Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
22.2.13 17:25
@Wikky píše:
@janikhlavik Myslíš těžký jako váhově? Nepochopila jsem to s těmi koly…nebo myslíš tvrdý, jako že nepruží?

těžký jako váhově :think: Myslela jsem jestli nemám někde nějak moc utažené šrouby, že to potom težko jede. No ale asi to tím nebude, prostě jen není tak lehkej, jak jsem čekala no :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
22.2.13 18:34

@janikhlavik A co jsi měla předtím za kočárek? Já měla jeden 17kg a druhý 15kg, takže 10,5kg je pro mne nyní pohodička :lol: :mrgreen: Spíš je to tím, že je to tříkolka, takže je to asi nezvyk. Já na Slalom nedám dopustit a uvažuji o koupi Jané Nomad jako druhý kočárek k babičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
23.2.13 12:38
@Wikky píše:
@janikhlavik A co jsi měla předtím za kočárek? Já měla jeden 17kg a druhý 15kg, takže 10,5kg je pro mne nyní pohodička :lol: :mrgreen: Spíš je to tím, že je to tříkolka, takže je to asi nezvyk. Já na Slalom nedám dopustit a uvažuji o koupi Jané Nomad jako druhý kočárek k babičce.

Před tím jsem měla x-lander xa 2008. Janéčko jsem kupovala teké kvůli těm všem super hodnocením, co jsem tady a všude četla, ale nevím, nevím, jestli jsem neudělala chybu :roll: Janéčko je sice větší, ale váhově je na tom stejně. že je to tříkolka mě nijak nevadí, naučila jsem se jí ovládat celkem brzo, ale malej se v něm pořát hroutí ke straně a sjíždí dolu a tak jsem spíše v rozpacích a naštvaná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.2.13 18:00

Záleží na nafouknutí kol. hodně nafouknutý je jakoby lehčí, snáz jede, ale víc drncá, vyfouknutá nedrncají, ale člověk se víc nadře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.3.13 15:22

Holky, co máte slaloma, má tu náhradní stříšku na sporťák s okýnkem, je černo-béžová a má i odepínací slonu proti slunci, nechcete jí? pořád o ní brnkám ve skříni, slaloma už nemám a nemá jí kdo využít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
5.3.13 15:57
@DianaAndílek píše:
Holky, co máte slaloma, má tu náhradní stříšku na sporťák s okýnkem, je černo-béžová a má i odepínací slonu proti slunci, nechcete jí? pořád o ní brnkám ve skříni, slaloma už nemám a nemá jí kdo využít

mohla bych foto a cenu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.3.13 16:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
5.3.13 16:17
@DianaAndílek píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

ten kšíltík se dá nějak schovat??? nepoužíváte??? jde to na všechny roky výroby???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
5.3.13 17:55

Jde odepnout je na zip, a nepoužívám protože jsem kočár prodala a tohle mi po něm zůstalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
6.3.13 18:01

@DianaAndílek stříška je super. Já mám tu svoji úplně vyšisovanou. Na jakou kolekci jsi ji měla šitou? Na fotce to vypadá jako bílá, je spíš bílá nebo hodně béžová?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
6.3.13 18:04

@Lennn už je prodaná, je to na všechny sporťáky, a je béžová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
6.3.13 18:05

@DianaAndílek tak to mě mrzí, psala jsem teď i přes MMB.
A můžu se zeptat, kde jste ji sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
6.3.13 18:41

Ženy, taky se přidám. Kdyby měl někdo zájem o slídové prodloužení boudy, co šije paní Natydom na MMB, tak se mi prosím ozvěte. Janéčko už jsem prodala a slídové prodloužení mi zůstalo. Myslela jsem, že ho využiju na další kočár, ale tam už není potřeba, tak mi tady leží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
6.3.13 18:48

@Lennn na mmb ale to už je dávno a už nevím kdo to byl ale dejte tampožadavek na ušití a ona se ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
6.3.13 20:35

@Beru můžeš prosím hodit fotku, o co se přesně jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí