Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
27.1.13 19:40

@HARPER @March7 Vím, že na jiných diskuzích maminy psaly, že když jim kočárek nepružil pro malé miminko, tak ho pokládali na polštářek nebo na zavinovačku…trochu to nárazy odtlumilo. Ale na zimu stačí fusak. Náš kluk nikdy problém s drncáním neměl, myslím, že to dětem spíš vyhovuje, že je to uspí, jen my máme takový divný pocity :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
27.1.13 20:10

@March7 Tak musím říct, že díky tomu nulovému odpružení kočárek prodávám a kupuji jiný :| Byli jsme zvyklí na klasický houpavý Roan a po přejití na sporťák Jané je to jedna katastrofa :( Sice je kočárek nádherný, lehký, prostorný a tisíc dalších kladných věcí, ale fakt absolutně žádné odpružení. Maximálně si jde vypomoct tím, že kola budou lehce podhuštěná, jak jsou nafouknutá, tak to skáče neskutečně. A to jsme zatím v žádném terénu nebyli, jezdíme klasicky po městě, chodníky tady jsou místy rozbité a na náměstí jsou kočičí hlavy. Podle mě klasický městský terén, ale za mě kočár neobstál :nevim: Při každé jízdě úpím a je mi malého líto, že to s ním tak kodrcá a to máme zimní fusak, který ty nárazy ještě tlumí, neumím si představit jízdu bez fusaku. Nevím, někomu to asi nevadí, ale já nemám na další jízdu nervy :mrgreen: Proto má kočárek už svého majitele a já budu zítra majitelkou Baby Joggeru Summit XC, ten je podle recenzí a zkušeností odpružený fakt luxusně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
27.1.13 21:01

@Beru Tak já jsem měla 6 kočárku a musím říct, že mi Jané nepřijde tvrdý, přijde mi jako ostatní kočárky typu ABC Desing, Mutsy atd…Samozřejmě na koupání klasického hlubokého kočárku nemá, to má tak max. TAKKO, ale má jiné přednosti a dítě kolem 7-8měs nevnímá drncání, už kouká kolem sebe atd… Samozřejmě každý má jiné nároky na kočárek, já jsem náročná na prostor pro dítě a na lehkost kočárku, což Jané Slalom splňuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.1.13 21:02

@March7 no já tě bohužel zklamu, já už hlubokou korbičku prodala hned co jsme šli do sporťáčku víš, takže budu prodávat pouze ten sporťák, vajíčko jsem nekupovala protože hluboká korba má úchyty/spony pro převoz v autě tak jsme to využívali, my dlouhé tratě nikam nejezdíme, maximálné na nákup do města a to je 7km a já měla vajíčko v supr stavu po první dceři tak mi bylo líto kupovat další, ono se to pak těžko prodává, a koukám že budeš mít mezi dětmi taky velký rozdíl no to je jako u nás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
27.1.13 21:05

@ivulik123 tak to je škoda, ale budu shánět dál :) Děkuji za snahu.
Jj, budemem mít mezi dětmi přesně 9 let (oba budou v červenci). Chtěli jsme už dříve, ale dodělávám VŠ, tak proto. :)

Kdyby někdo prodával kočárek Jané slalom se vším všudy, budu ráda, když napíše. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.1.13 21:10

@March7 koukej všude, já koukala na MMB nebo na Bazoš, původně jsem chtěla jetý, ono když čekáš druhé tak už to tak moc neřešíš, ale nakonec jsem chytla supr akci koupila si nejdříve korbičku(novou)ta byla skoro za hubičku a a pak asi za dva měsíce jsem koupila pouze sporťák, takže jsem za oboje i 2× s poštovným zaplatila lehce přes 10 000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
27.1.13 21:13

@ivulik123 Díky za tip :) Tý jo, tak to je super cena…nepamatuješ si, kde byla ta akce, ať vím, kdy to hlídat? Díky. Jj, nechce se mi dávat za kočárek 20tis…ani u prvního mi to nepřišlo tak zásadní…si říkám, že jsou důležitější věci na světě než kočárek z první ruky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.1.13 21:25

@March7 já to kupovala přes paní na MMB přezdívku měla Vanny jenže nevím proč ona už Janečka neprodává, takže bych ti ráda poradila i pomohla ale bohužel :?,ale vím že dobře se dají sehnat i v německu, pokud budeš zítra dopolko na netu tak ti tu hodím zítra odkazy, ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
27.1.13 21:43

@Wikky Jasně, pokud máš zkušenosti s jinými nehoupavými kočárky, tak to je jiná :) Já fakt musím srovnávat s tím Roanem a to je nebe a dudy. Mně vadí i to, že přední kolo hodně nadskakuje a rachtá, i to dělá hodně to drncání. Samozřejmě že když jsem Janéčko kupovala, přečetla jsem tunu recenzí a zkušeností ale nejspíš jsem se zapomněla informovat, jak je to s odpružením, sice všichni psali, že je to v normě, ale nejspíš jsem čekala něco víc :| A skutečnost mě dost překvapila. No snad ten Baby Jogger bude pro nás lepší, má tam přímo pružiny na každém kole, což Janéčko nemá vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
27.1.13 21:56

@ivulik123 budu čekat, díky :) já ještě uvažuju o concord Fusion, ale nevím. U Jané se dá otočit rukojeť na obě strany u sporťáku, že? Jinak s tím odpružením je to u všech kočárků dost podobné, to jen ty klasiky a polské mají opravdu houpavé kočárky…takže na to se asi moc dívat nelze. Bydlíme ve městě, tak snad to bude dobré. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.1.13 22:03

@March7 jéééétak to jsem na tom podobně původně jsem také pokukovala po Concordu, ježe pak jsem zkusila od kámošky Janéčko a už jiný nechtěla, ale zklamu tě rukojeť otočit nejde!!!Můžes si akorát koupit kočárek Jane Reverse a tam je otočná sedačka, ale ten je užší nežli klasické Jané, jinak co vím tak otočné rukojeti na kočárcích snad už ani nejsou :think: :think: :think: to bylo před těmi 9 roky, já ho měla a byl z polska a byl supr ;),

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
27.1.13 22:34

@ivulik123 teď jsem četla nějaké recenze a právě jané reverze mají to otočné madlo a taky ještě jané muum. Maminy píší, že jsou spokojené. Chtělo by to obhlídnout na vlastní oči. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.1.13 22:38

@March7 hele ale to si fakt pleteš tam není otočné madlo ale sedačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
27.1.13 22:39

Já si ani neumím představit otočnou rukojeť u tříkolky, jak bys pak jela s jedním kolečkem pod nohama, to bys neuřídila :-)
Jinak za mě Slalom supr, nejlepší kočárek s jakým jsem kdy jezdila, a to odpružení/neodpružení vůbec nevadilo, malé se líp usínalo - i na kočičích hlavách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
28.1.13 08:45

@ivulik123 aha :) no to je fuk, hlavně, že to jde otočit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie