Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
31.7.12 12:39

@janikhlavik já mám tu samou barvičku co Alanis a jsem moc spokojená barvička furt stejná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
31.7.12 21:55

Holky, prosím, poraďte mi. Koupila jsem podložku Pinkie. Které díry mám proříznout na pásy? Se mi zdá, že mi to tam nějak moc nesedí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
1.8.12 09:12

@JaninkaKelt pod zadkem ten nejspodnější, přes ramena ty nejhornější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
1.8.12 09:21

@xmarge - děkuji za odpověď, trochu se toho bojím, aby se mi to pak nepáralo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
1.8.12 09:46

Mám prořezané všechny a nepáře se to :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.8.12 14:34

Holky potřebovala bych poradit :nevim: :nevim:
V pátek jsem si dovezla tenko krásný kočárek Jané Slalom pro limited z obchodu.
Doporučili nám, že máme všechno okouknout, zda je vše v pořádku. Vše bylo OK, Akorát mě zarazila jedna věc. Když nacvaknu autosedačku na konstrukci kočárku, tak se hýbe dopředu a dozadu, ale když nacvaknu na konstrukci hl. korbu, tak sedí pevně. Tak teď jsem z toho blázen, jestli tu autosedačku nacvakávám špatně, nebo se má takto hýbat?? :nevim: :nevim: Poraďte prosím :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
5.8.12 19:18

Mně se hýbala i korba. Je to normální, všechno děláš dobře, prostě je tam vůle. Tahle otázka se tu opakuje snad co 5 stránek, měli dát do návodu, že to není vada, ale funkce :mrgreen:. Já se na to ptala taky, přišlo mi to divný stejně jako tobě:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.8.12 20:19

@xmarge Díky za odpověď. Hned jsem klidnější :kytka: Koukala jsem do diskusí a pár otázek na tento problém jsem našla.
Ještě by mě zajímalo, zda je to jen u kočárků Jané, nebo i u jiných značek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.8.12 20:36
@cosinka píše:
@xmarge Díky za odpověď. Hned jsem klidnější :kytka: Koukala jsem do diskusí a pár otázek na tento problém jsem našla.
Ještě by mě zajímalo, zda je to jen u kočárků Jané, nebo i u jiných značek? :think:

Je to i u značky x-lander.Taky jsem z toho byla špatná, ale je to normální 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.8.12 20:39

Nemáte někdo prosím už kolekci 2012.Moc by mě zajímala barva v reálu graphite a blue ink :think: Nemáte někdo fotky kolekce 2012 :palec: byla bych za ně moc ráda, klidně na meil JHlavova@seznam.cz děkuji :* :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.8.12 20:41

@janikhlavik Ten modrej jsem viděla a vypadá moc pěkně, graphite jsem neviděla.
Uvažovala jsem mezi barvou graphite a moonlight. Moonlight jsem viděla v krámu naživo, tak jsem objednala ten. Graphite v žádným krámu neměli vystavenej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.8.12 21:18
@cosinka píše:
@janikhlavik Ten modrej jsem viděla a vypadá moc pěkně, graphite jsem neviděla.
Uvažovala jsem mezi barvou graphite a moonlight. Moonlight jsem viděla v krámu naživo, tak jsem objednala ten. Graphite v žádným krámu neměli vystavenej :cert:

a může se zeptat, kde jste ho sehnala, myslím moonlight :dance: :dance: :dance: :dance: to je moje vysněná barva a nikde jsem ji nenašla :nevim: :nevim: prosím, prosím o odkaz :* :* :* :* děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.8.12 21:32

@janikhlavik koupila jsem ho v dětském růžku v Praze. Mají tam v nabídce všechny barvy.
 http://www.detskyruzek.cz/…_pro_limited

Pán byl moc ochotný a do druhého dne ho měl pro mě nachystaný :potlesk:
V ceně je i nánožník na sporťák a ještě k tomu dává 1000,– na další nákup!!
Tak jsem ještě přikoupila přebalovák a doplatila rozdíl :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
5.8.12 21:41
:think:
@cosinka píše:
@janikhlavik koupila jsem ho v dětském růžku v Praze. Mají tam v nabídce všechny barvy.
http://www.detskyruzek.cz/…_pro_limitedPán byl moc ochotný a do druhého dne ho měl pro mě nachystaný :potlesk:
V ceně je i nánožník na sporťák a ještě k tomu dává 1000,– na další nákup!!
Tak jsem ještě přikoupila přebalovák a doplatila rozdíl :dance:

Ale to máte celej set :think: já chci pouze sporťák, nebo máte taky jen sporťák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.8.12 21:42

@janikhlavik Mám celej set :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie