Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo, já budu sporťák asi reklamovat:o( nějak se podělala ta spona, která drží polohování zad (zakončení těch pásků, co se upíná na konstrukci) a neustále vypadává. Dneska za procházku asi 4×, včera cestou na a z plavání 6×
. Ten plast se prostě nějak povolil a nechce na konstrukci držet.
Holky vy co máte fusak emitex jak jste ho prosím přidělali do kočárku??? Máme ten nejnovější typ a má se to nějak přehodit přez opěradlo aby to neklozalo a nějak nevíme jak na to.
Díky ![]()
@cosinka píše:
Holky prosím poradíte mi, který rukávník je na janéčko nejlepší? Mám emitex a nějak mi nepasuje.Vadí tam ta brzda. Děkuji moc za rady
já mám taky od Emitexu a bez problémů. Chce to povolit brzdu a přidělat tak aby nepřekážela.
@Luisiana nevím jestli to už někdo psal, ale podle mě jsou dobrý chrániče na kolečka…se šusťáku do auta, aby nebylo celý uprasený
@andreiika Když už jsme u toho auta. Vadí mi, že po složení kočárku potah stříšky leží v autě v kufru, tak pod to dávám deku, aby se mi potah neušpinil. Má to i nová kolekce, já mám 2007.
@Wikky no já mám zatím hluboký kočár, ale tohle by mě asi taky štvalo. Oni se dají koupit myslím šusťákové obaly na celý kočár, ale kdo by to tam chtěl furt rvát. Podložit to je asi nejlepší.
Jinak jsem se do téhle diskuze jukla akorát včas, abych viděla vaše doporučení na tu kapsičku na pláštěnku - už jsem objednala
Asi jste to viděli, ale ta stejná maminka šije i „prodloužení“ boudičky - kamarádka si hrozně stěžovala že je ta stříška krátká, tak tohle by bylo řešení. http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Pokud to sem už někdo dával, tak se omlouvám ![]()
To prodloužení boudy je fajn, já asi budu objednávat tuhle, ale až dám sporťák, to bude asi až na jaře, tak pak bych si to chtěla objednat
@andreiika píše:
@Wikky no já mám zatím hluboký kočár, ale tohle by mě asi taky štvalo. Oni se dají koupit myslím šusťákové obaly na celý kočár, ale kdo by to tam chtěl furt rvát. Podložit to je asi nejlepší.Jinak jsem se do téhle diskuze jukla akorát včas, abych viděla vaše doporučení na tu kapsičku na pláštěnku - už jsem objednalaAsi jste to viděli, ale ta stejná maminka šije i „prodloužení“ boudičky - kamarádka si hrozně stěžovala že je ta stříška krátká, tak tohle by bylo řešení. http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Pokud to sem už někdo dával, tak se omlouvám
@sam56 píše:
To prodloužení boudy je fajn, já asi budu objednávat tuhle, ale až dám sporťák, to bude asi až na jaře, tak pak bych si to chtěla objednat
já budu jezdit se sportákem taky až na jaře, ale objednávám si to už ted ![]()
@MDzTU já jsem to fotila a vkládala fotky, tak mrkni do fotoalba tématu, tam je ten postup nafocený.
Kapsu na pláštěnku jsem si už taky objednala
dík za radu a asi objednám i nějaký organizér na madlo, abych ji tam mohla hodit hračky ![]()
@sam56 píše:
@Culie jj,asi to taky objednám dneska u nás dosti fouká tak mi bylo maličké líto že není líp chráněná ![]()
@ivulik123 píše:
@Culie jj,asi to taky objednám dneska u nás dosti fouká tak mi bylo maličké líto že není líp chráněná
@HARPER píše:
Holky, jdu se pochlubit, nechávám si od jedné paní na MMB ušít tohle slídové prodloužení boudy na sportákfoto je od jedné maminky co tu na Emiminu prodávala kočárek, jukla jsem na fotky a hned jí napsala, kde to sehnala, mě se to moc líbí, všude maj jen to klasické prodloužení boudy přez které pak dítě nevidí, mě se tohle děsně líbí
Jé, díky za tip. Už jsem paní taky psala. Dneska jsme s kočárem poprvé vyjeli do sněhu a nelíbilo se mi, že na malého dost sněžilo, tak snad tohle bude fajn
Můžu se zeptat, máš ho už doma? Jestli jo, tak opravdu to dobře kryje proti sněhu a větru?
@Beru @ivulik123 Holky, pokud koupíte, písněte zprávu, jak to funguje proti větru. Já mám tu sluneční clonu a ta se větrem trochu houpe. Jinak já mám od Natydom jak jsem již psala clonu na to velké okno a je to super, uchytává se to za konstrukci boudy a krásně to drží. Můžu jen doporučit, pokud máte starší kolekci.