Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
30.1.13 23:37

Ono to ale otočit nejde - Jané Slalom otočný není. Otočnou sedačku má jen Jané Reverse, ale tam je ta sedačka zase užší než u Slalomu a má ještě pár drobných odlišností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.2.13 20:11

Ahoj holky, chci se zeptat zda by ste měla některá zájem o Kočárek Jane slalom pro 2011, kupovaný minulý rok a v super stavu. Zatím zjišťuji zda máte zájem.
Celá trojkombinace včetně pláštěnky, tašky a nánožníku.
Kočárek je opravdu v dobrém stavu a sporťák nepoužívaný.
Cena cca. 15000,– Kč
P. S.:zatím se jen informuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
20.2.13 20:55

@Beru já teda jezdím s Jané Slalom od září a s drncáním jsem měla problém jen když bylo vedro a malá tam ležela „na sucho“, ale pak jsem lehce ufoukla kola a s tím fusakem to nedrncá vůbec. Naopak po pár dnech jsem měla problém, že když jsme jeli na rovném a mimi bylo v klidu, tak ne a ne zabrat, takže já nakonec vymetala všechny díry :D A přední kolo mi teda nijak nedrncalo a to jezdím hodně v terénu a s tím fusakem se ani nehne. Hlavně ten hluboký je tak na půl roku, pak se jde do sporťáku, na ten jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
20.2.13 21:03
@March7 píše:
@ivulik123 aha :) no to je fuk, hlavně, že to jde otočit :mrgreen:

Já mám pocit, že se otáčí celá korba, nepřehazuješ jen řidítka tak jako u některých kočárů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
20.2.13 21:06

@andreiika Já korbu k Jané právě neměla, kupovala jsem samotný sporťák a teda trpěla jsem každou jízdu, protože to dle mého drncalo děsně :roll: Nevím no, mě prostě odradilo to, že nemá žádné pružiny, nic co by aspoň trochu pérovalo, prostě nulové odpružení. Tak teď mám Baby Jogger Summit a jsem spokojená až do nebes, protože má všechna tři kola luxusně odpružená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
21.2.13 07:07

Ahoj holky, chci se zeptat zda by ste měla některá zájem o Kočárek Jane slalom pro 2011, kupovaný minulý rok a v super stavu.
Celá trojkombinace včetně pláštěnky, tašky a nánožníku.
Kočárek je opravdu v dobrém stavu a sporťák nepoužívaný.
Odstín hnědý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
21.2.13 07:27
@Beru píše:
@andreiika Já korbu k Jané právě neměla, kupovala jsem samotný sporťák a teda trpěla jsem každou jízdu, protože to dle mého drncalo děsně :roll: Nevím no, mě prostě odradilo to, že nemá žádné pružiny, nic co by aspoň trochu pérovalo, prostě nulové odpružení. Tak teď mám Baby Jogger Summit a jsem spokojená až do nebes, protože má všechna tři kola luxusně odpružená :D

to je zajímavý, u sporťáku mě to neodpružení nikdy nevadilo resp. ani si ho neuvědomuju. teď jsem nedávno pomáhala paní z tramvaje s kočárem a ten se tak neuvěřitelně rozkýval a rozhoupal, že mi přišlo, že to dítě musí katapultovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
21.2.13 07:28
@andreiika píše:
@Beru já teda jezdím s Jané Slalom od září a s drncáním jsem měla problém jen když bylo vedro a malá tam ležela „na sucho“, ale pak jsem lehce ufoukla kola a s tím fusakem to nedrncá vůbec. Naopak po pár dnech jsem měla problém, že když jsme jeli na rovném a mimi bylo v klidu, tak ne a ne zabrat, takže já nakonec vymetala všechny díry :D A přední kolo mi teda nijak nedrncalo a to jezdím hodně v terénu a s tím fusakem se ani nehne. Hlavně ten hluboký je tak na půl roku, pak se jde do sporťáku, na ten jsem zvědavá.

budeš spokojená, je luxusně lehký oproti korbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
22.2.13 12:23

Maminky, mám Janéčko z druhé ruky a nepříjde mě tak lehký, jak se tady píše. Před tím jsem měla x-lander xa a podle informací od prodejce by mělo být Janéčko o 3 kila lehčí, ale mě to tak nepříjde :roll: Máte někdo srovnání Janéčko a x-lander :think: Nevím, jestli to není tím, že je z druhé ruky a je tam něco špatně? A taky mě ještě zajímá, jestli se vám ve sporťáku prcci hroutí jakoby ke straně a sjíždí dolů. Když jedu s klukem, tak ho pořád zvedám nahoru :x Pořídila jsem si do něj vložku šitou na MMB, tak jestli to není tou vložkou, že po ní klouže, ale teď si tak uvědomuji, že ho zvedám i když je jen ve fusaku. Máte to taky tak? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
22.2.13 12:40

Ve fusaku mi teda nikam nejezdí, v létě, když mu byly 4 měsíce, tak mi sjížděl, podložku nemám

s xlanderem srovnání nemám. já si vždycky říkám, že představa, že to svoje dítko 11kg vozím třeba v nějakém tanku typu inglesina, tak už do kopečka bych asi nevyjela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
22.2.13 12:53

Jj mě taky v létě sjížděla a to šla do sportaku až 8měs. děsně mě to štvalo, jí pořád popozvedávat…ale jinak je super prostornej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
22.2.13 15:25

@Beru hm :( no to mě moc neteší, já si kupovala jen podvozek a sporťák - zbytek zapůjčila kamarádka… holt jestli mě to bude štvát, tak ho prodám a pořídím něco jiného no. Vím, že kamarádka si hodně stěžovala na tu krátkou boudičku, ale to mám v plánu koupit to prodloužení z mmb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
22.2.13 15:43

Syn mi v létě moc nesjížděl, on si spíš hověl tak, že měl nožky na madle a tak u toho byl takový zkroucený. Myslím si, že to dětem nevadí, obzvlášt nyní když jsou oblečený a fusak je drží. Nám pomohlo utáhnout víc pásy. Ale jak dítě roste, tak se to zlepšuje. za 3-4měs. budete za prostorný kočárek moc rádi, chce to jen vydržet a nebo pořídit zmenšovací vložku. Ale v zimě je výhoda fusak, ten hodně drží. Jinak naopak Slalom je lehoučký, fakt se to nedá srovnat s 15kg kočárkem, ale to člověk pozná až v terénu a s pořádnou náloží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
22.2.13 15:53
@Wikky píše:
Syn mi v létě moc nesjížděl, on si spíš hověl tak, že měl nožky na madle a tak u toho byl takový zkroucený. Myslím si, že to dětem nevadí, obzvlášt nyní když jsou oblečený a fusak je drží. Nám pomohlo utáhnout víc pásy. Ale jak dítě roste, tak se to zlepšuje. za 3-4měs. budete za prostorný kočárek moc rádi, chce to jen vydržet a nebo pořídit zmenšovací vložku. Ale v zimě je výhoda fusak, ten hodně drží. Jinak naopak Slalom je lehoučký, fakt se to nedá srovnat s 15kg kočárkem, ale to člověk pozná až v terénu a s pořádnou náloží :)

Tak teda nevím, kde mám problém, že mě příjde sporťál celkem težkej :think: Nedá se někde něco povolit, myslím na kolech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
22.2.13 17:19

@janikhlavik Myslíš těžký jako váhově? Nepochopila jsem to s těmi koly…nebo myslíš tvrdý, jako že nepruží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí