Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Gejba79 píše:
Tady je ta fotka chlupatky. Jen se přetáhne přes boudu a připevní se. Stačí vám to tak?
Teď jsem se na internetu koukala, jak vypadá bouda u hlubokého korby a myslím, že tam asi chlupatka nepůjde. Je tam to madlo… ach jo…
![]()
Já nevím, mne ten origo nánožník nepřijde masivní, dle foto mi přijde i více vyteplený než Pinkie, ale máme kolekci 2007,tak je možné, že je to jinak šité a jiný materiál…
@Markéta2208 jj,už jsem si ho taky našla, je fakt pěknej, ale ta cena je i na mě bohužel moc
to fakt nedám kor před vánocema ![]()
Teda mě se taky ten Pinkie nánožník líbí…a dělají k tomu i taštičku…no super
Jen ta cena…to je moc ![]()
@Wikky dneska jsem zkoušela dát ten nánožník, jak ho máš ty vyfocený a prostě mi to nejde
Mám kolekci 2011 a když to ohnu pod to madlo, tak pak ty suché zipy nedosáhnou na konstrukci. Tak jsem ještě zkusila variantu, že ty boky nejsou vně kočárku, ale jako by uvnitř a madlo je nahoře (prostě je celý nánožník jakoby pod madlem uvnitř kočárku) a nevypadá to špatně
Asi ho tak začnu dávat, takže díky za tip ![]()
@Markéta2208 Já to zapínám pouze za konstrukci kočárku - boky, né stříšku a jen na ty suché zipy v originál barvě potahu nánožníku. Pak tam jsou ještě gumičkové suché zipy, ale ty nevyužívám. Musím říct, že já to vozím různě, když dítě leží, tak to zínám a dávám přes madlo a krásně mi to prcka kryje, když spinká. Navíc, vůbec ho nesundavám, prostě dítě prostrčím do fusaku skrt ten nánožník. Zatím to jde, je malý, 2letého bych tak asi neprotáhla ![]()
Mohla by si mi to vyfotit? Podle popisu to moc nechápu. Mám taky 2011 tak bych to okoukla ![]()
@Wikky píše:
@Markéta2208 Já to zapínám pouze za konstrukci kočárku - boky, né stříšku a jen na ty suché zipy v originál barvě potahu nánožníku. Pak tam jsou ještě gumičkové suché zipy, ale ty nevyužívám. Musím říct, že já to vozím různě, když dítě leží, tak to zínám a dávám přes madlo a krásně mi to prcka kryje, když spinká. Navíc, vůbec ho nesundavám, prostě dítě prostrčím do fusaku skrt ten nánožník. Zatím to jde, je malý, 2letého bych tak asi neprotáhla
@Wikky tak to jsi dobrá, že tam malého šoupneš s přidělaným nánožníkem, to bych nedala
A jaký máš fusák? Já mám Lodger Bunker a to bych ho tam do toho asi nezamotala ![]()
Ha, tak teď jsem ještě důkladně dumala nad fotkou a šla to zkusit znova s prázdným kočárem a vypadá, že by to i šlo, ale malý tam bude na můj vkus moc odkrytý
Ale vyzkouším zítra znova i s prckem…
@Markéta2208 Já mám zimní fusk Aesthetic 3v1 a ještě mám nad fusakem deku a pak nánožník. Zkusím to dnes vyfotit.
Cosinko, já to zítra vyzkouším na tu hl. korbu, mám ji doma, ale dnes se mi fakt už nechce.
Holky, omlouvám se, že jsem sem ještě nedodala ty fotky, ale nějak nestíhám
Napravím to…
@Markéta2208
Tak já vkládám ty své fotky, jak vozím origo nánožník - mám tam zimní fusak Aesthetic 3v1 + deku u nožiček, kterou pak ještě zakryju k hlavičce, když prcek venku na terásce spí + nánožník. Nesundavám ho, ani když prcka strkám do kočárku, je tam dost místa. Kam připínám na konstrukci nánožník, je vidět na první fotce. Je tam krásně vidět, jak je prcek krytý.