Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
21.5.13 17:05

@market79 jo, myslím, že je to v současnost nejlepší funkční mat. používaný a vyvynutý pro kosmonauty, není jen proti pocení, ale i proti prochladnutí… Ta společnost co to u nás vyrábí- Dita Tábor dělá i prádlo, čepice a známá to má odzkoušené, dokonce i ty čepice dávaj dětem pod přilbu na kolo a nemaj zpocené hlavy… Super je ta podložka hlavně prý do autosedačky, tam v létě ty děti trpěj nejvíc, teda pokud není v autě klima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
22.5.13 09:21

Holky já teda s tou stříškou moc spokojená nejsem - pořád mi to zklouzává dozadu, takže je stříška kratší a kratší. Hlavně dcera teď ráda jezdí ve stoje a kouká na mě, takže je ta stříška dost na prd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
22.5.13 09:24
@cosinka píše:
Asi budu za vola, ale co se dá dělat. Nevím, jak pořádně nasadit fusak. Je tam spousta šňůrek a patentíků, které nevím na co jsou? :nevim: :nevim:

a máš tam danou tu „tyč“ nebo jak se to jmenuje? ty zipy tam jsou, abys to mohla podvlíknout pod tou tyčí a těma šňůkama ty rozepnuté konce seneš k sobě aby držely…nebo tak to dělám já teda… vyjádřila jsem to srozumitelně? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.5.13 09:36

@andreiika jakou tyč? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
22.5.13 10:05

@cosinka tuhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.5.13 10:17

@andreiika jo madlo :lol: :lol: Tak já to zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
22.5.13 10:18

Jo madlo je lepsi nazev :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
22.5.13 10:19

Jo madlo je lepsi nazev :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.5.13 10:58

@andreiika Ale tyčka mě pobavila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.5.13 13:23

@HARPER tak díky za info, objednám si ji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.5.13 08:32
@andreiika píše:
Holky já teda s tou stříškou moc spokojená nejsem - pořád mi to zklouzává dozadu, takže je stříška kratší a kratší. Hlavně dcera teď ráda jezdí ve stoje a kouká na mě, takže je ta stříška dost na prd :(

Taky jsem myslela, že bude stříška lepší :think: Nejdříve pořád klouzala dozadu, tak jsem to pořádně utáhla. Asi týden stříška pevně držela, pak se to v tom igelitu vytáhlo a zase se trošku sune dozadu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
23.5.13 08:34

@cosinka jj, přesně, ten igelit se vytáhl… i jsem přemýšlela, že bych jí našila k tomu okraji, jenže když mi dítě v kočárku stojí tak je ta stříška na prd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
23.5.13 09:18

@andreiika Vytáhla se pěkně, chtěla jsem ji sundat a nasadit znovu, ale jak je ten igelit už vytáhlej, tak to stejně sjede :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
23.5.13 09:56

@cosinka A ty máš tu víc stínící, jak tam je ten igelit a pod tím ještě ta podšívkovina? Já mám ten igelit hodně silnej a v něm je zatevená ta sítovina, není tam žádná další stínící látka, tak ten igelit je asi lepší, protože mě to teda nesklouzává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
23.5.13 10:22

@HARPER A sedí ti? Já chci objednat a nevím jakou. Jak se přesně jmenovala ta tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí