Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@market79 jo, myslím, že je to v současnost nejlepší funkční mat. používaný a vyvynutý pro kosmonauty, není jen proti pocení, ale i proti prochladnutí… Ta společnost co to u nás vyrábí- Dita Tábor dělá i prádlo, čepice a známá to má odzkoušené, dokonce i ty čepice dávaj dětem pod přilbu na kolo a nemaj zpocené hlavy… Super je ta podložka hlavně prý do autosedačky, tam v létě ty děti trpěj nejvíc, teda pokud není v autě klima…
Holky já teda s tou stříškou moc spokojená nejsem - pořád mi to zklouzává dozadu, takže je stříška kratší a kratší. Hlavně dcera teď ráda jezdí ve stoje a kouká na mě, takže je ta stříška dost na prd ![]()
@cosinka píše:
Asi budu za vola, ale co se dá dělat. Nevím, jak pořádně nasadit fusak. Je tam spousta šňůrek a patentíků, které nevím na co jsou?![]()
a máš tam danou tu „tyč“ nebo jak se to jmenuje? ty zipy tam jsou, abys to mohla podvlíknout pod tou tyčí a těma šňůkama ty rozepnuté konce seneš k sobě aby držely…nebo tak to dělám já teda… vyjádřila jsem to srozumitelně?
![]()
@andreiika píše:
Holky já teda s tou stříškou moc spokojená nejsem - pořád mi to zklouzává dozadu, takže je stříška kratší a kratší. Hlavně dcera teď ráda jezdí ve stoje a kouká na mě, takže je ta stříška dost na prd
Taky jsem myslela, že bude stříška lepší
Nejdříve pořád klouzala dozadu, tak jsem to pořádně utáhla. Asi týden stříška pevně držela, pak se to v tom igelitu vytáhlo a zase se trošku sune dozadu ![]()
@cosinka jj, přesně, ten igelit se vytáhl… i jsem přemýšlela, že bych jí našila k tomu okraji, jenže když mi dítě v kočárku stojí tak je ta stříška na prd ![]()
@andreiika Vytáhla se pěkně, chtěla jsem ji sundat a nasadit znovu, ale jak je ten igelit už vytáhlej, tak to stejně sjede ![]()
@cosinka A ty máš tu víc stínící, jak tam je ten igelit a pod tím ještě ta podšívkovina? Já mám ten igelit hodně silnej a v něm je zatevená ta sítovina, není tam žádná další stínící látka, tak ten igelit je asi lepší, protože mě to teda nesklouzává…
@HARPER A sedí ti? Já chci objednat a nevím jakou. Jak se přesně jmenovala ta tvoje?