Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@lucinda2 mám ten pinkie, co odkazuje Beru a zatím jsem spokojená, ruce se mi spíš potí než aby mi na ně bylo zima. o) Ten Emitex jsem zkoušela v handy a přišel mi strašně těsnej, skoro nešla zmáčknout brzda.
Já jsem rukávník minulý týden prodala, objednávala jsem si ho už minulou zimu a nebyla jsem sním spokojená, za mě teda raději teplejší rukavice, ale je to i o zvyku
Já mám taky ten od Emitexu a sice mi chvíli trvalo než jsem ho u té brzdy zapla na oba druky, ale šlo to, mám ho více jakoby posuntý doprava, není přesně uprostřed.
@lucinda2 píše:
Holky, používáte některá rukávník? Koupila jsem od Emitexu a nějak mi nepřijde unvarzální. Z boku mám 2 druky ale zapnu jen jeden, prostě nestačí délkou na madlo. Mát eněkdo podobný problém? Jaké rukávníky máte?
Mi taky chvíli trvalo, než jsem si na něho zvykla a je fakt, že kdyby nebyl zadara k fusaku, tak jsem si ho ani nekoupila, přišlo mi to jako zbytečnost, rukavice by asi postačily a zatím ho spíše častěji sundávám, většinou když dávám kočár do auta a to je skoro pořád, tak předpokládám, že za chvíli už ho používat taky nebudu ![]()
@ivulik123 píše:
Já jsem rukávník minulý týden prodala, objednávala jsem si ho už minulou zimu a nebyla jsem sním spokojená, za mě teda raději teplejší rukavice, ale je to i o zvyku
@xmarge Máš taky ten oddělitelný? A sedí dobře přes brzdu jo? Netáhne tam?
@Beru mám ten oddělitelný, ale mám ho spojený - je tam menší díra kolem brzdy než když je rozpojený. Zatím se mi fakt nezdá, že by tam táhlo, ale teď v tý kose jsem ho ještě nestihla prubnout, zítra ho vyzkouším:o)
Já mám Emitex, ale nejak mi tam nešel přidelat, tak ho asi prodám..všechno, včera sem bojovala s nánožníkem, jde to tak divně přidelat, nebo sem fakt jelito???tak ho asi nebudu používat taky
@Barmarka Já to četla na diskuzích, že to funguje a je pak lepší sed. Já jsem si objednala popruh od paní Natydom na Mimibazaru a bohužel nevím, co s tím. Paní mi psala, že si to maminy na Jané u ní objednávají, je to obyč popruh s přeskami, hoď mi kdyžtak email do SZ a já pošlu foto. Foto má paní bohužel jen z Xlanderu, což je mi k ničemu. Tak sháním někoho, kdo mi poradí, co s tím. Stál cca 60Kč + poštovné…
Já mám od Emitexu a jsem s ním moc spokojená, mám ho už cca měsíc na kočárku na stálo připevnění a když je tepleji, tak jen rozepnu prostřední patentky a krásně to větrá, když fouká, tak to zapnu na plno a ruční brzda mi i s tím funguje
Já teda dneska venku zkoumala ten rukávník (Emitex) a ono asi záleží, jak je natažené to lanko ruční brzdy. Pokud je hodně utažené, tak se ten rukávník blbě zapíná. Ale pokud je trošičku volnější, tak to jde. A vevnitř je celkem dost místa na manipulaci s brzdou.
Mám tady tento rukávník a je úžasný:
http://www.e-broucek.cz/…kojet-kocaru
Sice byl dost drahý, ale sedí dobře. Jsem hrozná zmrzlina, hned mám fialové ruce, takže ho využívám od podzimu do jara a super
.
@Culie přichycení nánožníku se řešilo nedávno v jiné diskuzi, tak zkus mrknout
:
https://www.emimino.cz/…alom-126760/?…
@Wikky pamatuji se, že to tu někdo už asi před rokem řešil to udělátko, ale taky nepřišel na to, jak to funguje
A nezkoušela ses poptat té paní, od které jsi to koupila? Taky jsem u ní objednávala nějaké věci a byla dost ochotná a poradila, tak možná ti pošle nějaké detailnější fotky.
@Wikky co tý natydom napsat, jestli by nemohla vytáhnout fotku z nějaký matky, co jí to šila na jané? Ona má dodat návod (jako výrobce)…
Já dneska vyzkoušela ten rukávník od pinkie. Tak spojenej v jeden kus je celkem OK, tou dírou kolem brzdy tam netáhne, ale já jsem zvyklá dávat ruce dost od sebe a táhlo mi tam zeshora (i se zapnutejma drukama). Rozpojenej s brzdou uvnitř je naprd, táhne tam dírou od brzy. Tak jsem to zkusila rozpojit a brzdu nechat venku (stejně jí moc nepoužívám) a to je nejlepší. Nikde nefouká, já můžu mít ruce roztažený od sebe. A ty ruce jsem měla i zpocený:oD
@Markéta2208 píše:
@Culie přichycení nánožníku se řešilo nedávno v jiné diskuzi, tak zkus mrknout:
https://www.emimino.cz/…alom-126760/?…