Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@sam56 píše:
Tak doufám, že budeš taky spokojená. Já si na to začínám zvykat a docela se mi to líbí, hlavně to tmavší bude mít to využití i proti sluníčku, dneska u nás po dlouhé době svítilo a malá viděla ven a nesvítilo na ni, tak to bylo super, ale na léto mám místo toho slunečník, tak to budu používat na střídačku.
Myslíš, že budu potřebovat ještě slunečník?
Já myslela, že to vyřeším tím prodloužením boudy ![]()
Já netuším, jaký mám slunečník, mám ho od ségry, měla ho taky na slalomu, ten prodala a nechala mi jenom slunečník, jinak bych si už nekupovala, když mám to prodloužení.
@AmyApraxia píše:
Sam a jaký máš slunečník, dá se nějak polohovat?
@cosinka píše:
Myslíš, že budu potřebovat ještě slunečník?Já myslela, že to vyřeším tím prodloužením boudy
Tak je to slunečník od casualplay, ale jestli se dá polohovat, tak to nevím, ještě jsem ho nezkoušela, ale myslím, že to u ségry šlo ![]()
@AmyApraxia píše:
Sam a jaký máš slunečník, dá se nějak polohovat?
No tak přišel čas fakt to prodloužení koupit, protože to sluníčko je oslepující, ale nakonec jsem se rozhodla koupit to neprůhledné prodloužení. Jen doufám, že se mi holčička v tom černém kočáru neupeče ![]()
@andreiika už jsem taky objednala a teď čekám, kdy příjde. Ale budem ještě chviličku v hl. korbě, tak máme ještě čas. ![]()
Já třeba dneska to průhledné dost ocenila, normálně na malou nevidím, když měla boudičku a když jí zase úplně oddělám, tak na ni mírně fouká a svítí sluníčko, tak jsem udělala takový kompromis, stáhla boudičku a jak mám to průhledné prodloužení, tak to vytvořilo novou krátkou boudičku a zároveň jsem viděla co tam dělá, tak jsem opravdu spokojená, doufám, že jsem to nějak srozumitelně napsala
a když jsme jeli proti sluníčku, tak jsem to stáhla a bylo, tak asi nakonec nebudeme ani ten slunečník používat
@cosinka píše:
Od natydom jako sam56. Trochu to průhledné je
@sam56 píše:
Já třeba dneska to průhledné dost ocenila, normálně na malou nevidím, když měla boudičku a když jí zase úplně oddělám, tak na ni mírně fouká a svítí sluníčko, tak jsem udělala takový kompromis, stáhla boudičku a jak mám to průhledné prodloužení, tak to vytvořilo novou krátkou boudičku a zároveň jsem viděla co tam dělá, tak jsem opravdu spokojená, doufám, že jsem to nějak srozumitelně napsalaa když jsme jeli proti sluníčku, tak jsem to stáhla a bylo, tak asi nakonec nebudeme ani ten slunečník používat
chápu jak to myslíš a nesvítí přes to poloprůhledné sluníčko? a nepopraská to igelitové? a nebude to pod tím zapařené? nebo tak něco ![]()
Takže dnes dorazilo to co máš Ty Sam a super, jsem hrozně ráda, že nemám to celé černé, dobře jsem udělala, takže děkuji za rady. ![]()
@HARPER a Sam, nafotíte až budete moc, na které tyčce a jak jste to uchytily na kočárku? Já to tam teď mám, ale pořád vymýšlím, jak to ještě vylepšit, vy už s tím máte delší zkušenost, tak prosím radu. ![]()
@AmyApraxia myslíš, že je to částečně průhledné lepší? a můžeš napsat důvody - nějak se nemůžu rozhodnout
děkuju
@andreiika No u nás hlavně z toho důvodu, že moje dcera chce hodně vidět na vše co se děje kolem.
Záleží na Tvém potomku co snese. A myslím si, že to proti sluníčku bohatě stačí, ještě ho můžu vystrčit na terasu a zjistit, jestli je to ok, ale srovnala bych to s těmi stínícími clonami na oknech v busu. Já jsem spokojená. Ta tmavší síťka je akorát, řekla bych, že je to kompromis mezi tou tmavou a průhlednou. Navíc mě by se ta celá tmavá na kočárku nelíbila, ale to je zas o vkusu, taky jsem o ní uvažovala a nakonec jsem zvolila zlatou střední cestu.
![]()
@AmyApraxia já mám pravě kočár celý černý, takže by to nijak nevadilo… no ještě popřemýšlím, ale už to potřebuju objednat…