Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sam56
27.11.12 23:26

Kapsa na pláštěnku je super, mám ji a nemůžu si vynachválit, vešly mi tam kromě pláštěnky ještě 2 pleny, vlhčené ubrousky, síťka na kočár a deštník, tak super a mám vše při ruce

@Wikky píše:
@Luisiana
slída proti větru od Natydom z MMB
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

clona na velké okno u starší kolekce

kapsa na pláštěnku na podvozek - osobně nemám, ale přemýšlím
  • Citovat
  • Upravit
1267
28.11.12 07:05

@HARPER Napadá mne, že přes to, ale bude prckovi svítit do obličeje. Já mám clonu hlavně kvůli sluníčku…Jsem zvědavá na zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.11.12 08:30
@Wikky píše:
@HARPER Napadá mne, že přes to, ale bude prckovi svítit do obličeje. Já mám clonu hlavně kvůli sluníčku…Jsem zvědavá na zkušenosti…

Má to v sobě takovou černou sítovinu, něco jako jsou ty mřížky v autobusech, dělá to takový ten polostín… Já to chci hlavně proti větru, mrholení… Myslim, že by malé vadilo, kdyby to bylo neprůhledné a neviděla by… Mám kol. 2011 tu béžovo-černou a boudička je z toho neoprenu a asi by se mi nelíbilo, kdyby ta bouda byla nastavená uplně jiným materiálem a určitě ani barva by nebyla stejná, takže raději tu slídu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.11.12 08:33

Jinak teda kapsu na pláštěnku na podvozku mám taky a super věc i s poštovným mě vyšla na 200,– takže super cena, zatím tam mám pláštěnku na hl. korbu, tak doufám, že se pak vejde i ta větší na sporták…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.11.12 13:00

Holky prosím poradíte mi, který rukávník je na janéčko nejlepší? Mám emitex a nějak mi nepasuje. :,( Vadí tam ta brzda. Děkuji moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
28.11.12 14:01

@cosinka já jsem spokojená s rukávníkem od Pinkie, který jde rozdělit na dvě části. Brzdu do něj nedávám, mám ho nakonec rozpojenej a je super.
je to tenhle http://www.pinkie.cz/…-monkey.html

A když beru golfáče, tak se dá dát i na ně:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.11.12 16:44

@cosinka já mám objednaný Emitex, zkoušela jsem si ho od kámošky a sedí mi teda super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
28.11.12 16:45

@cosinka ta brzda ti jde různě natočit, aby nepřekážela, stačí povolit šroubek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.11.12 17:30
@HARPER píše:
@cosinka ta brzda ti jde různě natočit, aby nepřekážela, stačí povolit šroubek…

Aha, tak já zkusím tu brzku nějak natočit.
Díky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
28.11.12 21:17

Já mám emitex a zezačátku mi tam ta brzda vadila, tak jsem to neměla zapnuté na všechny druky, ale po čase to povolilo a teď už mi sedí super

@cosinka píše:
Holky prosím poradíte mi, který rukávník je na janéčko nejlepší? Mám emitex a nějak mi nepasuje. :,( Vadí tam ta brzda. Děkuji moc za rady
  • Citovat
  • Upravit
4401
28.11.12 21:23

Taštičku na pláštěnku mám, ale sotva jí tam nacpu, takže za mě by mohla být větší, nebo menší pláštěnka :)
Emitex mám a taky mi to nedrží, takže sem ho hodila do kouta a asi si zase vystačím s rukavicema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
29.11.12 12:15

Mám taky kapsičku na pláštěnku, horko těžko tam tu originál narvu, ale když se pak rozlije a já ji musím na rychlo venku vytahovat, tak to je o nervy. Takže když lije několik dní v kuse, vozím ji v košíku, jinak putuje do kapsičky. A rukávník mám Kaiser a ten je krásně veliký, nasadím ho i s brzdou v pohodě.

Musím si postěžovat :( Vyprala jsem podložku do kočárku Pinkie v pračce a ta vnitřní výplň se mi úplně zdrcla a mám to teď takové celé nakřivo :( Snažím se to vyklepat a vyrovnat do rohů, ale jde to dost blbě. Až po vyprání se dívám, že tam je jenom prát v ruce :( Jenomže u podložky je předpoklad, že bude věčně jak prase, ne? Ach jo, jsem fakt naštvaná…Perete to normálně v pračce? Nebo fakt v ruce podle návodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
29.11.12 13:04

@Markéta2208 prala jsem jí zatím jen jednou - v pračce a na ten ruční program, na který peru třeba podprsenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
29.11.12 13:09

No, příště si dám bacha :zed: já to vrzla s oblečením a odstředění 1000 otáček tomu asi neudělalo dobře :( Jsem jelito, číst cedulky až po vyprání…Ale nějak mi to nedošlo no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
29.11.12 13:48

@Markéta2208 no myslím, že korunu jsi tomu nasadila až těma tisíci otáčkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí