Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Gejba79 píše:
Janik, to máte určitě od Marti z MMB, že?
jo, jo, myslím že je to ona
Strašně se mě líbí a samostatnej sporťák v této barvě už neseženu. Ale jak jsem koukala na inzeráty, tak ty korby jsou dost šislé, tak nevím, jestli tedy nekoupit fungl novej jen sporťák
Co poradíte? Znáte paní osobně ![]()
Korby, jako ty hluboké jsou šislé? Já mám ten Molten Red a vůbec mi bouda nevybledla. Ta Marta je fajn, určitě bude mít kočárek v pořádku. Viděla jsem, že malé koupila jiný, tak ji asi vyhovuje víc a tady ten dává pryč. Vy hlubou máte na mimi?
@Gejba79 píše:
Korby, jako ty hluboké jsou šislé? Já mám ten Molten Red a vůbec mi bouda nevybledla. Ta Marta je fajn, určitě bude mít kočárek v pořádku. Viděla jsem, že malé koupila jiný, tak ji asi vyhovuje víc a tady ten dává pryč. Vy hlubou máte na mimi?
Teď potřebuji jen sporťák na 16-ti měsíčního, ještě nechodí, tak ho využijem a korbu si potom chci nechat na miminko, které je v plánu tak za rok ![]()
Holky, měla byste některá zájem o jané slalom limited 2011 černý? je to sporťák s hlubkokou korbou a autosedačkou strata. koupila jsem ho loni v srpnu, takže je ještě rok v záruce.
@ivulik123 a drží ti ta podložka pěkně na místě? Protože mě ta pinkie furt různě ujíždí a jsem z toho dost nervní, tak, že bych zkusila změnu…Teď jsem zkusila vyprat stříšku a potahy od autosedačky a v pohodě, takže příští týden vyperu i boudičku od sporťáku, možná to je jenom takové jeté z používání…
@Gejba79 píše:
Maminky, můžete mi, prosím některá poslat foto, jak vypadá sporťák v lehu? Zda je stříška hodně krátká nebo se to dá. Moc děkuji Gabka
Přidávám takovou pitomou fotku, ale lepší jsem nenašla a nechce se mi fotit
. Boudička mi přijde oproti jiným hodně krátká, ale já ji skoro nepoužívám teď přes léto…Ale je fakt, že mi malý v kočáru takřka nespí. A jak byl menší a převážně ležel, tak jsem používala clonku a ta je super, jenomže si ji teďka sundavá
, takže má smůlu a paří na něho slunko… ![]()
Marky, moc díky. Tu clonku jste si nechala ušít na mmb nebo jste někde jinde koupila. Jste se spoťákem spokojená?
@Markéta2208 drží mi suprově, sice není značková, ta mamča si to šila sama, ale mě to neva, hlavní je že plní ten účel který plnit má, tady je foto
@Gejba79 píše:
Marky, moc díky. Tu clonku jste si nechala ušít na mmb nebo jste někde jinde koupila. Jste se spoťákem spokojená?
Clonku jsem si koupila na mimibazaru a to tuto:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ještě existuje jiný typ na šňůrky. Ta naše je na takové žabky, jak jsou na záclonách, ale bez zoubků. Musí se dávat pozor, ať se tím nezatrhne boudička, což se mi podařilo
.
Se sporťákem jsem spokojená. S hlubkokou korbičkou měl kočárek trochu horší jízdní vlastnosti, ale sporťák je super. Je lehounký a skladný - vozili jsem ho ve Fiat Punto v kufru (jen se oddělaly zadní kolečka, což je otázka 10s) - to mají opravdu vymakané. Přijde mi oproti jinným trojkolkám opravdu stabilní, zvládne i horší terén (s hlubokou korbou to bylo horší, dítě tam hrozně drncalo - už jsme řešily dříve). V zimě jsem ocenila opravdu velký nánožník, ten je super.
@ivulik123 ty vypadají dobře. Můžeš mi prosím dát odkaz na maminku? Mě nevadí, že to není originál, hlavně, aby to drželo…Kamarádka si objednala taky přes mimibazar podložku a není spokojená, protože se jí to hrozně shrnuje, je to jen kus hadru, ale ty tvoje vypadají poctivé už na fotce. Budou mít lepší polstrování…
Holky, jak jsem sem psala, tak já jsem koupila podložku od Pinkie.
A normálně jsem předevčírem z toho byla na mrtvici. Malá odhodila flašku a trošičku se na ní vylila čistá voda. Venku bylo fakt vedro, tak jsem si říkala: nic, tak to hned uschne a šli jsme ven. Ale když jsem přišla domů a vyndávala jsem jí z kočáru, tak měla začerněnej zadek (na bílých kraťáskách) a ty černé kruhy byli do té bílé rozpité.
Docela jsem naštvaná za ty peníze na kvalitu
![]()
Stačí trochu vody a ta černá vyloženě pouští.
Mně se to nestalo ani u žádného oblečení a myslím, že ten potah by měl víc vydržet
![]()
A bouda nevím, jestli šisne, ale má trochu jinou barvu než zbytek kočáru a to už jako nová. Takže když to někdo potom porovnává, tak si možná myslí, že je vyšisovaná.
Mám teda Moonlight.
@JaninkaKelt,
tak to by mě naštvalo
To je divné, že to pustilo
, asi bych to být tebou reklamovala…Nemělo by to zapouštět do sebe ty barvy..
A s tou jinou barvu máš pravdu! To je zajímavý poznatek. U korbičky jsme taky měli jinou barvu nánožníku než je barva boudičky už od novoty. A je fakt, že to pak může působit jako vyšisované.
@Markéta2208 píše:
@JaninkaKelt,
tak to by mě naštvalo![]()
To je divné, že to pustilo
, asi bych to být tebou reklamovala…Nemělo by to zapouštět do sebe ty barvy..
Zkusila jsem to vyprat v octu. Jestli to bude dělat dál, tak to určitě budu reklamovat.
@Markéta2208 já se omlouvám, ale já už ten odkaz na tu mamču nemám
já to kupovala už loni o tom čase, bylo to sice s předstihem, ale byla to šance a za dobrou cenu, že to ta mamča prodávala, ale měla jenom tu svoji tak usuzuji že si jí sama šila pouze do svého kočárku ![]()