Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTak to, co popisuješ, mi dělala už ta nová bouda - ta, kterou sjme si už nechali… Ale můžeš to zkusit… Já tu první reklamovala, protože v nataženým stavu se prostě propadala a nedržela vůbec vypnutá. Musela jsem jezdit s nedocvaklou boudou a štvalo mě to.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Holky nechala jsem si ušít tuhle podložku, akorát teda na fotce je do jiného kočárku, látka bude stejná paní šije i přímo na Slaloma
Naše malá je prcek, takže bez fusaku by tam pak asi pěkně lítala…
a myslím že i z praktických důvodů to bude fajn, lepší matroš na sezení v létě kvůli pocení a když se umaže, hodim do pračky… Z téhle látky je podložka sice dražší, paní jí objednává z Německa, ale prý je hodně kvalitní… Tak jsem na ni zvědavá až přijde… ![]()
No tak teď nevím, jestli to vůbec riskovat a reklamovat ji, aby to nebylo ještě horší ![]()
@xmarge píše:
Tak to, co popisuješ, mi dělala už ta nová bouda - ta, kterou sjme si už nechali… Ale můžeš to zkusit… Já tu první reklamovala, protože v nataženým stavu se prostě propadala a nedržela vůbec vypnutá. Musela jsem jezdit s nedocvaklou boudou a štvalo mě to.
@Wikky Je to u fotky nahoře je to z Mimibazaru, nahoře nad fotkou máš jméno… můžeš mrknout na celé její fotoalbum, jaké má látky a co všechno šije…
@HARPER podložka je opravdu luxusní ![]()
Já dneska kočárek prodala. Je mi trošku smutno, ale zároveň se těším, protože teď budeme jezdit hlavně na kole
Sam už v kočáře nechtěl být, taky už pěkně velký kus ujde pěšky, takže jsem se rozhodla, že je zbytečné, aby nám tu celé léto zavazel. Inzerát jsem dala ve středu a dneska je kočárek prodaný, super, takovou rychlost jsem ani nečekala
. Určitě sem ale budu nakukovat
.
@Markéta2208 Tak to je super, že se Janéčka tak dobře prodávaj! ![]()
@sam56 píše:
No tak teď nevím, jestli to vůbec riskovat a reklamovat ji, aby to nebylo ještě horší
Takhle se Sofince před pár dny líbilo poprvé ve sportáku…
Máme tam to slídové prodloužení boudy, tak koho zajímá jak to vypadá, mrkněte… ![]()
Vypadá to super, musím už si jí taky objednat, jenom jsem se k tomu pořád ještě nedokopala ![]()
@HARPER píše:
Takhle se Sofince před pár dny líbilo poprvé ve sportáku…Máme tam to slídové prodloužení boudy, tak koho zajímá jak to vypadá, mrkněte…
A myslíš že mi to vezmou i skoro po roce co ten kočár mám? Já to předtím nechtěla posílat, protože představa, že jenom kvůli boudičky budu hned bez kočáru se mi fakt nelíbila
@womanz píše:
Jen reklamuj, já jsem taky reklamovala a nová bouda už to nedělá