Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
6.3.13 20:51

Holky měla bych na vás dotaz. Taky vám kočárek vrže? Jezdíme s ním 3 a půl měsíce a vrže teda dost!!! Pomůže promazání??
Díky za rady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
6.3.13 20:53

@xmarge Foto ti můžu dodat zítra, ale pro představu je to tohle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
6.3.13 20:55

Mi kočárek vrzal už snad po měsíci a pořád jsem ho promazávala, chvíli to bylo ok a pak znovu, pak jsem trošku vyfouklá kolečka a teď už je to tak 5 měsíců ok a zrovna v neděli jsem kolečka dofoukala a opět začal vrzat, tak jsem je rychle vyfoukla a je to ok, tak to asi bylo tím

@cosinka píše:
Holky měla bych na vás dotaz. Taky vám kočárek vrže? Jezdíme s ním 3 a půl měsíce a vrže teda dost!!! Pomůže promazání??
Díky za rady :dance:
  • Citovat
  • Upravit
sam56
6.3.13 20:56

A za kolik ji budeš prodávat? Právě nad tím prodloužením přemýšlím o víkendu se chystám, že už asi dáme skoro po roce sporťák, tak uvidím, jak bude vypadat a pak bych si ji možná koupila

@Beru píše:
@xmarge Foto ti můžu dodat zítra, ale pro představu je to tohle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
  • Citovat
  • Upravit
4672
7.3.13 19:50
@sam56 píše:
A za kolik ji budeš prodávat? Právě nad tím prodloužením přemýšlím o víkendu se chystám, že už asi dáme skoro po roce sporťák, tak uvidím, jak bude vypadat a pak bych si ji možná koupila

Skoro po roce sporťák? To máte nějakého drobečka? Dceři je 6 měsíců a už je ve sporťáku, ale teda je to taky tím, že jsme jeli teď na hory a nechtěla jsme do plně naloženého auta ještě cpát tu korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
7.3.13 20:24

@andreiika Naší malé bude osm měsíců a také se zatím v pohodě vejde do korby i s fusakem, ale před pár dny jsem sporták vytáhla, malé se v hluboké už prostě nelíbilo a pořád se zvedala… takže si o to tak nějak sama řekla.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
7.3.13 20:35

děvčata, vy se máte:o) Já musela dát syna do sporťáku už v 4,5 m… Byl prostě dlouhej a v korbě zbývalo asi 5 cm (možná míň) a to jsme jezdili už bez fusaku:oD A pravda, že v 16m vypadá na 2 roky:oD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.3.13 21:21

Tak já musela dát malou do sporťáku taky ve 4,5 měsícíh né protože by se tam nevlezla, ale řvala jak tygr, nechtěla ležet a koukat do blba takže šla do spoťáku BYL KLID

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
7.3.13 21:34

Malá je na 11 měsíců docela prcek, měla 69 cm, tak se mi tam ještě v pohodě vejde i s fusakem a sporťák už chci spíše dát proto, že když zrovna nespí, tak se jí to moc nelíbí, ale moc s kočárem nechodím, protože jinak nespí, tak když jde spát, tak musí kočár stát, ale až začne být hezky, tak začneme zase chodit na procházky, tak se chystám to přehodit, ale jinak jsem ráda, že mi tam tak dlouho vešla, ani bych neřekla, že tam tak dlouho bude :) My jsme byli asi před 14 dny na horách a nejdříve jsem chtěla dát sporťák, ale nakonec jsem se i s tou korbou tahala, ať je jí tam tepleji :)

@andreiika píše:
Skoro po roce sporťák? To máte nějakého drobečka? Dceři je 6 měsíců a už je ve sporťáku, ale teda je to taky tím, že jsme jeli teď na hory a nechtěla jsme do plně naloženého auta ještě cpát tu korbu.
  • Citovat
  • Upravit
4672
8.3.13 16:26

@HARPER Kristýnka není žádný obr, ale se zimním fusakem od Emitexu je tam fakt zaražená, že se hnout nemůže. A přeci jen už chce taky koukat co se děje kolem, i když je v tom sporťáku docela „zapadlá“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
8.3.13 16:26
@Beru píše:
@xmarge Foto ti můžu dodat zítra, ale pro představu je to tohle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

A nesvítí přes to průhledné moc sluníčko? Abych musela pak pořizovat ještě neprůsvitné. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
8.3.13 20:18

@andreiika No právě, Emitex fusak je obr, já ho nechtěla, když jsem ho viděla v krámě na živo, bylo mi jasný, že s ním by se malá do korby v zimě nevlezla… :mrgreen: mám Aesthetic a ten je super měkoučkej a skladnej… Jinak to slídové prodloužení mám taky, dávala jsem sem tenkrát já snad jako první fotku… ted jsme ho zkoušeli je v něm taková sítovina, takže dělá trošku polostín, ale na uplné zastínění by bylo lepší to neprůhledné, ale to já nechtěla, myslim, že by malé vadilo, že přez to moc nevidí, mám to spíš jako ochranu před větrem a hlavně to vypadá líp, než to látkové, které je uplně z jiného materiálu než boudička, já mám ten neoprenový matroš a boudičku béžovou a jiný odstín a barva musí vypadat blbě… na pořádný stín jsem si objednala slunečník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
8.3.13 23:24

Holky, nevím, jestli jsem to tu někde nečetla, ale náhodou nereklamovala jste některá boudičku u hluboké korby? Mi se zdá že je křivě ušitá, má takový jiný tvar, tak jsem jí chtěla reklamovat, když jí teď už nebudu používat, ale nevím, jestli to má cenu jí vůbec do prahy posílat. Uznali vám takovou reklamaci? díky moc

• Citovat
  • Upravit
6624
8.3.13 23:51
@sam56 píše:
Holky, nevím, jestli jsem to tu někde nečetla, ale náhodou nereklamovala jste některá boudičku u hluboké korby? Mi se zdá že je křivě ušitá, má takový jiný tvar, tak jsem jí chtěla reklamovat, když jí teď už nebudu používat, ale nevím, jestli to má cenu jí vůbec do prahy posílat. Uznali vám takovou reklamaci? díky moc

já jsem boudu u korby reklamovala. Byla křivě ušitá, takže když jsem boudu napnula, aby stínila kočárek a zaklapla, tak se to vypnutí prolomilo dovnitř a nešlo zpátky, ani když jsem do něj zevnitř bouchala… Reklamaci uznali a rovnou nám dali novou boudu. Prý je to dost častý, nebyli jsme první, kdo to reklamoval, nějak blbě ušité…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
9.3.13 01:15

Já když ji vypnu, tak se mi taky propadne dovnitř, ale vrátí se i sama zpět, jenom vidím, když stojí, že to je křivé a když fouká, tak se mi převrací dovnitř, tak si myslím, že by to mohlo být křivě ušité, tak to asi zkusím a pošlu tam, tak snad mi to taky uznají. díky moc

@xmarge píše:
já jsem boudu u korby reklamovala. Byla křivě ušitá, takže když jsem boudu napnula, aby stínila kočárek a zaklapla, tak se to vypnutí prolomilo dovnitř a nešlo zpátky, ani když jsem do něj zevnitř bouchala… Reklamaci uznali a rovnou nám dali novou boudu. Prý je to dost častý, nebyli jsme první, kdo to reklamoval, nějak blbě ušité…
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4