Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gejba79
12.11.12 18:40

Na první fotce je bez madla, přetáhnutý přes celý bok a vycpaný polšťářky (dceraka se nechtěla fotit). Snad vám ty fotky takto budou stačit. Kdyby měl někdo zájem, tak mám úplně ten stejný, jen je vínovo-fialkové. Došel mi v pátek, mám k němu doklad, ale barevně bohužel nepasuje :( (poslala bych bez poštovného).

• Citovat
  • Upravit
487
12.11.12 19:52
@Gejba79 píše:
Na první fotce je bez madla, přetáhnutý přes celý bok a vycpaný polšťářky (dceraka se nechtěla fotit). Snad vám ty fotky takto budou stačit. Kdyby měl někdo zájem, tak mám úplně ten stejný, jen je vínovo-fialkové. Došel mi v pátek, mám k němu doklad, ale barevně bohužel nepasuje :( (poslala bych bez poštovného).

Ten nánožník vypadá super :potlesk: :potlesk:,můžu se zeptat, kdo vám dělal ten zimní „tuning“ na boudě? To by se mě také líbilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.11.12 20:47

@janikhlavik je to nánožník z pinkie.cz
Gejba79 - no jsi zlatá, při tom frmou, díky moc :palec: Já do něj jdu, mizím objednávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gejba79
13.11.12 08:10
  • Citovat
  • Upravit
1096
13.11.12 08:44

Gejba79 Tak ta chlupatka nemá chybu! Můžu se zeptat, jak je to na boudičce připevněné? A pasuje i na hlubokou korbu? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
13.11.12 08:48

Holky kolik stojí ten nánožník od pinkie? je fakt moc hezkej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gejba79
13.11.12 09:03

Cosinka: já tu chlupatku za chviličku vyfotím. Je to na gumu, natáhne te to před boudičku a připevní na každé straně páskem na gumu. Paní jen chtěla, abych ji poslala, jak dlouhou mám tu boudu, aby mi v takové délce poslala tu chlupatku. Má myslím 3 barvičky (černou, bílou a takovou bílo šedou).

• Citovat
  • Upravit
3170
13.11.12 13:32

@ivulik123 stojí 580 Kč…

http://www.pinkie.cz/…nozniky.html

Hned bych do něho šla, al je to dost peněz, to mi doma neprojde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
13.11.12 13:33

Gejba, díky moc za fotky, nevšimla jsem si prvně, že tam máš i fusák. Já mám Lodger, tak ten by se taky pod to mohl vlézt. Líbí se mi, ale pro nás už to asi nemá cena, vidím to na poslední zimu v kočáře, takže už to vydržím s nánožníkem Jané…Škoda, že jsem si toho nevšimla loni, Pinkie mám ráda a taky od tama máme pár věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gejba79
13.11.12 13:35

Markét a ty máš jakou barvičku.

• Citovat
  • Upravit
3170
13.11.12 13:41

Já mám tu hnědou - district se myslím jmenuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gejba79
13.11.12 13:54

Markét a ty máš jakou barvičku.

• Citovat
  • Upravit
Gejba79
13.11.12 14:11

Tady je ta fotka chlupatky. Jen se přetáhne přes boudu a připevní se. Stačí vám to tak?

• Citovat
  • Upravit
1096
13.11.12 14:27
@Gejba79 píše:
Tady je ta fotka chlupatky. Jen se přetáhne přes boudu a připevní se. Stačí vám to tak?

Díky za foto. Ta chlupatka vypadá fakt dobře. Si ji musím taky objednat. Ale poměřit boudu můžu, až budu mít kočár doma :mrgreen: :mrgreen: zatím je u tchýně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
13.11.12 15:48

Gejba : Musím říct že to opravdu vypadá mnohem lépe než originál, líp to drží a sedí :palec: A podle fotek jsem nánožník nějak narvala na ten náš kočár a dala madlo nahoru, mám pocit že jí tam bude větší teplo.
Ještě mám holky dotaz jak to řešíte aby jim do sporťáku nefoukala? dáváte nějakou clonu, nebo pláštěnku? Příjde mi to dost otevřené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí