Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3170
10.9.12 12:12

@hanulka já teda zatím prala jen stříšku z autosedačky, která ty dráty taky má, ale menší. Na tu hlubokou korbu pořád nemůžu najít odvahu :think: Sice mám dost velký buben pračky, ale i tak mám strach, ať se mi to tam někde nešprajcne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
10.9.12 13:22
@hanulka píše:
Ahoj holky,
mám trochu blbej dotaz asi..ale chtěla bych vyprat boudičku z hluboký korby a mám obavy, aby se ty oblouky nějak nepokroutily..asi by neměly, že??Nemůžu od toho najít lístek, kde by to mohlo být napsaný, ale předpokládám, že by to neměl být problém??

Mám Janéčko 2011 z druhé ruky, tak jsem celou korbu vyprala v pračce. Mám buben normální velikosti a prala jsem jen na 30 stupňů. Stříška se tam vešla krásně a nic se sní nestalo, jen ty celé potahy na korbě (nánožníček, vnitřní potah a celé boky) jakoby změkly. Už nejsou tolik naškrobené :think: Stříška je ale pořád stejná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.9.12 23:18

Holky, mám Jané Slalom 2011 Limited a nevím, jak se pere sportovní sedačka, je v ní výstuž (plastová?) nebo jaká a nemám odvahu do pračky. Prala jste některá a jak, i s tou výstuží? :think:
Jinak boudičky jsem prala a peru jak u autosedačky tak u korby i sporťáku, v pračce na 30 stupňů a úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
10.9.12 23:36

@Barmarka Já tu sedačku „peru“ houbičkou v ruce. Syn jí velmi rychle zprasil křupkama, tak jsem vzala houbičku, teplou vodu a celou jí vydrbala, nechal uschnout na slunci a vše je OK. Ten materiál je celkem omyvatelný:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.9.12 12:13

@xmarge dělala jsem to včera úplně stejně. křupky jsou neskutečnej hnus, jsou všude, blee :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
11.9.12 13:37
@Saroya píše:
@xmarge dělala jsem to včera úplně stejně. křupky jsou neskutečnej hnus, jsou všude, blee :cert:

O rohlíkách nemluvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
11.9.12 15:55

@Saroya křupy a rohlík :zed: :zed: :zed: :zed: já dneska vydrhla celý kočár, babička hlídala malou já musela se starší k lékaři no a co myslíte. Naše babi jí dala zase rohlík do kočárku :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.9.12 20:51

No já můžu taky začít znovu, po dlouhý době jsem dala křupky a jedem nanovo. každopádně můj kulihrach ještě dělá to, že během jídla a po jídle se zakusuje do madla nebo po straně do tý látky na kočárku a je to neskutečně zasviněný. i když mu pusu tisíckrát po jídle utřu, tak to udělá. stejně i v židličce se otáčí dozadu a hryže opěrátko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
11.9.12 21:07

@Saroya tak my máme ožužlaný celý kočár, taky sesnažím utírat a prďolka chce pořád stát a držet se za boudičku tak je ožužlané a opatlané i vše kolem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.9.12 21:09

@ivulik123 přesně tak. a my máme ještě psa, takže do toho všude tříbarevný chlupy :D fakt děláme parádu na cestách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
11.9.12 21:30

Člověk časem otupí a dítě se zdokonalí v jezení křupek :) Aspoň u nás to tak je, že už není zapatlaný celý kočár. Už je jí mnohem kultivovaněji…Teď mě spíš vytáčí ty tuny písku z pískoviště v kočáru :zed: Ale je fakt, že to stačí jenom vysát :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
11.9.12 22:15

@Saroya ty máš doma kopii toho mýho dítěte?! Dělá přesně to samý, okusuje madlo a boky kočárku, doma má rostoucí židli a v tý se otáčí a okusuje jí taky:o)) A když je na zemi, tak jí všude tlačí a dělá si z ní chodítko. :zed:
Ale křupky už se pravda naučil jíst důstojněji a tolik neprasí:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.9.12 19:16

U nás je problém v tom, že Jonáš strašně slintá a když mu rostou zuby, tak mu tečou sliny proudem, že i bryndák pomůže jen na chvíli, takže když do toho ještě něco jí, tak se tím různě umatlá na ruce, teď se mezi tím táhnou ty slinty…no jako někdy mě fakt může šlak trefit, když je třeba čerstvě oblečenej, nebo kolem vytřu atd a za pět vteřin můžu začít znovu (takže se hodím do klidu a zůstanem v bordelu a je nám fajn)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
12.9.12 19:49

@Saroya máme podobně staré děti (18.11.), máme jen 1,5 zubu a moc nestintáme. Zato je protivný a křupky máme taky všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
12.9.12 19:56

@Wikky my jsme 16.12. ;) zoubek máme jeden vykouknul předevčírem :mrgreen: a slintání je u nás v normě, ale co má v ruce tím dokáže sprasit úplně vše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a v oblibě má když se ublinkne to rozmáznoust po celé podlaze a ještě se v tom vyválet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí