Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@xmarge no právě, já jsem sice malinká, ale když jezdím tak mívám ruce na madle taky hodně od sebe, a já měla ten svůj rukávník šitej na zakázku, ale prostě mi neseděl
tak jsem dneska krosila v rukavičkách ![]()
Tak já mám od emitexu a sedí výborně, je teplej nikde netáhne a kolikrát i v tuhé zimě na chvilku ruce vytáhnu, prptože je v něm moc teplo. S nánožníkem jsem se sr..a dost dlouho, nakonec jsem vytáhla zimní fusak a jezdíme bez nánožníku ![]()
Holky sestavovaly jste si sami sporťák, nebo jste si to nechaly udělat na prodejně? Chci už dát Káju na sporťák a teď jsem vytáhla návod a moc moudrá z něj teda nejsem… ![]()
@lucinda2 ahoj, já byla na sestavení sporťáku v Handy a pán mi říkal, že si to mají maminky sestavovat samy, aby nezakrněly
Ale to dáš, je to intuitivní, neboj, nebo kdyžtak ti tady poradíme ![]()
Ahoj, není to žádná věda, kamarádka to prý nezvládli, ale měli starší Manžel k tomu sedl a za chvilku hotovo, tak nějak logicky to vyplynulo samo co kde jak, já spíš okukovala a přidržela, zapla…ale jednou jsem to už celé prala tak jsem to pak přidělávala sama a bez problémů, taky jsem na to přišla.
Já si sporťák sestavovala taky sama a neměla jsem problém ![]()
Ale jsem naštvaná
Reklamovala jsem to šisování střechy a sedáku (po cca 2,5měsících používání ) a přišlo mi to zamítnuté, že je to klasické opotřebení. Nikde to nebylo, zamítnul to ten obchod, kde jsem to kupovala. A trvalo jim to přesně měsíc, poslali to až poslední možná den pro vyřízení reklamace. Jsem vytočená, protože když věděli, že to stejně zamítnou a nebudeou se tím ani zabývat, tak to měli poslat zpátky hned a ne mě nechat měsícbez kočárku. Stejně se nedám a dneska napíšu do Handy. Přece není možné říct, že kočárek byl vystaven přímému slunci, tak bohužel. Tak to měli ještě nad kočárky nadělat nějaké obr deštníky
A copak ve Španělsku není slunko nebo co?
Vůbec se mi s tím kočárkem nechce ani jezdit a to jsem ho měla tak ráda ![]()
@Lennn Hmm, tak to je teda mazec, že to takhle rychle vyšisovalo, já mám limitku 2011 jezdíme od července v hluboké korbě a žádné šisování jsem nezpozorovala mám béžovo-černý…
@HARPER já na hluboké korbě taky nic neměla, ale na sporťáku jo. Mám taky 2011 limitku barvu černou ![]()
@Lennn Hmm, ona ta černá a vůbec syté barvy budou horší na to šisování, já mam stříšky u hl. i sportáku v té béžové… no uvidím co pak ve sportáku, to sezení je černé…
@Lennn Ahoj, to je pěkně blbý, my máme ten žlutý, korba jezdila srpen až březen a v pohodě a hloboký březen až do teď a nepozoruju problém, ani na černé barvě. A to třeba malej byl zvyklý až donedávna spát jen v kočárku takže byl kočár pořád venku, v zimě na slunci a v létě ve stínu, ale při procházkách samo že na slunci…já řešila s touto barvou spíš mušky a nepraktičnost vzhledem k jedné a světlé barvě - je na tom všechno vidět, často ho dáváme do auta a tím se nám boudy často špiní…ale zas není problém to vyprat, boudu u hluboké jsem praal mockrát (otírala houbičkou s jemným práškem a sprchovala) a sporták zatím jen párktát a barva pořád dobrá. Kámoška má černou barvu, zatím jen od květa a neříkala že by měla problém…
Holky můžete mi prosím vyfotit, jak máte na bocích přidělanou boudu u sporťáku? Nějak nevím, kam ty plasty připevnit… Díky moc ![]()
Tak boudu už vím, ale teď mi tam nějak zbyly ty páska na polohování ležení… ![]()
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat. Když mám na prodej úplně nový nánožník Pinkie, který jsem si koupila na Jané Slalom (Molten Red) a neodhadla jsem barvu, můžu sem vložit fotky a nebo ne. Děkuji Gabka ![]()
@Gejba79 píše:
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat. Když mám na prodej úplně nový nánožník Pinkie, který jsem si koupila na Jané Slalom (Molten Red) a neodhadla jsem barvu, můžu sem vložit fotky a nebo ne. Děkuji Gabka