Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@sam56 píše:
Holky nedávaly jste některé kočár na servisní prohlídku do Handy? a popřípadě kolik stála? Já jsem dala o víkendu sporťák a myslela jsem, že to přestane tak rachtat, když s tím jede, že tam skákala ta korba, ale dělá to pořád, pokud jedu třeba po posypané cestě, tak tam prostě něco jakoby klepe, tak nevím, nebo si říkám, jestli to nemám spíše reklamovat, dělá vám to taky?
všechny nacvakávací korby u všech typů kočárků malinko „cvakaj“. Zkus si malinko upustit kola, bude to lepší ![]()
Já už právě nemám korbu, ale sporťák a když jedu třeba po kamínkách, tak mi příjde že to klepe stejně jako s tou korbou, ale to už by nemělo, ne? nevím, jestli ten podvozek není celý nějaký uvolněný, já jsem s tím kočárkem spokojená, ale nechápu, proč musím mít pořád nějaký problém ![]()
@womanz píše:
všechny nacvakávací korby u všech typů kočárků malinko „cvakaj“. Zkus si malinko upustit kola, bude to lepší
@sam56 píše:
Holky nedávaly jste některé kočár na servisní prohlídku do Handy? a popřípadě kolik stála? Já jsem dala o víkendu sporťák a myslela jsem, že to přestane tak rachtat, když s tím jede, že tam skákala ta korba, ale dělá to pořád, pokud jedu třeba po posypané cestě, tak tam prostě něco jakoby klepe, tak nevím, nebo si říkám, jestli to nemám spíše reklamovat, dělá vám to taky?
korba klape protože je volněji a cvaká do té podnožky…dejte jí o jeden stupeň dolů a nebude cvakat
Já jsem na dno korby nalepila malý plíšek z filcu…a neklepe, nebo spíš klepe ale necvaká.
jak tu někdo psal, že mu rachtá konstrukce, tak to rachtá z toho, že když kočárek nýtovali, tak jsou kousky ´hliníku v trubkách a pak to tak chrastí…s tím se nic neudělá.
@sam56 píše:
měla jsem tam na tý první zadarmo, teď někdy bych se měla zas tam vydat, máme brzdu z krkonoš v pérdeli. taky mě zajímá, kolik si berou.
Tak já to asi brzo zjistím, kolik berou, protože mě to pěkně štve, tak mi nezbyde nic jiného než to tam poslat, příjde mi že mám uvolněnou konstrukci a proto to dělá, tak to tam pošlu a hotovo a pak napíšu kolik to stálo
@Saroya píše:
měla jsem tam na tý první zadarmo, teď někdy bych se měla zas tam vydat, máme brzdu z krkonoš v pérdeli. taky mě zajímá, kolik si berou.
@sam56 píše:
Tak já to asi brzo zjistím, kolik berou, protože mě to pěkně štve, tak mi nezbyde nic jiného než to tam poslat, příjde mi že mám uvolněnou konstrukci a proto to dělá, tak to tam pošlu a hotovo a pak napíšu kolik to stálo
Ty jsi psala, že ti to dělá u sportáku, jo? Tak to je divný… U hluboké je to tím jak je tam nacvaklá korba, tak drnčí spíš právě ta korba, ale u sportáku mi teda nedrnčí nic, co jsme přešli právě na sporták je uplně klid a zlepšili se i jízdní vlastnosti… tam už nemá co drnčet… ![]()
No právě, že mi to dělá u sporťáku, já si myslela, že když dám sporťák, tak že bude klid a když prostě jedu po cestě a není úplně hladká, tak to drnčí jako by tam byla korba a nepřišla jsem na nic, co by to mohlo dělat, tak nevím, čím by to mohlo být, jenom se mi zdá, že když ten kočárek nazvednu, tak jakoby ta přední část, kde je to kolečko se mi docela dost hýbá, vím, že je ohebná kvůli skládání, ale mi se zdá, že je jakoby uvolněná a hýbá se při rozložení
@HARPER píše:
Ty jsi psala, že ti to dělá u sportáku, jo? Tak to je divný… U hluboké je to tím jak je tam nacvaklá korba, tak drnčí spíš právě ta korba, ale u sportáku mi teda nedrnčí nic, co jsme přešli právě na sporták je uplně klid a zlepšili se i jízdní vlastnosti… tam už nemá co drnčet…
Ahoj holky, prosím radu ohledně sporťáku, mám v něm malou, ale šíleně na ni svítí sluníčko, máte nějakou dobrou, ale fakt dobrou clonu, nebo slunečník, který se dá nastavovat na různé strany? Malá mi v něm křičí a couvat se s ním pořádně nedá. A ještě prosím o doporučení nějaké podložky na léto, proti pocení.
Všem děkuji.
@Saroya Sasoyo a ta prohlídka zdarma je nějak podmíněná? Do určité doby od zakoupení, nebo ne? ![]()
@AmyApraxia píše:
Ahoj holky, prosím radu ohledně sporťáku, mám v něm malou, ale šíleně na ni svítí sluníčko, máte nějakou dobrou, ale fakt dobrou clonu, nebo slunečník, který se dá nastavovat na různé strany? Malá mi v něm křičí a couvat se s ním pořádně nedá. A ještě prosím o doporučení nějaké podložky na léto, proti pocení.Všem děkuji.
Mrkni pár stránek dál, není to dlouho co jsem dávala odkaz jak na clonu, tak podložku do kočárku, tak at to pořád nevkládáme dokola… oboje už mám doma a super!
@AmyApraxia píše:
Ahoj holky, prosím radu ohledně sporťáku, mám v něm malou, ale šíleně na ni svítí sluníčko, máte nějakou dobrou, ale fakt dobrou clonu, nebo slunečník, který se dá nastavovat na různé strany? Malá mi v něm křičí a couvat se s ním pořádně nedá. A ještě prosím o doporučení nějaké podložky na léto, proti pocení.Všem děkuji.
Mrkni na str. 134, tam je odkaz na podložku, paní šije na všechny druhy kočárků a má na výběr různé látky… na té samé straně jsem vkládala i fotku toho stínítka na boudu, to objednáš na Mimibazaru od uživatele Natydom, paní to tam má nafoceno v albu… ![]()
@HARPER Harper, strašně moc Ti děkuji za ochotu, já jsem běžně prošla a na nic jsem nenarazila, jsem ještě na dvou dalších diskuzích, hledám golfky, ale ne uplně golfky, takže buď Cybex Callisto, nebo Baby jogger city mini, takže mám teď všeho plnou hlavu.
Děkuji moc, jdu to shlédnout. ![]()
@AmyApraxia píše:
@HARPER Harper, strašně moc Ti děkuji za ochotu, já jsem běžně prošla a na nic jsem nenarazila, jsem ještě na dvou dalších diskuzích, hledám golfky, ale ne uplně golfky, takže buď Cybex Callisto, nebo Baby jogger city mini, takže mám teď všeho plnou hlavu.![]()
![]()
Děkuji moc, jdu to shlédnout.
Není zač… ![]()