Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@Lussye píše:
@Culie tu máš ty fotky
@Culie http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tady od paní, brala jsem si od ní i ten držík na láhev ![]()
Díky a napsala si že to chceš prostě žluté k tomuhle kočárku??? drží to tam hezky??? za jak dlouho ti to došlo???
@Lussye píše:
@Culie http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tady od paní, brala jsem si od ní i ten držík na láhev
@Culie píše:
Díky a napsala si že to chceš prostě žluté k tomuhle kočárku??? drží to tam hezky??? za jak dlouho ti to došlo???
drží to dobře, poslala jsem jí odkaz z obrázkem, zda by to šlo sladit, a čekala jsem asi 3 týdny.
Je to výborný, už mi na malou nesněží, a nefouká. ![]()
@HARPER píše:
No já právě včera koukala na MMB i na použitý a nic moc tam teda není, nebo je to celkem drahý, já dávala za zimní Aesthetic po jednom dítěti z MMB 600,– a je super i barevně nám uplně ladí s kočárkem, ten podzimní-jarní co mám doma nevím co je za značku, je nový z krámu, kámoška mi ho nechala za nákupku a vyšel na 340,– takže mi to ted Mimáči přijde všechno nějak drahý![]()
![]()
Taky jsem koukala na MMB a ještě tam toho moc není. Docela drahé, já bych asi do té deky nešla, myslím si, že fusak je lepší. Trošku mi ale vadí, že ten zip je uprostřed a nemůže se dítě pěkně přikrýt, jako u zimního. Mám taky Aesthetic a jsem jím rozmazlená. Aesthetic má také jarní, ale s tím nemám zkušenost.
No to je teda pálka za takový obyčejný fusak
ještě že si takové věci šiju sama
já se pak chystám udělat i slabší deku na jaro pač ta zimní mi příjde moc silná a není na uchycení, ale teď to jde pač malá je zavřená ve fusaku.
@Lussye A z jakého materiálu to šiješ? Taky bych si to klidně ušila sama…jen nevím, ten materiál. Zda obyčejný flees, aby se v tom malý nepotil atd..
@Wikky píše:
@Lussye A z jakého materiálu to šiješ? Taky bych si to klidně ušila sama…jen nevím, ten materiál. Zda obyčejný flees, aby se v tom malý nepotil atd..
já fusak i deky dělala z fleecu, a v pohodě. jsou různé síly, tak se dá sehnat i slabší.
@Wikky píše:
@Lussye Jarní podšiješ bavlnou? Tak to má Emitex…
to ještě nevím, možná jo, bylo by to asi nejlepší ani nevím jaký obrázek tam udělám, zimní jsem dělala z ještěrkou ![]()
@Lussye jé ty jsi šikulka… Já jsem vyučená dámská krejčová, taky si dost ušiju, ale nemám moc dobrý stroj a tyhle silnější materiály se mi špatně šijou, takže raději si někde objednám… ![]()