obalená látkou, mám ji nejdřív vyprat? A pod tou podložkou je polystyren s prořízlími průduchy k ventilaci, ten polystyren se tam zřejmě nechává, co? Mám asi blbý dotazy, ale je to první mimčo, tudíž první kočárek… A mám ho z netu, takže jsem se nikde na prodejně neptala…