Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProHolky musí se to na tu boudu hodně napnout, na stranách pořádně utáhnout… Jinak to vypadá strašně, kor asi s tou podšívkovinou, jaktek koukám… A Sam 56 to má nasazené obráceně jestli teda dobře vidím, tak proto to asi vypadá divně…
Látka dovnitř, to igelitové je z vrchu… a bohužel ta podšívkovina se hodně mačká, takže to vypadá celkově zmuchlaně…myslim, že ta sítovina bude vzhledově vypadat lépe…
@HARPER Sam psala, že to tam hodila jen pro nás na fotky v rychlovce.
Tak nevím, jakou dát, možná taky zkusím tu tmavší síťku, celé černé se mi to dávat moc nechce.
Aha, tak to bude asi tím, já to moc nezkoumala, jenom nahodila a nechala malou spát a více s tím nedělala, tak to zítra přetočím
a hned to bude asi vypadat lépe, ty máš taky to tmavé a nebo se mi to zdá?
@HARPER píše:
Holky musí se to na tu boudu hodně napnout, na stranách pořádně utáhnout… Jinak to vypadá strašně, kor asi s tou podšívkovinou, jaktek koukám… A Sam 56 to má nasazené obráceně jestli teda dobře vidím, tak proto to asi vypadá divně…Látka dovnitř, to igelitové je z vrchu… a bohužel ta podšívkovina se hodně mačká, takže to vypadá celkově zmuchlaně…myslim, že ta sítovina bude vzhledově vypadat lépe…
Já myslím, že ta síťka je lepší než to klasické stínitko celé tmavé, tohle se hodí i na to chladnější počasí a tamto mi příjde spíše jenom na léto, ale možná se mi to jenom zdá
@AmyApraxia píše:
@HARPER Sam psala, že to tam hodila jen pro nás na fotky v rychlovce.![]()
Tak nevím, jakou dát, možná taky zkusím tu tmavší síťku, celé černé se mi to dávat moc nechce.
@sam56 píše:
Aha, tak to bude asi tím, já to moc nezkoumala, jenom nahodila a nechala malou spát a více s tím nedělala, tak to zítra přetočíma hned to bude asi vypadat lépe, ty máš taky to tmavé a nebo se mi to zdá?
já to nemám takhle tmavé, mám tam jen tu sítovinu…
@sam56 píše:
Aha, tak to bude asi tím, já to moc nezkoumala, jenom nahodila a nechala malou spát a více s tím nedělala, tak to zítra přetočíma hned to bude asi vypadat lépe, ty máš taky to tmavé a nebo se mi to zdá?
tady je to co mém já vidět líp na tom denním světle…
@sam56 píše:
Holky, tak už nám dorazilo to prodloužení, ještě jsem ve fázi, že nevím, jestli se mi to na kočáru líbí a nebo ne, ale asi spíše líbí, každopádně já to chtěla hlavně kvůli větru a malá je tam teď pěkně schovaná a na léto mám ještě slunečník, tak to budeme možná používat na střídačku. Mám s tou tmavší síťkou a asi to je fakt lepší, je fakt, že když bude v zimě ostré sluníčko, tak jí tam nebude svítit a bude to chránit i proti tomu. Přidávám nějaké fotečky, mám to i s nánožníkem, malá mi tam spala, jestli budete chtít nafotit i bez něho, tak písněte jo a ještě jsem si to pak lépe nasazovala, to byla taková rychlovka a ještě to bylo s balíčku pokrčené. tak snad jsem vám pomohla v rozhodování, ale já jsem asi spokojená
@HARPER Ta tvoje barva kočárku je luxusní!
S tou síťovinou je to hezčí, celotmavé ale asi na léto praktické…tak babo raď ![]()
@Wikky Díky..
No taky musíš vzít v potaz to, jestli tvému dítku nebude vadit, že přez to mín průhledné moc neuvidí…
@Wikky já mám právě taky discriet jako Harper tak taky zvažuju zda do toho jít
mála moc v kočárku být nechce tak si říkám že to bude i zbytečná investice, v kočárku vůbec nespí
To prodloužení mě stálo 360,– + 295,– za ten nánožník. Já jsem původně nechtěla žádné prodloužení, ale štvalo mě, že je ta boudička krátká a že jí tam fouká, bydlíme na kopci a u nás dost fouká, tak na to si myslím, že to bude super a jestli to budu vozit i v létě to ještě nevím, zase mám ten slunečník a ještě mám i golfáč, tak to budu stejně střídat. Myslím, že to není tak špatná investice a že to tmavší bude více proti sluníčku, tak když se rozhodnu to mít proti sluníčku, tak to bude lepší, asi to má více využití, než to průhledné, ale je to asi nakonec stejně jedno, obě jsou podle mě hezké. Už jsem to otočila a vypadá to jinak, jenom to mám ještě trošku pokrčené z toho balíku a nejde mi to nějak narovnat ![]()
@ivulik123 píše:
Sam56 a na kolik tě to vyšlo, pořád váhám zda do toho jít či né
Když vydržíte do víkendu, tak to ještě jednou nafotím, už jsem si to dala správně ![]()
@ivulik123 píše:
Sam56 a na kolik tě to vyšlo, pořád váhám zda do toho jít či né
@sam56 píše:
Když vydržíte do víkendu, tak to ještě jednou nafotím, už jsem si to dala správně
@sam56 píše:
Já myslím, že ta síťka je lepší než to klasické stínitko celé tmavé, tohle se hodí i na to chladnější počasí a tamto mi příjde spíše jenom na léto, ale možná se mi to jenom zdá
já mám taky stejný kočár ![]()
@sam56 píše:
Když vydržíte do víkendu, tak to ještě jednou nafotím, už jsem si to dala správně
No když jinak nedáš, tak já počkám taky.
![]()