Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@HARPER jůůůů a teďka koukám že tvoje malinká je taky 16 ta moje prďolina taky ale 16.12.2011
@HARPER Kočárek vypadá fakt super, moc mu kšilt sluší. Je hezčí než ty neprůsvitné.
@HARPER taky jsem měla úplně ten samý kočárek
Prodloužení vypadá výborně a jde vidět, že malé se ve sporťáku moc líbí ![]()
@sam56 píše:
A myslíš že mi to vezmou i skoro po roce co ten kočár mám? Já to předtím nechtěla posílat, protože představa, že jenom kvůli boudičky budu hned bez kočáru se mi fakt nelíbila
@ivulik123 a ta moje 17.12.2011 ![]()
harper…super, taky sem se jěště nedokopala si to objednat…já mám doma žlutej kočár, ale zato mám taky SOfinku ![]()
@Culie píše:
harper…super, taky sem se jěště nedokopala si to objednat…já mám doma žlutej kočár, ale zato mám taky SOfinku
i na žlutém to vypadá dobře, já si ho nechala udělat žlutý a ani to nebije do očí
![]()
@Culie píše:
harper…super, taky sem se jěště nedokopala si to objednat…já mám doma žlutej kočár, ale zato mám taky SOfinku
Jinak jsem si teda stejně objednala slunečník, protože v létě, až bude vedro by tam byla malá jak ve skleníku, tak mi přijd spíš lepší nechat boudu trochu odklopenou at jí to tam luftuje, no a spíš ten slunečník dávat…
@Markéta2208 jj, líbí se jí tam mnohem víc, než v hluboké, je to strašná zvědavka, tak ted má aspon přehled, že…
Jinak jsem docela koukala, jak je ted kočárek lehoučkej oproti tomu, když byla nasazená hluboká korba…
No a samo se změnilo uplně i těžiště kočárku, je to jako bych měla uplně jinej kočárek… ![]()
@HARPER taky jsem po výměně za sporťák měla pocit, že mám úplně jiný kočár. To ovládání a jízda v terénu je úplně o něčem jiném ![]()
Holky máte ještě některá nějaký dobrý typ na nějakou deku, nebo slabší fusáček na jaro, jak jste řešily, když byla potřeba ještě deka, ale na klasický fusak už bylo teplo? Dávaly jste na deku nánožník, nebo nějaké deky s poutky, aby nepadali??? Díky za typy
Já mám teda jarní-podzimní fusak co jsem měla v hluboké, do sportáku nevím jestli půjde, ale je světle šedivý a ve sportáku bude podstatně víc vidět, no a barevně se mi teda moc nehodí…
jedině s nánožníkem ![]()
Já mám fusak jaro/podzim nebo tak nějak od emitexu a byla jsem s nim spokojená, ale ve měla jsem ho zatím jenom v hluboké korbě, jinak jsem dala sporťák a je teda podle mě mnohem lepší než hluboký, teda zatím, uvidím, až budu déle jezdit, akorát mi v něm asi přestala malá spát, protože sleduje co se děje a předtím v něm spala klidně i 3 hodiny a dneska max hodinu a vše sledovala ![]()
@HARPER píše:
Holky máte ještě některá nějaký dobrý typ na nějakou deku, nebo slabší fusáček na jaro, jak jste řešily, když byla potřeba ještě deka, ale na klasický fusak už bylo teplo? Dávaly jste na deku nánožník, nebo nějaké deky s poutky, aby nepadali??? Díky za typyJá mám teda jarní-podzimní fusak co jsem měla v hluboké, do sportáku nevím jestli půjde, ale je světle šedivý a ve sportáku bude podstatně víc vidět, no a barevně se mi teda moc nehodí…
jedině s nánožníkem
Jé tak doufám, že to uznají i mi, tak to půjdu určitě reklamovat
@womanz píše:
Já jsem to taky reklamovala až skoro po roce, přece nebudu dávat na 30 dní boudu pryč, když nemám náhradní kočára v pohodě to uznali, máš na to přece dva roky@ivulik123 a ta moje 17.12.2011