Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@HARPER Jé, koukám že máme stejnou podložku do kočárku
Druhou stranu jsem zvolila tm. šedou ![]()
Chci se zeptat na tu clonu na boudě jestli stíní hodně? Myslíš, že je vhodná i na léto?
@cosinka Harper, mám stejný dotaz, myslíš že proti sluníčku je to dost platné, je to skoro průhledné, ale vypadá to úžasně a ty podložky, to je něco.
Malá fakt jak na ni svítí je uplně zoufalá, byla jsem naštvaná, že tu boudu víc nedomysleli. ![]()
@AmyApraxia píše:
@cosinka Harper, mám stejný dotaz, myslíš že proti sluníčku je to dost platné, je to skoro průhledné, ale vypadá to úžasně a ty podložky, to je něco.Malá fakt jak na ni svítí je uplně zoufalá, byla jsem naštvaná, že tu boudu víc nedomysleli.
Paní šije i neprůhledné, ale pak dítko asi moc nevidí… A to by u nás neprošlo…:-) Tohle dělá takový polostín, jako když je to na autobusech ten raklamní potisk na oknech… Jako je to znát když to je nasazené a bez toho… Paní šije ale i z trošku jiného mat. omylem mi to prodloužení poslala2× a jedno bylo to s tou sítovinou a u druhého byla jakoby černá podšívkovina částečně průsvitná pod tím igelitem a ta bych řekla stíní víc, nicméně mě se zamlouvala víc toto, tak jsem to druhé vracela.. ![]()
@HARPER A ještě jsem našla, že si budeš kupovat slunečník, jaký jsi zvolila? Jde naklánět různými směry? ![]()
@cosinka píše:
@HARPER Jé, koukám že máme stejnou podložku do kočárkuDruhou stranu jsem zvolila tm. šedou
Chci se zeptat na tu clonu na boudě jestli stíní hodně? Myslíš, že je vhodná i na léto?
Já mám druhou stranu světle hnědou s našitou aplikací medvídka… Na léto bych to viděla stejně na slunečník, vždyt by jí tam nešel moc vzduch a byla by jak ve skleníku a to i s tím látkovým prodloužením, neluftovalo by to… takže máme už doma i slunečník…
@AmyApraxia píše:
@HARPER A ještě jsem našla, že si budeš kupovat slunečník, jaký jsi zvolila? Jde naklánět různými směry?
Už ho mám doma, kupovala mi ho známá v Pardubicích, měli tam akci jen za 199, má UV filtr 50 a je na tyhle oválné konstrukce co má Jané, Peg Perégo GT3 apod… Naklánět jde… ![]()
@AmyApraxia píše:
@Markéta2208 Ahoj Markét, prosím Tě a jakou jsi měla barvu a za jakou cenu jsi ho prodala, uvažuji také o prodeji, ale nevím kolik si říct, když stál skoro 20000,–, ale je jak nový, mám černý.
Prodávala jsem zvlášť korbu a autosedačku a pak o půl roku později sporťák - vše barva District - taková ta hnědobéžová. Celkově za 10,5 tis. Ale sporťák byl dost ježděný a opotřebení na něm šlo znát. Měl šislou originální vložku od sluníčka (jak se dítě opírá), poškrábaný podvozek, na boudičce dva flíčky, které nešly vyprat (ale na místě, kde to nešlo moc vidět).
http://www.baby-centrum.cz/…ta-bebe.html?… to je ten slunečník, je přímo z tohoto obchodu…
@HARPER Děkuji, ten vypadá dobře.
A ještě ta stříška od NATYDOM je tedy nasazovací, nevšívala ji do boudy? ![]()
@Markéta2208 Díky Markét, tak uvidíme ještě jak se rozmyslíme, moc se mi janéčka vzdávat nechce, je to super kočárek, jsem s ním maximálně spokojená.
Holky, ještě se chci zeptat, jakým sprejem promazáváte kolečka, děkuji. ![]()
@AmyApraxia píše:
@HARPER Děkuji, ten vypadá dobře.A ještě ta stříška od NATYDOM je tedy nasazovací, nevšívala ji do boudy?
Jo je nasazovací, ale sedí tam perfektně, jak když to k tomu patří…
Přidělává se to za konstrukci jen na koncích a natáhne se to přez konstrukci na boudě, musí se hodně vypnout, pak to vypadá jak když to k tomu patří… Když není potřeba, dá se ohnout směrem dovnitř do boudy…
@HARPER Harper Ty jsi samá vychytávka, co máš ještě?
Moc děkuji za rady, už jsem s Natydom ve spojení, já jsem si od ní kdysi nechávala šít kapsu na pláštěnku, která je umístěná u brzdy, fakt super, vejde se tam i něco malého navíc.
Taky to vypadá, jak když to k tomu patří.
Je šikovná.
@AmyApraxia píše:
@HARPER Harper Ty jsi samá vychytávka, co máš ještě?![]()
Moc děkuji za rady, už jsem s Natydom ve spojení, já jsem si od ní kdysi nechávala šít kapsu na pláštěnku, která je umístěná u brzdy, fakt super, vejde se tam i něco malého navíc.
Taky to vypadá, jak když to k tomu patří.
Je šikovná.
Noo, tak tu tašku na pláštěnku mám taky…
Ale tu už je vážně všechno.. ![]()
@Markéta2208 Ahoj Markét, prosím Tě a jakou jsi měla barvu a za jakou cenu jsi ho prodala, uvažuji také o prodeji, ale nevím kolik si říct, když stál skoro 20000,–, ale je jak nový, mám černý.