Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProHolky s tim vysisovanim barvy - kupovala jsem Capazo korbicku od paní, která kupovala kočár u Ondalka, tzn. dovoz z Německa, tamtéž reklamace. Prý bez řečí poslali úplně novou korbu (kterou jsem následně koupila). U Handy tohle asi pravidlem není ![]()
Prosím vás, jaká maxi cosi autosedačka na jané pasuje? děkuji
@DianaAndílek já bych řekla, že žádná, nebo jsem nikde nenašla, že by maxi cosi pasovala na podvozek Jané ![]()
@DianaAndílek Já si taky myslím, že žádná. Na kočárek mám autosedačku od Jané
@Lennn tak to je opravdu strašně rychlé, to mně naštěstí barva drží a používám už 11m taky molten red
Už jsem zde jednou ptala, ale zkusím to znovu, nemáte někdo náhodou na kočárku takovou tu vychytávku na úpravu lepšího sedu? Něco jsem si objednala z netu na MMB a nevím, co s tím ![]()
Holky, jakou používáte pláštěnku na hluboko korbu? Nebo lze použít tu na sporťák? ![]()
@cosinka holky tady hodně psaly, že dávají tu na sporťák. Já jsem o tom neměla tušení, tak jsem si koupila univerzální, ale určitě vyzkoušej tu sporťákovou.
@Markéta2208 Tak já to tedy vyzkouším, ale až dovezeme kočárek od tchýně ![]()
Díky ![]()
@Wikky píše:
Už jsem zde jednou ptala, ale zkusím to znovu, nemáte někdo náhodou na kočárku takovou tu vychytávku na úpravu lepšího sedu? Něco jsem si objednala z netu na MMB a nevím, co s tím
O jakou vychytávku se jedná, mohla bys, prosím, poslat odkaz?
Pláštěnku na korbu jsme taky používala ze sporťáku a pasovala suprově.
Holky, používáte některá rukávník? Koupila jsem od Emitexu a nějak mi nepřijde unvarzální. Z boku mám 2 druky ale zapnu jen jeden, prostě nestačí délkou na madlo. Mát eněkdo podobný problém? Jaké rukávníky máte?
@lucinda2 taky mám Emitex a nakonec se mi podařilo ho zapnout na všechny druky. I brzda se dá ovládat. Právě jsem ho dneska zkoušela poprvé
@lucinda2 Já chci koupit tenhle: http://www.pinkie.cz/…-monkey.html Je oddělitelný a jde zase zapnout, takže i v celku, má po stranách zipy, nemělo by tam teda tolik foukat a píšou, že je i na kočárky s ruční brzdou. Příští měsíc ho budu kupovat, tak pak uvidím, jestli fakt sedí nebo ne ![]()