Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4401
11.3.13 14:33
Díky moc…vypadá to fajn, víš jěště od koho sis to enchala dělat?? já jen váhám zda to jěště užiju, ted už budue teplo, ale jěště si myslím že příští rok budme potřebovat, ikdyž už jí budou dva, tak v zimě kočár asi jěště upotřebíme, jezdíme často do Prahy k babičce
ale aby jí to tam nevadilo když bude sedět
@Lussye píše:
@Culie tu máš ty fotky :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
11.3.13 14:41

@Culie http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tady od paní, brala jsem si od ní i ten držík na láhev :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
11.3.13 15:05

Díky a napsala si že to chceš prostě žluté k tomuhle kočárku??? drží to tam hezky??? za jak dlouho ti to došlo???

@Lussye píše:
@Culie http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tady od paní, brala jsem si od ní i ten držík na láhev :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
11.3.13 15:07
@Culie píše:
Díky a napsala si že to chceš prostě žluté k tomuhle kočárku??? drží to tam hezky??? za jak dlouho ti to došlo???

drží to dobře, poslala jsem jí odkaz z obrázkem, zda by to šlo sladit, a čekala jsem asi 3 týdny.
Je to výborný, už mi na malou nesněží, a nefouká. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
11.3.13 15:21

@Lussye taky to mám od téhle paní… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
12.3.13 12:46
@HARPER píše:
No já právě včera koukala na MMB i na použitý a nic moc tam teda není, nebo je to celkem drahý, já dávala za zimní Aesthetic po jednom dítěti z MMB 600,– a je super i barevně nám uplně ladí s kočárkem, ten podzimní-jarní co mám doma nevím co je za značku, je nový z krámu, kámoška mi ho nechala za nákupku a vyšel na 340,– takže mi to ted Mimáči přijde všechno nějak drahý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky jsem koukala na MMB a ještě tam toho moc není. Docela drahé, já bych asi do té deky nešla, myslím si, že fusak je lepší. Trošku mi ale vadí, že ten zip je uprostřed a nemůže se dítě pěkně přikrýt, jako u zimního. Mám taky Aesthetic a jsem jím rozmazlená. Aesthetic má také jarní, ale s tím nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
12.3.13 12:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
12.3.13 13:23

No to je teda pálka za takový obyčejný fusak :think: ještě že si takové věci šiju sama :lol: já se pak chystám udělat i slabší deku na jaro pač ta zimní mi příjde moc silná a není na uchycení, ale teď to jde pač malá je zavřená ve fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
12.3.13 13:47

@Lussye A z jakého materiálu to šiješ? Taky bych si to klidně ušila sama…jen nevím, ten materiál. Zda obyčejný flees, aby se v tom malý nepotil atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
12.3.13 13:48
@Wikky píše:
@Lussye A z jakého materiálu to šiješ? Taky bych si to klidně ušila sama…jen nevím, ten materiál. Zda obyčejný flees, aby se v tom malý nepotil atd..

já fusak i deky dělala z fleecu, a v pohodě. jsou různé síly, tak se dá sehnat i slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
12.3.13 13:54

@Lussye Jarní podšiješ bavlnou? Tak to má Emitex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
12.3.13 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
12.3.13 14:00
@Wikky píše:

to ještě nevím, možná jo, bylo by to asi nejlepší ani nevím jaký obrázek tam udělám, zimní jsem dělala z ještěrkou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
12.3.13 14:19

@Lussye Já už jsem koukala, je parádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
12.3.13 17:56

@Lussye jé ty jsi šikulka… Já jsem vyučená dámská krejčová, taky si dost ušiju, ale nemám moc dobrý stroj a tyhle silnější materiály se mi špatně šijou, takže raději si někde objednám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí