Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProOno to ale otočit nejde - Jané Slalom otočný není. Otočnou sedačku má jen Jané Reverse, ale tam je ta sedačka zase užší než u Slalomu a má ještě pár drobných odlišností.
Ahoj holky, chci se zeptat zda by ste měla některá zájem o Kočárek Jane slalom pro 2011, kupovaný minulý rok a v super stavu. Zatím zjišťuji zda máte zájem.
Celá trojkombinace včetně pláštěnky, tašky a nánožníku.
Kočárek je opravdu v dobrém stavu a sporťák nepoužívaný.
Cena cca. 15000,– Kč
P. S.:zatím se jen informuji…
@Beru já teda jezdím s Jané Slalom od září a s drncáním jsem měla problém jen když bylo vedro a malá tam ležela „na sucho“, ale pak jsem lehce ufoukla kola a s tím fusakem to nedrncá vůbec. Naopak po pár dnech jsem měla problém, že když jsme jeli na rovném a mimi bylo v klidu, tak ne a ne zabrat, takže já nakonec vymetala všechny díry
A přední kolo mi teda nijak nedrncalo a to jezdím hodně v terénu a s tím fusakem se ani nehne. Hlavně ten hluboký je tak na půl roku, pak se jde do sporťáku, na ten jsem zvědavá.
@March7 píše:
@ivulik123 ahano to je fuk, hlavně, že to jde otočit
Já mám pocit, že se otáčí celá korba, nepřehazuješ jen řidítka tak jako u některých kočárů.
@andreiika Já korbu k Jané právě neměla, kupovala jsem samotný sporťák a teda trpěla jsem každou jízdu, protože to dle mého drncalo děsně
Nevím no, mě prostě odradilo to, že nemá žádné pružiny, nic co by aspoň trochu pérovalo, prostě nulové odpružení. Tak teď mám Baby Jogger Summit a jsem spokojená až do nebes, protože má všechna tři kola luxusně odpružená ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat zda by ste měla některá zájem o Kočárek Jane slalom pro 2011, kupovaný minulý rok a v super stavu.
Celá trojkombinace včetně pláštěnky, tašky a nánožníku.
Kočárek je opravdu v dobrém stavu a sporťák nepoužívaný.
Odstín hnědý…
@Beru píše:
@andreiika Já korbu k Jané právě neměla, kupovala jsem samotný sporťák a teda trpěla jsem každou jízdu, protože to dle mého drncalo děsněNevím no, mě prostě odradilo to, že nemá žádné pružiny, nic co by aspoň trochu pérovalo, prostě nulové odpružení. Tak teď mám Baby Jogger Summit a jsem spokojená až do nebes, protože má všechna tři kola luxusně odpružená
to je zajímavý, u sporťáku mě to neodpružení nikdy nevadilo resp. ani si ho neuvědomuju. teď jsem nedávno pomáhala paní z tramvaje s kočárem a ten se tak neuvěřitelně rozkýval a rozhoupal, že mi přišlo, že to dítě musí katapultovat ![]()
@andreiika píše:
@Beru já teda jezdím s Jané Slalom od září a s drncáním jsem měla problém jen když bylo vedro a malá tam ležela „na sucho“, ale pak jsem lehce ufoukla kola a s tím fusakem to nedrncá vůbec. Naopak po pár dnech jsem měla problém, že když jsme jeli na rovném a mimi bylo v klidu, tak ne a ne zabrat, takže já nakonec vymetala všechny díryA přední kolo mi teda nijak nedrncalo a to jezdím hodně v terénu a s tím fusakem se ani nehne. Hlavně ten hluboký je tak na půl roku, pak se jde do sporťáku, na ten jsem zvědavá.
budeš spokojená, je luxusně lehký oproti korbě
Maminky, mám Janéčko z druhé ruky a nepříjde mě tak lehký, jak se tady píše. Před tím jsem měla x-lander xa a podle informací od prodejce by mělo být Janéčko o 3 kila lehčí, ale mě to tak nepříjde
Máte někdo srovnání Janéčko a x-lander
Nevím, jestli to není tím, že je z druhé ruky a je tam něco špatně? A taky mě ještě zajímá, jestli se vám ve sporťáku prcci hroutí jakoby ke straně a sjíždí dolů. Když jedu s klukem, tak ho pořád zvedám nahoru
Pořídila jsem si do něj vložku šitou na MMB, tak jestli to není tou vložkou, že po ní klouže, ale teď si tak uvědomuji, že ho zvedám i když je jen ve fusaku. Máte to taky tak? Děkuji za odpovědi
Ve fusaku mi teda nikam nejezdí, v létě, když mu byly 4 měsíce, tak mi sjížděl, podložku nemám
s xlanderem srovnání nemám. já si vždycky říkám, že představa, že to svoje dítko 11kg vozím třeba v nějakém tanku typu inglesina, tak už do kopečka bych asi nevyjela ![]()
Jj mě taky v létě sjížděla a to šla do sportaku až 8měs. děsně mě to štvalo, jí pořád popozvedávat…ale jinak je super prostornej
@Beru hm
no to mě moc neteší, já si kupovala jen podvozek a sporťák - zbytek zapůjčila kamarádka… holt jestli mě to bude štvát, tak ho prodám a pořídím něco jiného no. Vím, že kamarádka si hodně stěžovala na tu krátkou boudičku, ale to mám v plánu koupit to prodloužení z mmb.
Syn mi v létě moc nesjížděl, on si spíš hověl tak, že měl nožky na madle a tak u toho byl takový zkroucený. Myslím si, že to dětem nevadí, obzvlášt nyní když jsou oblečený a fusak je drží. Nám pomohlo utáhnout víc pásy. Ale jak dítě roste, tak se to zlepšuje. za 3-4měs. budete za prostorný kočárek moc rádi, chce to jen vydržet a nebo pořídit zmenšovací vložku. Ale v zimě je výhoda fusak, ten hodně drží. Jinak naopak Slalom je lehoučký, fakt se to nedá srovnat s 15kg kočárkem, ale to člověk pozná až v terénu a s pořádnou náloží ![]()
@Wikky píše:
Syn mi v létě moc nesjížděl, on si spíš hověl tak, že měl nožky na madle a tak u toho byl takový zkroucený. Myslím si, že to dětem nevadí, obzvlášt nyní když jsou oblečený a fusak je drží. Nám pomohlo utáhnout víc pásy. Ale jak dítě roste, tak se to zlepšuje. za 3-4měs. budete za prostorný kočárek moc rádi, chce to jen vydržet a nebo pořídit zmenšovací vložku. Ale v zimě je výhoda fusak, ten hodně drží. Jinak naopak Slalom je lehoučký, fakt se to nedá srovnat s 15kg kočárkem, ale to člověk pozná až v terénu a s pořádnou náloží
Tak teda nevím, kde mám problém, že mě příjde sporťál celkem težkej
Nedá se někde něco povolit, myslím na kolech ![]()
@janikhlavik Myslíš těžký jako váhově? Nepochopila jsem to s těmi koly…nebo myslíš tvrdý, jako že nepruží?