Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
9.4.13 09:01

Sam a jaký máš slunečník, dá se nějak polohovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
9.4.13 09:39
@sam56 píše:
Tak doufám, že budeš taky spokojená. Já si na to začínám zvykat a docela se mi to líbí, hlavně to tmavší bude mít to využití i proti sluníčku, dneska u nás po dlouhé době svítilo a malá viděla ven a nesvítilo na ni, tak to bylo super, ale na léto mám místo toho slunečník, tak to budu používat na střídačku.

Myslíš, že budu potřebovat ještě slunečník? :think: Já myslela, že to vyřeším tím prodloužením boudy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
9.4.13 09:41

Já netuším, jaký mám slunečník, mám ho od ségry, měla ho taky na slalomu, ten prodala a nechala mi jenom slunečník, jinak bych si už nekupovala, když mám to prodloužení.

@AmyApraxia píše:
@cosinka píše:
Myslíš, že budu potřebovat ještě slunečník? :think: Já myslela, že to vyřeším tím prodloužením boudy :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
sam56
11.4.13 22:48

Tak je to slunečník od casualplay, ale jestli se dá polohovat, tak to nevím, ještě jsem ho nezkoušela, ale myslím, že to u ségry šlo :)

@AmyApraxia píše:
  • Citovat
  • Upravit
4672
15.4.13 17:04

No tak přišel čas fakt to prodloužení koupit, protože to sluníčko je oslepující, ale nakonec jsem se rozhodla koupit to neprůhledné prodloužení. Jen doufám, že se mi holčička v tom černém kočáru neupeče :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.4.13 19:44

@andreiika už jsem taky objednala a teď čekám, kdy příjde. Ale budem ještě chviličku v hl. korbě, tak máme ještě čas. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
15.4.13 20:49

@cosinka taky to neprůhledné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
15.4.13 21:30

Od natydom jako sam56. Trochu to průhledné je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
15.4.13 21:55

Já třeba dneska to průhledné dost ocenila, normálně na malou nevidím, když měla boudičku a když jí zase úplně oddělám, tak na ni mírně fouká a svítí sluníčko, tak jsem udělala takový kompromis, stáhla boudičku a jak mám to průhledné prodloužení, tak to vytvořilo novou krátkou boudičku a zároveň jsem viděla co tam dělá, tak jsem opravdu spokojená, doufám, že jsem to nějak srozumitelně napsala :) a když jsme jeli proti sluníčku, tak jsem to stáhla a bylo, tak asi nakonec nebudeme ani ten slunečník používat

@cosinka píše:
Od natydom jako sam56. Trochu to průhledné je :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4672
15.4.13 22:28
@sam56 píše:
Já třeba dneska to průhledné dost ocenila, normálně na malou nevidím, když měla boudičku a když jí zase úplně oddělám, tak na ni mírně fouká a svítí sluníčko, tak jsem udělala takový kompromis, stáhla boudičku a jak mám to průhledné prodloužení, tak to vytvořilo novou krátkou boudičku a zároveň jsem viděla co tam dělá, tak jsem opravdu spokojená, doufám, že jsem to nějak srozumitelně napsala :) a když jsme jeli proti sluníčku, tak jsem to stáhla a bylo, tak asi nakonec nebudeme ani ten slunečník používat

chápu jak to myslíš a nesvítí přes to poloprůhledné sluníčko? a nepopraská to igelitové? a nebude to pod tím zapařené? nebo tak něco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.4.13 10:54

Takže dnes dorazilo to co máš Ty Sam a super, jsem hrozně ráda, že nemám to celé černé, dobře jsem udělala, takže děkuji za rady. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.4.13 10:59

@HARPER a Sam, nafotíte až budete moc, na které tyčce a jak jste to uchytily na kočárku? Já to tam teď mám, ale pořád vymýšlím, jak to ještě vylepšit, vy už s tím máte delší zkušenost, tak prosím radu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
16.4.13 15:29

@AmyApraxia myslíš, že je to částečně průhledné lepší? a můžeš napsat důvody - nějak se nemůžu rozhodnout ;) děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.4.13 16:12

@andreiika No u nás hlavně z toho důvodu, že moje dcera chce hodně vidět na vše co se děje kolem. :lol: Záleží na Tvém potomku co snese. A myslím si, že to proti sluníčku bohatě stačí, ještě ho můžu vystrčit na terasu a zjistit, jestli je to ok, ale srovnala bych to s těmi stínícími clonami na oknech v busu. Já jsem spokojená. Ta tmavší síťka je akorát, řekla bych, že je to kompromis mezi tou tmavou a průhlednou. Navíc mě by se ta celá tmavá na kočárku nelíbila, ale to je zas o vkusu, taky jsem o ní uvažovala a nakonec jsem zvolila zlatou střední cestu.
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
16.4.13 17:01

@AmyApraxia já mám pravě kočár celý černý, takže by to nijak nevadilo… no ještě popřemýšlím, ale už to potřebuju objednat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí