Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
3.12.12 15:38

@Wikky já mám od Natydom clonu proti větru a jak už jsme tady psala, je skvělá, sundávám ji jen pod pláštěnku a i pod ní se vejde, takže za mě doporučuju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
5.12.12 21:57

Jak se to tam přidělá to netuším, já si to prodloužení ještě neobjednala, ale na MMB to šije paní s přezdívkou Natydom, tak se chystám, že jí po zimě napíšu, to už budu asi dávat sporťák, ale zatím to ještě neobjednávám

@Culie píše:
Jak se to tam přidělává??? a od koho to je??? na zimu mi to přijde ideální, jinak tam ty chuděry budou zafoukaný
  • Citovat
  • Upravit
11408
5.12.12 23:44

Ahoj holky, někdo se tu ptal na jinou autosedacku, tak přes tyhle adaptéry na slalom jde maxi cosi a cybex aton. já mám cybex na concord a teď to má půjčené kamarádka na slalom ;-) http://www.ondalek.cz/…ku-maxi-cosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.13 21:17
@Gejba79 píše:
Na první fotce je bez madla, přetáhnutý přes celý bok a vycpaný polšťářky (dceraka se nechtěla fotit). Snad vám ty fotky takto budou stačit. Kdyby měl někdo zájem, tak mám úplně ten stejný, jen je vínovo-fialkové. Došel mi v pátek, mám k němu doklad, ale barevně bohužel nepasuje :( (poslala bych bez poštovného).

Nemáte někdo tento nánožník od pinkie pie a nevíte jestli pasuje na baby jogger city elite?? děkuji. fotky ve fotoalbu tématu s tou opičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.1.13 12:39

@ohnivá žena měl by pasovat, je univerzální a viděla jsem ho i na jiných kočárkách, zajeď si do obchodu kde ho maj a zkus přímo tam jestli ti padne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
15.1.13 10:49

Holky, malé je půl roku ještě je v hluboké korbě a ještě tam nějakou dobu vydrží, nicméně chci mít všechno připravené do sportáku, je potřeba zmenšovací vložka? A pokud ano kde a kterou jste objednávali? Chci aby tam kdyžtak fakt seděla… Jinak už mám doma to slídové prodloužení boudy na sporták a super věcička… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
15.1.13 11:49

@HARPER Já si myslím, že zmenšovací vložka není potřeba, pokud budeš jezdit nyní v zimě včetně fusaku, tak tam bude pěkně ležet a bude zachumlaná. Já nepoužívala ani zmenšovací vložku na syna, ale měla jsem sporťák od 10měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
15.1.13 11:57

@HARPER já dala malou do sporťáku už v 5 měsích neb mi v hluboké korbě stála řvala, vložku jsem měla, ale takovou klasickou že by byla zmenšovací to né spíš aby se neušpinil potah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
15.1.13 14:25

No jo, vždyt tam ted bude ještě fusak, kdyby jsme šli do sportáku únor nebo březen,,, naše malá je dost drobná, tak uvidim na jaře jestli tam nebude bez fusaku moc lítat :mrgreen: @ivulik123 Mě malá v korbě řve, jen když jsme venku už dost dlouho a je vyspalá a tudíž jí to tam už nebaví, ale jinak dobrý… Já právě chci, aby ted přez zimu vydržela v té hluboké co nejdéle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
15.1.13 20:13

@HARPER jasně máš pravdu hluboká korbička dítě ochrání víc než sporťák u nás je to prostě jinak mám antikočárkové dítě :zed: ona se chvíli veze tak 20minut vydrží a pak už je řev a všichni se na mě dívají jak na blázna co jí dělám že tak řve prostě nechce být v kočárku když jí vemu na ruce tak je klid, ale 9kg už se pěkně pronese :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
22.1.13 09:15

Měla bych jeden dotaz do sportáku dost fouká, dá se to nějak vyřešit. Dávat jí pořád do pláštěnky se mi zase nechce, tak mě napadla nějaká clona neco tak něco. NEvíte co by se mohlo osvědčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.1.13 09:54

@Lussye Já si nechala ušít toto… Je to slídové prodloužení boudy, šije paní na Mimibazaru, najdeš ji pod přezdívkou Natydom… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
22.1.13 09:56
@HARPER píše:
@Lussye Já si nechala ušít toto… Je to slídové prodloužení boudy, šije paní na Mimibazaru, najdeš ji pod přezdívkou Natydom… :lol:

na to jsem koukala taky ale zajímalo by mně zda to plní svůj účel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.1.13 09:58

@Lussye No my jsme zatim ještě v hluboké korbě, ale paní od které jsem to okoukala na kočárku mi psala, že je to super, že hodně využívali.. myslim, že nic jiného asi nevykoumáš, nebo neseženeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
22.1.13 10:51

@HARPER To slídové prodloužení stříšky tam prosím drží jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí