Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
12.9.12 21:02

@ivulik123 Klasika…a nejradši to mají rozmáznuté, když se člověk nekouká a pak najde jen fleky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.9.12 19:14

Prasata to jsou :! :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
20.9.12 21:34

Holky, jakou jste měly podložku (prostěradlo) do hluboké korby? Teď na podzim bych chtěla něco teploučkého…na zimu už asi půjdeme do sporťáku, tak přemýšlím, jestli nemám koupit tu Pinkie podložku, která by šla i pak do sporťáku. Mohla by jste mi některá tu Pinkie vyfotit v hluboké korbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
20.9.12 21:53

Jé, já bych zase ráda, zda má někdo od Natydom nebo jiného výrobce podložku a jak sedí na sporťáku Slalom 2007 nebo novější kolekce. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.9.12 11:48

Tak já v korbě měla fusak a pak chvilku jen deku a hned ve 4.m šlo dítě do sporťáku, takže s podložkou neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
22.9.12 12:49
@Wikky píše:
Jé, já bych zase ráda, zda má někdo od Natydom nebo jiného výrobce podložku a jak sedí na sporťáku Slalom 2007 nebo novější kolekce. děkuji.

Mám oboustranou podložku z MMB od „OPICE“ a je super :palec: sedí úplně perfektně a je fakt nádherná a krásně propracovaná :potlesk:.Můžu vřele doporučit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
23.9.12 21:30

@janikhlavik Tak to ráda slyším, ty od Opice se mi moc líbí..ještě přemýšlím, zda si jí neušiji sama. Musím se zeptat v galanterii na kolik by mne to vyšlo :lol: jestli se mi to vůbec vyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
24.9.12 20:52

Ahoj holky opět potřebuju poradit mám nový Slalom pro 2011 a dvouměsíční holčičku, takže ted začínám řešit jaký fusak do hluboké korby, poradíte? Origoš máme jen ke sportáku a do hl. korby bych musela dokoupit asi za 1600,– což mi přijde hodně na to že ho budem používat jen chvíli… Docela se mi líbí Emitex mumie 2012, ale nevím jestli není moc dlouhý, objednávala bych na netu, takže není možnost ho vyzkoušet… Dá se sehnat už kolem 500,– což mi přijde krásná cena… Poradte jaký jste používali. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
24.9.12 21:53

Holky, vím, že se to tu už řešilo, ale nemůžu to najít. Jaký je ten fígl, abych dala sporťák do úplného sedu? Díky za radu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
25.9.12 08:05

@JaninkaKelt NA MMB prodávají různé vychytávky - pásky s přeskou, abys dala sporťák víc do sedu, někdo řeší polštářkem. Já jsem si nyní objednala tu přesku, tak písnu, jak jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
25.9.12 08:09

@HARPER Já být tebou, tak bych si objednala nějaký klasický fusak, který je 3 v 1 na zimu, dá se odepnout ten spodek a zkrátit. Já mám AESTHETIC. Protože se ti bude určitě hodit, mumie je menší, dítě ti z ní rychle vyroste. Já druhý fusak používat do golfek, abych nemusela neustále sundavat ten první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
25.9.12 08:52
@Wikky píše:
@HARPER Já být tebou, tak bych si objednala nějaký klasický fusak, který je 3 v 1 na zimu, dá se odepnout ten spodek a zkrátit. Já mám AESTHETIC. Protože se ti bude určitě hodit, mumie je menší, dítě ti z ní rychle vyroste. Já druhý fusak používat do golfek, abych nemusela neustále sundavat ten první.

No já právě potřebuju, aby byl ten fusak co nejmenší, aby se mi tam malá ještě v zimě vlezla nějakou dobu s tím fusakem, nechci jí cpát na zimu do sportáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
25.9.12 09:22

@HARPER já mám fusak combi od Emitexu je do korby i do sporťáku (na menší miminko do korby se mu prostě odepne ten spodek). Na zimu bych na mimino nic slabšího nepořizovala.. A nejde ten originální fusak do tý korby nacpat, že třeba tu část, co by přesahovala, tak složíš pod dítě (nebo na nožičky)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
25.9.12 09:31

@xmarge nevím, to jsem nezkoušela… Ale přijde mi prostě ten do sportáku moc velkej… kdyžtak ještě zkusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.9.12 15:48
@xmarge píše:
@HARPER já mám fusak combi od Emitexu je do korby i do sporťáku (na menší miminko do korby se mu prostě odepne ten spodek). Na zimu bych na mimino nic slabšího nepořizovala.. A nejde ten originální fusak do tý korby nacpat, že třeba tu část, co by přesahovala, tak složíš pod dítě (nebo na nožičky)?

noo tak jsem vyndala ten pytel, co jsem si myslela, že je v něm fusak a on je to jen nánožník :mrgreen: jsem se do toho vůbec nepodívala, když přišel kočárek, jsem trubka… Takže ted chci koupit búd ten Emitex 3v1 nebo Aesthetic, nevíte někdo který je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí