Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj maminy,
nevíte, jestli se ještě někde prodává tahle taška na mimčo do kočárků Jané? Mám ji už déle a kamarádka by ji chtěla taky, ale na netu ji nikde nemůžu najít…
Tak super, hlavně že už ti to sedí, taky jsem to měla poprvé špatně ![]()
@cosinka píše:
@HARPER sam56 koukla jsem na fotky vašich kočárků a měla jsem to opravdu špatněměla jsem to povolené a upevněné trošku jinak
Teď jsem to hodně utáhla a už to drží. Teď jsem u našich na Moravě a nemám sebou foťák. Až budu doma, tak vyfotím a hodím fotku
@cosinka píše:
Já se právě chystám16.5. máme 6 měsíců
my měnili ve 4m, kluk je velkej.
@Saroya Jáchymek je tady docela velkej. Měří 70cm a váží 7,83kg ![]()
Tak jsem nafotila prodloužení boudy. Už to nepadá, tak doufám že to mám nasazené dobře. Musela jsem to hodně utáhnout. Ale jestli to není zase moc ![]()
Asi budu za vola, ale co se dá dělat. Nevím, jak pořádně nasadit fusak. Je tam spousta šňůrek a patentíků, které nevím na co jsou?
![]()
Myslím, že nasazené to máš dobře a jak si tam prcek krásně spinká
tak s tím fusakem ti moc neporadím, já ty hrubé připla k té konstrukci a ty tenké natahuji až k pásku od zad, teda, nevím, jak bych ti to napsala, ale jak je ta opěrka, tak na boku jsou takév hrubé pásy nebo co, tak to za to zamotám, ale pokaždé to dávám jinde, myslím, že ty malé tam jsou na nic a drží mi to i bez nich
@cosinka píše:
Asi budu za vola, ale co se dá dělat. Nevím, jak pořádně nasadit fusak. Je tam spousta šňůrek a patentíků, které nevím na co jsou?![]()
@cosinka píše:
Asi budu za vola, ale co se dá dělat. Nevím, jak pořádně nasadit fusak. Je tam spousta šňůrek a patentíků, které nevím na co jsou?![]()
No vidiš, to prodloužení máš dané uplně stejně jako já, má to být takhle vypnuté… A nánožník jsem taky řešila, ty sucháče mám připlé ke konstrukci a ty patentky ke konstrukci na boudě
drží to, nepadá, neklouže, tak to neřeším a tu ohýbací část malé ohnu dovnitř, protože jinak nevidí, prtavka ![]()
@HARPER Tak to jsem ráda, že to prodloužení mám dobře ![]()
U nánožníku mám taky ty sucháče připlé ke konstrukci ![]()
Sam56 díky za radu ![]()
jj, byli jsme na procházce a zajeli jsme za tatínkem do prác. e Tam malej usnul, tak jsem právě zkoumala ten nánožník a rovnou jsem to nafotila
Spal tam 2 hodinky ![]()
@HARPER píše:
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?… Holky mám objednanou na léto tuhle podložku je z funkčního mat. a malá nebude mít v létě zpocená zádaDá se použít i do autosedačky, koukala jsem, že se z tohohle mat. vyrábí i ten děsně drahej letní potah na autosedačku Romer…
@HARPER Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak jsi spokojená s tou vložkou z Outlastu? Pasuje dobře do Janéčka? Přemýšlím, jakou vložku objednat malému na léto do sporťáku, aby neseděl přímo na té sedačce…
Holky která ta clona byla nakonec nejlepší? Budu objednávat tak ať vím. Díky
@market79 píše:
@HARPER Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak jsi spokojená s tou vložkou z Outlastu? Pasuje dobře do Janéčka? Přemýšlím, jakou vložku objednat malému na léto do sporťáku, aby neseděl přímo na té sedačce…
Sedí super, hodím ti fotku, moment…
@HARPER píše:
Sedí super, hodím ti fotku, moment…