Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Wikky píše:
@janikhlavik Myslíš těžký jako váhově? Nepochopila jsem to s těmi koly…nebo myslíš tvrdý, jako že nepruží?
těžký jako váhově
Myslela jsem jestli nemám někde nějak moc utažené šrouby, že to potom težko jede. No ale asi to tím nebude, prostě jen není tak lehkej, jak jsem čekala no
![]()
@janikhlavik A co jsi měla předtím za kočárek? Já měla jeden 17kg a druhý 15kg, takže 10,5kg je pro mne nyní pohodička
Spíš je to tím, že je to tříkolka, takže je to asi nezvyk. Já na Slalom nedám dopustit a uvažuji o koupi Jané Nomad jako druhý kočárek k babičce.
@Wikky píše:
@janikhlavik A co jsi měla předtím za kočárek? Já měla jeden 17kg a druhý 15kg, takže 10,5kg je pro mne nyní pohodička![]()
Spíš je to tím, že je to tříkolka, takže je to asi nezvyk. Já na Slalom nedám dopustit a uvažuji o koupi Jané Nomad jako druhý kočárek k babičce.
Před tím jsem měla x-lander xa 2008. Janéčko jsem kupovala teké kvůli těm všem super hodnocením, co jsem tady a všude četla, ale nevím, nevím, jestli jsem neudělala chybu
Janéčko je sice větší, ale váhově je na tom stejně. že je to tříkolka mě nijak nevadí, naučila jsem se jí ovládat celkem brzo, ale malej se v něm pořát hroutí ke straně a sjíždí dolu a tak jsem spíše v rozpacích a naštvaná ![]()
Záleží na nafouknutí kol. hodně nafouknutý je jakoby lehčí, snáz jede, ale víc drncá, vyfouknutá nedrncají, ale člověk se víc nadře
Holky, co máte slaloma, má tu náhradní stříšku na sporťák s okýnkem, je černo-béžová a má i odepínací slonu proti slunci, nechcete jí? pořád o ní brnkám ve skříni, slaloma už nemám a nemá jí kdo využít
@DianaAndílek píše:
Holky, co máte slaloma, má tu náhradní stříšku na sporťák s okýnkem, je černo-béžová a má i odepínací slonu proti slunci, nechcete jí? pořád o ní brnkám ve skříni, slaloma už nemám a nemá jí kdo využít
mohla bych foto a cenu???
@DianaAndílek píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ten kšíltík se dá nějak schovat??? nepoužíváte??? jde to na všechny roky výroby???
Jde odepnout je na zip, a nepoužívám protože jsem kočár prodala a tohle mi po něm zůstalo
@DianaAndílek stříška je super. Já mám tu svoji úplně vyšisovanou. Na jakou kolekci jsi ji měla šitou? Na fotce to vypadá jako bílá, je spíš bílá nebo hodně béžová?
@DianaAndílek tak to mě mrzí, psala jsem teď i přes MMB.
A můžu se zeptat, kde jste ji sehnala?
Ženy, taky se přidám. Kdyby měl někdo zájem o slídové prodloužení boudy, co šije paní Natydom na MMB, tak se mi prosím ozvěte. Janéčko už jsem prodala a slídové prodloužení mi zůstalo. Myslela jsem, že ho využiju na další kočár, ale tam už není potřeba, tak mi tady leží.
@Lennn na mmb ale to už je dávno a už nevím kdo to byl ale dejte tampožadavek na ušití a ona se ozve