Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@janikhlavik já mám tu samou barvičku co Alanis a jsem moc spokojená barvička furt stejná ![]()
Holky, prosím, poraďte mi. Koupila jsem podložku Pinkie. Které díry mám proříznout na pásy? Se mi zdá, že mi to tam nějak moc nesedí ![]()
@JaninkaKelt pod zadkem ten nejspodnější, přes ramena ty nejhornější…
@xmarge - děkuji za odpověď, trochu se toho bojím, aby se mi to pak nepáralo ![]()
Holky potřebovala bych poradit
![]()
V pátek jsem si dovezla tenko krásný kočárek Jané Slalom pro limited z obchodu.
Doporučili nám, že máme všechno okouknout, zda je vše v pořádku. Vše bylo OK, Akorát mě zarazila jedna věc. Když nacvaknu autosedačku na konstrukci kočárku, tak se hýbe dopředu a dozadu, ale když nacvaknu na konstrukci hl. korbu, tak sedí pevně. Tak teď jsem z toho blázen, jestli tu autosedačku nacvakávám špatně, nebo se má takto hýbat??
Poraďte prosím
![]()
Mně se hýbala i korba. Je to normální, všechno děláš dobře, prostě je tam vůle. Tahle otázka se tu opakuje snad co 5 stránek, měli dát do návodu, že to není vada, ale funkce
. Já se na to ptala taky, přišlo mi to divný stejně jako tobě:o)
@xmarge Díky za odpověď. Hned jsem klidnější
Koukala jsem do diskusí a pár otázek na tento problém jsem našla.
Ještě by mě zajímalo, zda je to jen u kočárků Jané, nebo i u jiných značek? ![]()
@cosinka píše:
@xmarge Díky za odpověď. Hned jsem klidnějšíKoukala jsem do diskusí a pár otázek na tento problém jsem našla.
Ještě by mě zajímalo, zda je to jen u kočárků Jané, nebo i u jiných značek?
Je to i u značky x-lander.Taky jsem z toho byla špatná, ale je to normální ![]()
Nemáte někdo prosím už kolekci 2012.Moc by mě zajímala barva v reálu graphite a blue ink
Nemáte někdo fotky kolekce 2012
byla bych za ně moc ráda, klidně na meil JHlavova@seznam.cz děkuji
![]()
@janikhlavik Ten modrej jsem viděla a vypadá moc pěkně, graphite jsem neviděla.
Uvažovala jsem mezi barvou graphite a moonlight. Moonlight jsem viděla v krámu naživo, tak jsem objednala ten. Graphite v žádným krámu neměli vystavenej ![]()
@cosinka píše:
@janikhlavik Ten modrej jsem viděla a vypadá moc pěkně, graphite jsem neviděla.
Uvažovala jsem mezi barvou graphite a moonlight. Moonlight jsem viděla v krámu naživo, tak jsem objednala ten. Graphite v žádným krámu neměli vystavenej
a může se zeptat, kde jste ho sehnala, myslím moonlight
to je moje vysněná barva a nikde jsem ji nenašla
prosím, prosím o odkaz
děkuji
@janikhlavik koupila jsem ho v dětském růžku v Praze. Mají tam v nabídce všechny barvy.
http://www.detskyruzek.cz/…_pro_limited
Pán byl moc ochotný a do druhého dne ho měl pro mě nachystaný ![]()
V ceně je i nánožník na sporťák a ještě k tomu dává 1000,– na další nákup!!
Tak jsem ještě přikoupila přebalovák a doplatila rozdíl ![]()
@cosinka píše:
@janikhlavik koupila jsem ho v dětském růžku v Praze. Mají tam v nabídce všechny barvy.
http://www.detskyruzek.cz/…_pro_limitedPán byl moc ochotný a do druhého dne ho měl pro mě nachystaný
V ceně je i nánožník na sporťák a ještě k tomu dává 1000,– na další nákup!!
Tak jsem ještě přikoupila přebalovák a doplatila rozdíl
Ale to máte celej set
já chci pouze sporťák, nebo máte taky jen sporťák ![]()