Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6624
6.6.12 21:37

Markéto, chci kupovat taky Pinkie podložku. Ty ji máš bez bočnic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
6.6.12 21:52

@xmarge, ano, mám bez bočnic, ale proto, že jsem ji dostala jako dárek. Kdybych kupovala sama, tak jdu do té s bočnicema ;) Malému se zatím ty bočnice nepodařilo ušpinit při běžném provozu, ale myslím, že to přijde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
8.6.12 21:52

no já sem si zase koupila s bočnicema a uvažuju o koupi další,ale zkusit bez bočnic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
27.6.12 13:58
@malinecka píše:
Holky, v hluboké korbě jak je pás na přivázání miminka, tak řeším aby to miminku nezavazelo, příjde mi to celkem nepohodlné a chci aby miminko bylo max. v pohodlí. Dáváte tam něco na to, nebo jak? Poraďte mi. Děkuji

Tak já jsem ten pás vytáhla :) Stejně s korbičkou v autě jezdit nebudeme, takže je tam naprosto zbytečný.
Jinak boudička se nám taky někdy propadala…ale přišli jsme na to, že ji nesmíma nechat dlouho staženou dolu a pak drží :palec: Vítr nám nevadí, nepropadá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
2.7.12 22:12

holky kdo má zájem mám navíc tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
suprovou taštičku na kočárek JANÉ SLALOM,je suprová,jen mám bohužel 2 :? s paní na kterou jsem dávala výše odkaz jsme se nepochopily :think:,a paní ušila 2 stejné,kočárek mám jenom jeden takže tu druhou nevyužiju,kdo by měl zájem písněte mi SZ,na ceně se domluvíme,dá se to poslat i v obálce takže by poštovné bylo kolem 20kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
2.7.12 22:16

Jo tak tuhle mám, je prima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
2.7.12 22:20

@Saroya jj, je fakt fajnova jenže co se dvěma když kočárek je jenom jeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
2.7.12 22:23
@ivulik123 píše:
@Saroya jj, je fakt fajnova jenže co se dvěma když kočárek je jenom jeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jako jo..je to trochu nepraktický :D..že bys je pravidelně střídala? :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
2.7.12 23:02

@ivulik123 Proč jí nereklamuješ? Mně ta ženská šila kromě kapsičky ještě rukávník a ušila ho blbě (menší, nedala jsem ho přes brzdu), tak jsem jí psala, poslala ho zpět a ona poslala nový, správný.

Kdyby někdo o rukávník měl zájem, můžu ho za nějakou rozumnou cenu zaslat, mně nevyhovuje (ale je to mojí specifickou stavbou těla, držím ruce hodně od sebe a ten rukávník je na mě úzký), ale na janéčko sedí dobře a schová se do něj i brzda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
3.7.12 08:20

Holky máte některá ve Slalomu jinou podložku než tu Pinkie? A ta Pinkie drží dobře? Je taková pevnější? Mám strach objednat jinou, aby to potom nebylo jak kus hadru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
3.7.12 09:45

@Lennn já mám Pinkie a ta je pevná a drží dobře (je vycpaná nějakým molitanem nebo tak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
3.7.12 09:50
@xmarge píše:
@Lennn já mám Pinkie a ta je pevná a drží dobře (je vycpaná nějakým molitanem nebo tak).

tak já půjdu asi taky do té Pinkie. I když zrovna jsem udělala z kočáru sporťák, protože v těch vedrech se mi prcek v korbě strasně potí a tam zmenšovací vložka je. Na to jsem úplně zapoměla. Tak až bude trošku větší, dokoupím Pinkie vložku.
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
5.7.12 08:59

Ahoj majitelky slalomacka 2011! Mohla bych vas o neco poprosit? Mohla by mi nektera z vas zmerit celkovou loznou plochu pro mimi ve sportacku? A vysku zadove operky? Dekuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.7.12 16:35

@Janča1212 zádová opěrka 48cm, sedák 26cm + nánožník 16cm, šířka 35cm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyApraxia
7.7.12 13:53

Ahoj holky, prosím, můžete mi některá poslat odkaz na vložku pinkie do sporťáku? Mám 4 měsíční holčičku, snad mi v tom bude držet. :-) Myslíte, že ty sporťáky jsou dobré? Kámoška si ztěžovala, že prý ji v tom malá klouzala dolů a nedržela, tak sporťák prodala. 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4