Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Lennn super díky moc, si zlato!!!
už jsem úplně zapomněla, že tam mají být oba dva ty jezdce, jen já to mám na levé straně… ale stejně když to tam nasadím, tak ten horní jezdec vyjede, nedrží tam a nějak mi to tam nejde, chjo, jdu se s tím ještě zkusit poprat… a u tědlech novějších modelů je ten nánožník taky oboustranej? takže by se ty zipy musely přendavat? já to pak zkusím taky nafotit, jestli někde nedělám nějakou chybu, už fakt nevím…
@womanz píše:
Takže návod:viz foto
1. zadní látku umístit za operku
2. detail poutko
3.-4. snurku provliknem ze zadu kolem konstrukce
5. háček zapnem do poutka
6. detail zapnuteho poutka
7. odepnem strisku od operky
8. provliknem pod patent
9. zapnem strisku zpet
10. postup opakujem na druhe strane, provliknem pasy a je hotovosnad je to srozumitelný
@Marky13 taky ho mám oboustranný, před chvilkou jsem to zjistila ![]()
@Lennn píše:
@Marky13 taky ho mám oboustranný, před chvilkou jsem to zjistila
no vidíš to:-) a drží Ti tam ten horní jezdec v pohodě? protože mě to vyjíždí, nemá to tam žádnou zarážku, tak já už nevím a ani to nejde zapnout, pottřebovala bych to někde zkouknout na vlastní oči:-)
Tady jsou ty fotky: na té druhé fotce je to, jak jsem psala, že ten horní jezdec tam prostě nedrží a vyjíždí, není o co, aby se zasekl, a pak pokus zapnutí na 3.fotce, není to tam vidět, ale prostě to tam nezajede.. brání tam tomu taková jako další tyčka,. nevím, jak to vysvětlit, chjo. to je práce, jestli já to nějak nezničila př těch x pokusech o zapnutí…
@Lennn I tak díky moc, si hodná, tak to mám asi nějaké rozbité. už jsem si i psala do handy servisu, tak uvidím, co oni tam na to… měj se!
Ahojky. Prosím poraďte. Nasadím na sportovní kočárek Jané Slalom pro 2011 korbičku z roku 2009? Díky!
womanz…tak jsem to zvládla, měla jsem radost, že mi to tam hezky drží až do té doby, než sem chtěla malou položit, asi to tam mám nějak blbě, neb kočárek položím ale ten fusak nejde úplně s kočárkem
@Culie podle mě ten návod funguje jen když je kočárek v poloze sed. Do lehu to nepůjde právě proto, že je ten fusak zaháknutej za konstrukci, která při lehu dolů nejde. Já jsem to udělala skoro podle návodu, jen jsem to neprovlíkala za tou konstrukcí, jen kolem toho pantu, kde se přidělává zadní část boudy k lehátku, a funguje to.
@xmarge píše:
@Culie podle mě ten návod funguje jen když je kočárek v poloze sed. Do lehu to nepůjde právě proto, že je ten fusak zaháknutej za konstrukci, která při lehu dolů nejde. Já jsem to udělala skoro podle návodu, jen jsem to neprovlíkala za tou konstrukcí, jen kolem toho pantu, kde se přidělává zadní část boudy k lehátku, a funguje to.
@Culie u toho návodu, co sem dávala womanz prostě vynechám body 3 a 4 a provlíknu to jen za tím pantem, co má v bodech 7, 8 a 9. Je to takhle pochopitelnější?:o)
@xmarge píše:
@Culie u toho návodu, co sem dávala womanz prostě vynechám body 3 a 4 a provlíknu to jen za tím pantem, co má v bodech 7, 8 a 9. Je to takhle pochopitelnější?:o)
budu se na to muset podívat, díky
Holky, zkoušely jste upevnit zimní nánožník na sporťák? Mě to teda vůbec nejde
A nevíte, na co jsou na stranách, pod zipy (model 2011) pružící očka? ![]()
@Barmarka s tím jsem se prala letos na jaře. Dávám ho tam jen za ty poutka na sucháč - a ty mám uchycený na konstrukci na tý tyči, kde je na jedný straně takový ten šroub, pomocí kterého drží kočárek, kdy je složenej (snad je to pochopitelný, co myslím). Dle ofiko obrázků má být ten nánožník uchycený asi někde jinde, ale nejsem schopná to dešifovat. Ty pružící očka pod zipy - netuším k čemu to tam je, nepoužívám nijak systematicky.