Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25032
10.5.13 20:57

Ahoj maminy,
nevíte, jestli se ještě někde prodává tahle taška na mimčo do kočárků Jané? Mám ji už déle a kamarádka by ji chtěla taky, ale na netu ji nikde nemůžu najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
11.5.13 00:48

Tak super, hlavně že už ti to sedí, taky jsem to měla poprvé špatně :)

@cosinka píše:
@HARPER sam56 koukla jsem na fotky vašich kočárků a měla jsem to opravdu špatně :nevim: měla jsem to povolené a upevněné trošku jinak :oops:
Teď jsem to hodně utáhla a už to drží. Teď jsem u našich na Moravě a nemám sebou foťák. Až budu doma, tak vyfotím a hodím fotku :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
17629
11.5.13 08:46
@cosinka píše:
Já se právě chystám :mrgreen: 16.5. máme 6 měsíců

my měnili ve 4m, kluk je velkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.5.13 09:47

@Saroya Jáchymek je tady docela velkej. Měří 70cm a váží 7,83kg :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.5.13 21:05

Tak jsem nafotila prodloužení boudy. Už to nepadá, tak doufám že to mám nasazené dobře. Musela jsem to hodně utáhnout. Ale jestli to není zase moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.5.13 21:12

Asi budu za vola, ale co se dá dělat. Nevím, jak pořádně nasadit fusak. Je tam spousta šňůrek a patentíků, které nevím na co jsou? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sam56
13.5.13 21:53

Myslím, že nasazené to máš dobře a jak si tam prcek krásně spinká :) tak s tím fusakem ti moc neporadím, já ty hrubé připla k té konstrukci a ty tenké natahuji až k pásku od zad, teda, nevím, jak bych ti to napsala, ale jak je ta opěrka, tak na boku jsou takév hrubé pásy nebo co, tak to za to zamotám, ale pokaždé to dávám jinde, myslím, že ty malé tam jsou na nic a drží mi to i bez nich

@cosinka píše:
Asi budu za vola, ale co se dá dělat. Nevím, jak pořádně nasadit fusak. Je tam spousta šňůrek a patentíků, které nevím na co jsou? :nevim: :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
7158
13.5.13 21:57
@cosinka píše:
Asi budu za vola, ale co se dá dělat. Nevím, jak pořádně nasadit fusak. Je tam spousta šňůrek a patentíků, které nevím na co jsou? :nevim: :nevim:

No vidiš, to prodloužení máš dané uplně stejně jako já, má to být takhle vypnuté… A nánožník jsem taky řešila, ty sucháče mám připlé ke konstrukci a ty patentky ke konstrukci na boudě :mrgreen: drží to, nepadá, neklouže, tak to neřeším a tu ohýbací část malé ohnu dovnitř, protože jinak nevidí, prtavka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
14.5.13 08:55

@HARPER Tak to jsem ráda, že to prodloužení mám dobře :palec:
U nánožníku mám taky ty sucháče připlé ke konstrukci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
14.5.13 08:58

Sam56 díky za radu :dance:
jj, byli jsme na procházce a zajeli jsme za tatínkem do prác. e Tam malej usnul, tak jsem právě zkoumala ten nánožník a rovnou jsem to nafotila :jazyk: Spal tam 2 hodinky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.5.13 12:30
@HARPER píše:
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?… Holky mám objednanou na léto tuhle podložku je z funkčního mat. a malá nebude mít v létě zpocená záda :lol: Dá se použít i do autosedačky, koukala jsem, že se z tohohle mat. vyrábí i ten děsně drahej letní potah na autosedačku Romer…

@HARPER Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak jsi spokojená s tou vložkou z Outlastu? Pasuje dobře do Janéčka? Přemýšlím, jakou vložku objednat malému na léto do sporťáku, aby neseděl přímo na té sedačce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
20.5.13 14:25

Holky která ta clona byla nakonec nejlepší? Budu objednávat tak ať vím. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
20.5.13 17:08
@market79 píše:
@HARPER Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak jsi spokojená s tou vložkou z Outlastu? Pasuje dobře do Janéčka? Přemýšlím, jakou vložku objednat malému na léto do sporťáku, aby neseděl přímo na té sedačce…

Sedí super, hodím ti fotku, moment…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
20.5.13 17:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.5.13 14:05
@HARPER píše:
Sedí super, hodím ti fotku, moment…
:kytka: díky moc, vypadá fakt moc pěkně :palec:… a přijde ti, že opravdu účinkuje proti pocení?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí