Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Beru Tak já doporučuju Aesthetic, nejdřív jsem chtěla Emitex, ale když jsem ho viděla naživo přišel mi obří a jak prkno… Dnes jsem dala poprvé do korby a super je lehoučký a nadýchaný, krásně ho vytvaruju jak potřebuju a příští rok do sportáku připnu spodek… je to 3v1…
Já koupila na Mimibazaru po jednom dítěti za 740,– a je jak nový a přesně se mi hodí ke kočárku mám černo-béžový… tady je odkaz na nový…http://www.detskyruzek.cz/prodej/produkt/458-fusak_aesthetic_sport_3v1_combi
Já mám Emitex 3v1 a zatím jenom v hluboké korbě, ale jsem spokojená, kupovala jsem na mimibazaru nový z loňské kolekce a i s rukávníkem ve stejné barvě mě vyšel na 990,–
@Beru píše:
Holky, potřebovala bych další radu. Určitě už máte vyzkoušeno, tak se obracím na vás. Jaký zimní fusak se vejde do sporťáku slalom pro 2011? Líbí se mi Kaiser http://www.detskydum.cz/…usak-701201/ ale nevím, jestli není moc obří a jestli se vejde pod nánožník. Chtěla bych nějaký klasický zapínací, ne zavinovací jako Lodger, který se vleze pod nánožník. Ale nechci za něj dávat 2000kč. Poradíte?
@Beru JÁ MÁM TAKY AESTHETIC, koupila jsem ho na Mimibazaru. Nakonec jsem si na další zimu pořídila ještě jeden do druhé kočárku, nebavilo mne ho neustále odepínat a sundavat. Taky jsem šla zase do bazarového na Mimibazaru a za 500Kč. Musím říct, že až na popraskaný reflexní proužek je super a za pár korun. Tahle značka je fakt kvalitní, určitě lepší než Emitex. To nám potvrdili i v obchodě, ale 2tis. jsem nechtěla dávat. Tak zkus bazárky, fakt se fusaky nezničí…
@Lennn jj, ty jsou super, ale stojí fakt dost… A jelikož jsem dala 20000,– za kočárek tak ještě další 2000,– a to je internetová cena
se mi už dávat nechtělo… ![]()
@HARPER no já krátký do korby kupovala z MMB asi za 450,– a dlouhý do sporťáku mám od kamarádky. Jinak by se mi taky nechtělo vypláznout ještě 2litříky navíc ![]()
Ale teď už jsem trošku na nervy, protože jsem sporťák dala do reklamace (šisování střechy a toho sedáku), tak jezdím s korbou, ale tam je už teda fakt tak nacpaný
Už abych měla zpět svůj sporťáček
@Lennn No já bych měla smůlu z bazaru bych asi ještě fusak kolekci 2011 nesehnala… Tak snad se ti ta reklamace brzy vyřeší, no… Já jsem zvědavá jak dlouho se my vejdem do korby… ![]()
@Lennn oni reklamujou šisování? mě teda hodně vybledla střecha u sporťáku (mám molten red - černá střecha) ale nenapadlo mě to reklamovat
@Lennn kde ti vvzali reklamaci vyblednutí barvy? to je napsáno v záručáku, že není na reklamaci ![]()
@womanz @Saroya já psala do toho internet. obchodu, kde jsem ho kupovala, jaký mám problém, že po 2 měsících mám vyšisovanou střechu a sedák a napsali mi, že to mám poslat. Tak uvidíme. Jsem si říkala, že to zkusím, ale taky si nejsem moc jistá, jestli to projde. Ale musím to zkusit
Každopádně když jsem nasadit nánožník, tak mi přišlo, že mám nový nánožník a kočár asi tak 5 sezón
Fakt to byl velký rozdíl na tak krátké používání ![]()