Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@HARPER Napadá mne, že přes to, ale bude prckovi svítit do obličeje. Já mám clonu hlavně kvůli sluníčku…Jsem zvědavá na zkušenosti…
@Wikky píše:
@HARPER Napadá mne, že přes to, ale bude prckovi svítit do obličeje. Já mám clonu hlavně kvůli sluníčku…Jsem zvědavá na zkušenosti…
Má to v sobě takovou černou sítovinu, něco jako jsou ty mřížky v autobusech, dělá to takový ten polostín… Já to chci hlavně proti větru, mrholení… Myslim, že by malé vadilo, kdyby to bylo neprůhledné a neviděla by… Mám kol. 2011 tu béžovo-černou a boudička je z toho neoprenu a asi by se mi nelíbilo, kdyby ta bouda byla nastavená uplně jiným materiálem a určitě ani barva by nebyla stejná, takže raději tu slídu… ![]()
Jinak teda kapsu na pláštěnku na podvozku mám taky a super věc i s poštovným mě vyšla na 200,– takže super cena, zatím tam mám pláštěnku na hl. korbu, tak doufám, že se pak vejde i ta větší na sporták…
Holky prosím poradíte mi, který rukávník je na janéčko nejlepší? Mám emitex a nějak mi nepasuje.
Vadí tam ta brzda. Děkuji moc za rady
@cosinka já jsem spokojená s rukávníkem od Pinkie, který jde rozdělit na dvě části. Brzdu do něj nedávám, mám ho nakonec rozpojenej a je super.
je to tenhle http://www.pinkie.cz/…-monkey.html
A když beru golfáče, tak se dá dát i na ně:o)
@cosinka já mám objednaný Emitex, zkoušela jsem si ho od kámošky a sedí mi teda super…
@cosinka ta brzda ti jde různě natočit, aby nepřekážela, stačí povolit šroubek…
@HARPER píše:
@cosinka ta brzda ti jde různě natočit, aby nepřekážela, stačí povolit šroubek…
Aha, tak já zkusím tu brzku nějak natočit.
Díky ![]()
Já mám emitex a zezačátku mi tam ta brzda vadila, tak jsem to neměla zapnuté na všechny druky, ale po čase to povolilo a teď už mi sedí super
@cosinka píše:
Holky prosím poradíte mi, který rukávník je na janéčko nejlepší? Mám emitex a nějak mi nepasuje.Vadí tam ta brzda. Děkuji moc za rady
Taštičku na pláštěnku mám, ale sotva jí tam nacpu, takže za mě by mohla být větší, nebo menší pláštěnka ![]()
Emitex mám a taky mi to nedrží, takže sem ho hodila do kouta a asi si zase vystačím s rukavicema
Mám taky kapsičku na pláštěnku, horko těžko tam tu originál narvu, ale když se pak rozlije a já ji musím na rychlo venku vytahovat, tak to je o nervy. Takže když lije několik dní v kuse, vozím ji v košíku, jinak putuje do kapsičky. A rukávník mám Kaiser a ten je krásně veliký, nasadím ho i s brzdou v pohodě.
Musím si postěžovat
Vyprala jsem podložku do kočárku Pinkie v pračce a ta vnitřní výplň se mi úplně zdrcla a mám to teď takové celé nakřivo
Snažím se to vyklepat a vyrovnat do rohů, ale jde to dost blbě. Až po vyprání se dívám, že tam je jenom prát v ruce
Jenomže u podložky je předpoklad, že bude věčně jak prase, ne? Ach jo, jsem fakt naštvaná…Perete to normálně v pračce? Nebo fakt v ruce podle návodu?
@Markéta2208 prala jsem jí zatím jen jednou - v pračce a na ten ruční program, na který peru třeba podprsenky.
No, příště si dám bacha
já to vrzla s oblečením a odstředění 1000 otáček tomu asi neudělalo dobře
Jsem jelito, číst cedulky až po vyprání…Ale nějak mi to nedošlo no ![]()
@Markéta2208 no myslím, že korunu jsi tomu nasadila až těma tisíci otáčkama
![]()
Kapsa na pláštěnku je super, mám ji a nemůžu si vynachválit, vešly mi tam kromě pláštěnky ještě 2 pleny, vlhčené ubrousky, síťka na kočár a deštník, tak super a mám vše při ruce