Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
22.1.13 11:04

@xmarge jsou tam strčeny takové dráty za ty se to na boubu natáhne a na koncích zapíná na cvoky… ten drát je i vepředu, hezky to drží tvar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
22.1.13 12:14

@HARPER a když to není potřeba (je krásně), dá se to nějak zaklopit do boudy, nebo to tam takhle trčí furt a musí se to celý sundat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.1.13 12:41

@xmarge Já to mám taky a nesundávám to. Jde to krásně zaklopit dovnitř boudičky :palec: A řekla bych, že svůj účel to plní dobře. Je to hodně velký rozdíl, jet bez toho a s tím, malý je více chráněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.1.13 13:24

@Beru Jé tak to je fajn, já ještě odzkoušeno nemám, naší malé je šest měsíců pryč, ještě je v hluboké, ale myslim si, že už brzy vyzkoušíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
22.1.13 13:49

@Beru tak ještě poslední blbá otázka - když se to zaklopí do boudičky, jde ta bouda pak normálně scvaknout? Já totiž většinou jezdím se scvaknutou boudou, jen když sněží nebo fouká, tak boudu natahuju nad dítě, tak aby mi to tam všechno nejak vzájemně nepřekáželo:o) Díky moc i @HARPER za odpovědi:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.1.13 13:52

@xmarge Jo, jde to :-) Zaklápím tu clonu dovnitř a pak ještě odklopuju boudičku, když jdem třeba do obchodu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
22.1.13 20:31

Děkuju moc za info:o) Asi to taky objednám. o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
22.1.13 21:33

Mě to prodloužení boudy poslala paní omylem 2×… Jsem pak to druhé posílala zpátky :mrgreen: Ale to první bylo lepší, byl to takový super matroš to průhledný a uvnitř byla jakoby zalisovaná ta černá sítovina, ale to druhé co přišlo bylo dvojité, nejdřív ten igelit a pod tím sítová látka, jakoby podšívkovina… takže to jsem vrátila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
27.1.13 17:33

Ahojte, prosím mohl by mi někdo odpovědět, četla jsem recenze na jané slalom, protože mám o něj zájem, ale v jedné recenzi jsem se dočetla, že nemá odpružení, takže mimi v něm hrozně drkotá. Nikdo jiný si na to ale nestěžoval…Jak je to tedy? Má odpružení, nebo nemá? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
27.1.13 17:36

@March7 Odpružení má, ale celkem malé…Nicméně to drncání dětem nijak nevadí, řekal bych, že se jim to spíš líbí… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
27.1.13 17:57

@HARPER Díky, asi je třeba vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.1.13 18:08

@March7 pokud máš možnost tak vyzkoušej, ono když vozíš mimi na ležato v hluboké korbě tak je to asi víc znát že to mimi třeba nadskakuju při nerovnostech na cestě, my jsme jezdili v korbě v zimě na léto jsem dávala sporťák tak ti můžu na rovinu řict že malé to určitě nevadilo a ani teď jí to nevadí, já bych kočár neměnila jsem ráda že ho mám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
27.1.13 18:11

@ivulik123 děkuji :) My právě čekáme mimčo na léto… zatím jsem asi lepší kočár nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
27.1.13 18:16

@March7 já jsem fakt spokojená, až na to že moje malá je antikočárková :? v kočárku vůbec nespí :zed: :zed: :zed: jenom jako mimuško a teď tam vydrží tak 30min a je řev chce jenom chodit, tak zvažuju že kočárek asi na léto prodám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
27.1.13 19:01

@ivulik123 jé, tak to bychom si ho pak mohli koupit my :) Za kolik si myslíš, že bys chtěla prodat a co všechno k tomu máš? Myslím hluboká, sporťák, autosedačka a tak :) Jakou barvu máš? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí